Merhaba arkadaşlar eski konularıma bakarsanız eğer biz bebiş istiyoruz ve ilk gebelik düşükle sonlandı 1 senedir uğraşıyoruz olmadı bu ay çok belirtim var adet günümede 3 yada 5 gün var (bazen 30 bazen 32 günde oluyorum ) dayanamayıp idrar testi yaptım dün fakat negatif tabi ama belirtilerde var acaba yanlış sonuç olabilirmi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İdrar testi adet gününden önce yanlış sonuç verme olasılığı varmıdır
- Konu Sahibi Seten2611
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile kalamama idrar testi hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gecikirse bu sefer kan testi vermeyi düşünüyorumGebeligin en objektif belirtisi adet gecikmesidir. Gecikirseniz testi tekrarlayin. Diger belirtiler adetle karisabilir
- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.149
- 128
gebelikte yaşanan tüm belirtiler neredeyse adet döneminde de yaşanıyor.
yada bazen piskolojik oluyor.
ben iki cocugumdada adetime 4 gün kala öğrendim.idrar testinde çıktı.ama değerler herkeste aynı olmuyor bazen idrar testinde çıkmıyor bir süre diye duymuştum nekadar doğru bilmiyorum ama.
hayırlı bir evladiniz olur ınş.
ben iki cocugumdada adetime 4 gün kala öğrendim.idrar testinde çıktı.ama değerler herkeste aynı olmuyor bazen idrar testinde çıkmıyor bir süre diye duymuştum nekadar doğru bilmiyorum ama.
- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- 16 Nisan 2017
- 1.783
- 1.543
- 133
Amin inşallahgebelikte yaşanan tüm belirtiler neredeyse adet döneminde de yaşanıyor.
Bende adet günümü beklicem artık sizede geçmiş olsun5 gün önceden silik ikinci çizgi çıkmıştı.ama kimyasaldı malesef benimki.çift çizgi çıkarsa yanlışlık payı yoktur,negatif ise bir daha tekrarla demişti doktorum
Ay ne güzel ya Allah bağışlasın evladınızı banada nasip etsin Allahım :)4 gün kala çift çizgiyi görmüştüm
Adet günümü beklicem artık negatif sonuç görmekten sıkıldım o günüm mahvoluyorİdrar testi çok güvenilir değil.
Hata payı yüksek
Kan testi yaptırın
- 7 Haziran 2015
- 758
- 757
- 103
- 35
Ben adetime 5 gün kala yaptım negatifti. Sonra adetim gecikti 3 bilemedin 5 gün sonra yaptım pozitif çıktı. Olabilir yani ama gecikmeyi bekle.Gecikirse bu sefer kan testi vermeyi düşünüyorum
Son düzenleme:
Ayy ne güzel Allah bağışlasın inşallah yaBen adetime 5 gün kala taptım negatifti. Sonra adetim gecikti 3 bilemedin 5 gün sonra yaptım pozitif çıktı. Olabilir yani ama gecikmeyi bekle.
- 20 Eylül 2017
- 26
- 11
- 1
- 33