Bnde oyle idim adetim geciktiginde adet olucam her an diye korkardim
Bende suan ayni sekildeyim :/ tam olarak 3 belirtim var, bi adet gecikmem,2.si goguslerimin sisligi, 3.sude sistit olmam. e ustune de bu test pozitif cikti. birde bugun surekli esnemeye basladim uykusuzmusum gibi. umarim hayal kirikligi yasamam :/
Gebelik belirtilerne benzio cnmbnce beben var kuzum aklina oyle getirme adet sancisi gbi sanci giriomu
Evt cnm kisa sureli girr cikar gazda olur araliklicok degil ama kisa sureli oldu bugun ama tam olarak adet sancisina da benzemiyordu,birde gazim oluyor
Evt cnm kisa sureli girr cikar gazda olur aralikli
Bkliyorm ins cnm vardir bebisinYarin sabah testi yaptiktan sonra sonucu haber vericem, umarim bende hamisimdir :)
192 ne oluyor yani tam olarak ?
kandakı hamılelık hormonunun degerı canım genelde 50 nın uzerı sağlıklı hamılelık oluyor 20 üstüde hamılelık sayılıyor ama ıkı gün sonra degerın ıkıye katlayarak düzenlı bır sekılde yükselmesı bekleniyor ben 192 de cıksa pts tekralıcam bakalım pts 800 lerde olması lazım degerın çünkü 1500ü gecıncede ultrasonda kese görünüyor
Canim benmde aynen böyle çıkmıştı şimdı 18 haftalık hamileyim oğlum olacak inşallah,Allah gönlüne göre versin
Tebrkler cnm hamilesinnn2. testi de yaptim ve sonuuuc burada :) Eki Görüntüle 1013347
Tebrkler cnm hamilesinnn
Ck sevndm
Teşekkür ederim . Dış gebelik şüphesi ile. Yapmadı muayene çok küçük olurmuş olsa bile görünmezmişDoktor neden muayne etmedi? Sakin olmalisin,korksan da korkmasan da sonuc degismeyecek kendini bosu bosuna germe:) Hamissen bebisi etkilersin. Ben henuz doktora gitmedim o yuzden cok bir tecruben yok ama benimde testim de bir cizgi silik cikti, yarin sabah tektar test yapicam. Kadin doktorunu aradik hem randevu hem de bilgi icin. Sabahlari idrar testi daha net oluyormus. istersen sende yarin sabah tekrar yap? umarim ikimizinde dilegi gerceklesir canim :))
hamılesın canım pts mutlaka kan tetsı yaptır bak gebelk bölümünde kasım 2014 annelerı dıye bır baslık var ordanda güzel paylaşımlar oluyor orayada gel
Teşekkür ederim . Dış gebelik şüphesi ile. Yapmadı muayene çok küçük olurmuş olsa bile görünmezmiş(inş ikimize de olur tüm isteyenlere
dr ultrasonla bakmadan dıs gebelikten nıye süphelendı kı ilginç sonuçta dıs gebelik ulrasonla bellı olur kese rahmın dışında bıryerdedır ayrıca senın zaten kan degerın cok az daha ultrasonla bakamaz kese 1500 olmadan görünmüyor ondan senı cagırmıs ıkı gün sonra tekrar kan testı yapıp degerın ıkıye katlıycakmı dıye bakıcak dr dedımı dıs gebelık olabılır dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?