Idrar tesindeki bir cizginin silik cikmasi

MNagler

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
86
2
16
34
Arkadaslar, benim adetim bugunle birlikte 2 hafta gecikti. Dun esimle test alip yaptim ve bir cizgi net bir cizgi silik cikti. Buda pozitif oldugu anlamina geliyormus,fakat okudugum forumlarda bu sonucu alan cogu kisi kan testiyle hamile olmadiklarini ogrenmisler. Benim 1 haftadir goguslerim sis ve ayni zamanda 5 gundur sistitim. Sistiti arastirirken gebeligin sistite neden olabilecegi yazisini gordum. Sistit icin doktorun verdigi bitkisek ilcalari kullaniyorum suan. Yarin yine test yapmayi dusunuyorum.Kan gesti yaptiramadim cunku almanya da yasiyorum ve burda randevu sistemi ile calisiyorlar ve pazartesiye kaldi. ama bana yardimci olursaniz cok sevinirim lutfen:2:
buda testin fotografi.. Umarim hamileyimdir !!

Eki Görüntüle 1012682

Son düzenleme:

Tebrikler hamilesiniz:))))))) 2 hafta gecikmesi zaten gebeliğe işaret ediyor. İdrar testindeki çizgi de oldukça belirgin. Muhtemelen 5-6haftalık olmuştur bebeğiniz. Kan tahliliyle de doğrularsınız bu sonucu inşallah. Hayırlı olsun

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim :18: :) umarim oyleyimdir. Yarin sabah bir test daha yapicam. Umarim pozitif cikar :/

benımde 3 gün gectı dün ıkı tane test yaptım ıkısıde böyle silik cıktı sonra kan testıne gıttım 192 cıktı sonuç senınde o sekılde

Canim benim testte ayni cikmisti suan bi cocugum var ilaclr geciktirmedi ise tebrikler hamilesin

Senn yerinde olsam smdi alir yapardmmmmm cnm tebrikler hamiiilleeeesddiin

Canim benim testte ayni cikmisti suan bi cocugum var ilaclr geciktirmedi ise tebrikler hamilesin

Yorumlar cok guzel beni cok mutlu ediyor :) ilaclari doktor bizzat dogal verdi cunku,hamile olup olmadigimi sordu bende henuz test yapmamistim ama suphelensigimi soyledim o'da dogal ilac yazdi. Zaten daha dun basladim. Benim kafami kurcalayan sadece, daha once de gec adetlerim oluyordu.

Senn yerinde olsam smdi alir yapardmmmmm cnm tebrikler hamiiilleeeesddiin

Testi aldik ama sabah idrariyla daha net belli oluyormus,kadin dogumu arayip ogrendik. Bende sabirsizlaniyorum ama esim birakmiyor

Son düzenleme:
Testi aldik ama sabah idrariyla daha net belli oluyormus,kadin dogumu arayip ogrendik. Bende sabirsizlaniyorum ama esim birakmiyor

Bebce kesin hamilesinn bide ben adet gecikmem olmadan anlamistim kasigima hafif bastirmistim onceden olmayan sertlik vardi bn kesin hamileym demstim ins sende de vardir cnm

Bebce kesin hamilesinn bide ben adet gecikmem olmadan anlamistim kasigima hafif bastirmistim onceden olmayan sertlik vardi bn kesin hamileym demstim ins sende de vardir cnm

Ay umarim canim, bu diger testte de ayni cikarsa artik kesindir heralde ? ama bu testlere ne kadar guvenilir bilmiyorum. Benim sol tarafimda biraz sertlik var

Son düzenleme:
Ay umarim canim, bu diger testte de ayni cikarsa artik kesindir heralde ? ama bu testlere ne kadar guvenilir bilmiyorum. Benim sol tarafimda biraz sertlik var

Bnde sol taraftan bakmistim var var hsdi bakalim hayirlisi kiizzzz haberini bekliyorum yarinnnn

ar kadaşlar merhaba ben de 5 şubat adet oldum 31 gün regl döngüm adet olmadım hala test yaptım idrar silik çıKtı.dün. doktora gittim. kan testi 63,15 . muayene etmedi 2 gün sonra tekrar gel dedi. ne yapmalıyım korkuyoRum da sağ olsun arkadaşlar yazdı bir şeyler size der danışmak istedim. insan güç alıyor. böyle Teşekürler inş. isteyen he rkes hamiştir. : C

Doktor neden muayne etmedi? Sakin olmalisin,korksan da korkmasan da sonuc degismeyecek kendini bosu bosuna germe:) Hamissen bebisi etkilersin. Ben henuz doktora gitmedim o yuzden cok bir tecruben yok ama benimde testim de bir cizgi silik cikti, yarin sabah tektar test yapicam. Kadin doktorunu aradik hem randevu hem de bilgi icin. Sabahlari idrar testi daha net oluyormus. istersen sende yarin sabah tekrar yap? umarim ikimizinde dilegi gerceklesir canim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…