• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar tesindeki bir cizginin silik cikmasi

Hamlesine canm kesin çünkü bende boyle öğrendim 2 hafta sonra yaptim silik cikti 1 hafta sonra yaptigimda tamdı çizgi doktora gittim ultrason da bakıldı kalp atıştılarını dinledik. Eminim sende oylesin bende şuan 10 haftalık hamileyim hadi hayırlı olsun sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur inşallah

Hamilesin canm kesin çünkü bende boyle öğrendim 2 hafta sonra yaptim silik cikti 1 hafta sonra yaptigimda tamdı çizgi doktora gittim ultrason da bakıldı kalp atıştılarını dinledik. Eminim sende oylesin bende şuan 10 haftalık hamileyim hadi hayırlı olsun sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur inşallah

Kizlar daha adetime 4 gun var ama sol kasigima bastirinca agri oluyo gun icindede kasik agrilarim olmstu zaten

Hamile olabilirsin tatlmm addt gunu bekle olmzsan silikte olsa idrarda cikar cnm ins hamilesindir

öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim. konu sahibine bir şey sormak istiyorum. adetin 2 hafta gecikince böyle silik sıkmış ilk geciktiği günlerde test ypmış mıydı silik falan var mıydı:44: benim 2 gün geçti ama çıkmıyor testte. acaba sonradan olabilir mi merak ediyorum:44:

Arkadaslar, benim adetim bugunle birlikte 2 hafta gecikti. Dun esimle test alip yaptim ve bir cizgi net bir cizgi silik cikti. Buda pozitif oldugu anlamina geliyormus,fakat okudugum forumlarda bu sonucu alan cogu kisi kan testiyle hamile olmadiklarini ogrenmisler. Benim 1 haftadir goguslerim sis ve ayni zamanda 5 gundur sistitim. Sistiti arastirirken gebeligin sistite neden olabilecegi yazisini gordum. Sistit icin doktorun verdigi bitkisek ilcalari kullaniyorum suan. Yarin yine test yapmayi dusunuyorum.Kan gesti yaptiramadim cunku almanya da yasiyorum ve burda randevu sistemi ile calisiyorlar ve pazartesiye kaldi. ama bana yardimci olursaniz cok sevinirim lutfen:2::43:
buda testin fotografi.. Umarim hamileyimdir !!

Eki Görüntüle 1012682

gebeliğin sistite neden olması ne demek ?

Back