İdrar test sonucumu yorumlarmısınız?

denizimiz

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2007
28
21
42
merhaba anne adayları ve tecrübeli anneler.. İdrar test sonucumu yorumlarmisiniz? Adetime 2-3 gun varken dayanamadim yaptim ama biraz farklı sanki dagınık gibi.. Bi kac saat sonra tekrar yaptım ama böyle çıkmadı.. Test bozuk mu acaba? Çokmu erken yaptim testi.. Çatlatma iğnesinden sonra 12.günde yaptim.. Tabiki gecikmeyi beklicem artik ama bu sonuc neyin nesidir sizce?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    124,1 KB · Görüntüleme: 893
Ay ikinci cizgi resmen cikmis. İkinci testte nasil bi sonuc cikti ki?
İnsallah gebesinizdir hayirlisiyla..

merhaba anne adayları ve tecrübeli anneler.. İdrar test sonucumu yorumlarmisiniz? Adetime 2-3 gun varken dayanamadim yaptim ama biraz farklı sanki dagınık gibi.. Bi kac saat sonra tekrar yaptım ama böyle çıkmadı.. Test bozuk mu acaba? Çokmu erken yaptim testi.. Çatlatma iğnesinden sonra 12.günde yaptim.. Tabiki gecikmeyi beklicem artik ama bu sonuc neyin nesidir sizce?
Bu teste gore hamilelik var gb gorunuyo yarin sabah ilk idrarla bida denesen? Yine ayni cikarsa kan testi yaptirirsin zaten

İkinci testte görmedim bişey.. Hatta yoktur diye kabullendim ama bu test niye böyle çıktı diye hala umutla bekliyorum adet olmucagım günü.. Ayy insan sevinemiyo bile tam olarak.. Herzaman hayirlisini istedim ama Bugun cok dua ettim insallah hayirlisiyla olsun artik.. Guzel dileklerinize ve desteginize ihtiyacim var guzel anneler..

Büyük ihtimalle var gibi ama evet canım bence de yarin sabah ilk idrarinla tekrar yap bide bu sonuç kaç dk da cikti

İkinci testte görmedim bişey.. Hatta yoktur diye kabullendim ama bu test niye böyle çıktı diye hala umutla bekliyorum adet olmucagım günü.. Ayy insan sevinemiyo bile tam olarak.. Herzaman hayirlisini istedim ama Bugun cok dua ettim insallah hayirlisiyla olsun artik.. Guzel dileklerinize ve desteginize ihtiyacim var guzel anneler..
Büyük ihtimal var hatta gördüğüm en net ikinci cizgi :KK70:

5-10 dkada cikti ama digerinde neden cikmadi böyle.. Yani sabah yapmamistim ondanmi bilmiyorum.. Bi tane testim kaldi :eek: 2 gun daha beklim bari diyorum.. Yoksa bile avunurum biraz daha :KK61:

Canım eğer varsa çıkmış bile göstermiş kendini ki sabah ilk idrarda daha fazla çıkar ben adetimden 5gun önce yaptım çıkmıştı:))senin gectimi

Canım eğer varsa çıkmış bile göstermiş kendini ki sabah ilk idrarda daha fazla çıkar ben adetimden 5gun önce yaptım çıkmıştı:))senin gectimi

10 kasım günüm yani yarın ama igneden sonraki 14. Gun olarak hesapladim.. Döngüme göre 12 kasım.. Bilemiyorum sadece dua ediyorum hayirlisi neyse o olsun diye.. Olsada olmasada tekrar foto koyucam test yapinca :anneadayı: insallah olur ve saglikla devam eder..

Kimse farketmemiş mi yaptığınız test lh yani yumurtlama testi,sizin yapmanız gereken hcg testi olmalı yani gebelik. Bu test şuan vücudunuzda yumurtlamayı sağlayan lh hormonu yüksekliğini gösteriyor. Yumurtlama testiyle gebelik öğreniliyor ama adete yakın olmalı ve ikinci çizgi çok daha koyu olmalı. Umarım hamilesinizdir ama daha doğru sonucu hcg testi ile alırsınız

İlk testi sabahki ilk idrarla yaptysanız gebelik vardr yarın bidaha deneyn inş. ALLAH gönlünüze göre versin

Azz önce fark ettim bende ovulasyonlarla gebelik testi karismis.. Yorum yazan iyi dileklerde bulunan herkese cok tesekkurler. Napalim bi sureligine pozitif bi test gormek bile iyi geldi.. Neyse adet gunum yarin hala umut var.
Kimse farketmemiş mi yaptığınız test lh yani yumurtlama testi,sizin yapmanız gereken hcg testi olmalı yani gebelik. Bu test şuan vücudunuzda yumurtlamayı sağlayan lh hormonu yüksekliğini gösteriyor. Yumurtlama testiyle gebelik öğreniliyor ama adete yakın olmalı ve ikinci çizgi çok daha koyu olmalı. Umarım hamilesinizdir ama daha doğru sonucu hcg testi ile alırsınız

Azz önce fark ettim bende ovulasyonlarla gebelik testi karismis.. Yorum yazan iyi dileklerde bulunan herkese cok tesekkurler. Napalim bi sureligine pozitif bi test gormek bile iyi geldi.. Neyse adet gunum yarin hala umut var.
İnşallah yarın güzel haberler alırsınız. Bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim umarım bu test erken habercidir

catlatma ignesinde de bi miktar bhcg oluyo die biliorm ama 10 gun icinde etkisi gecio o yuzden igne sebebiyle pozitif ciktiini sanmiorm. testin bozuk olup olmadigini anlamanin en iyi yolu sabah ilk idrarla bidaa baska test yapmak bence. umarim bebisin seninledir :)

X