• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi adet gününden önce yanlış sonuç verme olasılığı varmıdır

Hamile olduğunuzu idrar testinde ne zaman öğrendiniz

• Adetten 3 gün önce

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    15
  • Anket Kapalı .

Seten2611

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
968
307
23
34
Merhaba arkadaşlar eski konularıma bakarsanız eğer biz bebiş istiyoruz ve ilk gebelik düşükle sonlandı 1 senedir uğraşıyoruz olmadı bu ay çok belirtim var adet günümede 3 yada 5 gün var (bazen 30 bazen 32 günde oluyorum ) dayanamayıp idrar testi yaptım dün fakat negatif tabi ama belirtilerde var acaba yanlış sonuç olabilirmi

gebelikte yaşanan tüm belirtiler neredeyse adet döneminde de yaşanıyor.
yada bazen piskolojik oluyor.
ben iki cocugumdada adetime 4 gün kala öğrendim.idrar testinde çıktı.ama değerler herkeste aynı olmuyor bazen idrar testinde çıkmıyor bir süre diye duymuştum nekadar doğru bilmiyorum ama.
hayırlı bir evladiniz olur ınş.

adet belirtileriyle hamilelik belirtileri hemen hemen aynıdır, ki bende tamamen aynıydı, regl olucam diye beklerken hamile olduğumu öğrendim.
bat geçmeden test yapmayın, hatalı negatif de pozitif de görebilirsiniz.

5 gün önceden silik ikinci çizgi çıkmıştı.ama kimyasaldı malesef benimki.çift çizgi çıkarsa yanlışlık payı yoktur,negatif ise bir daha tekrarla demişti doktorum

gebelikte yaşanan tüm belirtiler neredeyse adet döneminde de yaşanıyor.
yada bazen piskolojik oluyor.
ben iki cocugumdada adetime 4 gün kala öğrendim.idrar testinde çıktı.ama değerler herkeste aynı olmuyor bazen idrar testinde çıkmıyor bir süre diye duymuştum nekadar doğru bilmiyorum ama.
hayırlı bir evladiniz olur ınş.
Amin inşallah

Gecikirse bu sefer kan testi vermeyi düşünüyorum
Ben adetime 5 gün kala yaptım negatifti. Sonra adetim gecikti 3 bilemedin 5 gün sonra yaptım pozitif çıktı. Olabilir yani ama gecikmeyi bekle.

Son düzenleme:
Hamilelik belirtileri 6. Haftadan önce olmaz. Sizin belirti sandığınız şeyler psikolojiktir.

teyzem de bebek için çok uğraştı sürekli test yapıyordu adetten 2gün sonra dahi yaptığında negatif çıkmıştı baya bekledi 10. Gün pozitif çıktı inanamadık tabi en doğrusu kan testi kan testinde adet geçmeden bile belli olabiliyor

Back