İdrar Sorunsalı

ne bileyim

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
6
2
16
Arkadaşlar Selam, Benim saçma sapan sorunum şu ki idrarımı yaptıktan sonra sanki bitmemiş gibi üstümü toparlamak için ayağa kalktığımda aslında daha bitmemiş olması. Ayakta o kalanın çıkması için 10 dk beklediğimi bilirim. Ayrıca günde 10 kere wc ye gidip sanki hiç gitmemişim gibi yapıyor olmam. Neden olabilir? Dr. gidemiyorum vaktim yok.. Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsinn

Canım benim çok su içme hastaligim var şekersiz şeker hastalığı yani
Bu yüzden idrar torbam büyümüş iki lt yakın idrar alıyor

Bunun için üroloji Dr gittim idrarimi yaptığım halde 400gr idrar kalıyor içerde bu yüzden 10dk araylada wc gitsem yapıyorum

Su icmem ilaclarla fln durduramadı Dr doğuştan böyleyim suya bağımlı olmuşum su icince çok mutlu oluyorum

Icerde idrar kalmasida sıkıntı böbrek kanalları genişliyor

Küçük bebeğim var yazın mutlaka tedavi için Dr gitcem bir haftaya yakın su için Hastanede yatmam gerekiyor
Inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım

Sanada geçmiş olsun biran önce Dr git canım

Canım bende yaşadım o sıkıntıyı sismik olduğundan öyle oluyormuş. Üroloji ye görün sende. Geçmiş olsun

Ya benim çok su içmek gibi sorunum da yok işte.. İçtiğim zaten durmuyo o ayrı bi konu. Valla sana da çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. İnşallah beklediğin gibi olumlu sonuç alırsın. Dr. gitmem gerektiğini biliyorum işte ama şartlar müsait olmuyor. Belki burdan bi ön bilgi alabilirim. Tavsiyelerin için çok teşekkürler. Tekrar Geçmiş olsun sana da

Bir ilaç verdiler ismini unuttuğum. Belki psikolojiktir. Ama daha çok anlattiginiz benim yaşadığıma benziyor. Sanki bitmiyor yada bazen damla damla geliyor bittiği halde. Kadınlarda çok oluyormuş bu problem. Ben bitkisel çözümde demiştim soğan kürü vs. Ama ilaç çözdü ancak

Anladım.. Bilgileriniz için teşekkür ederim. Anlaşılan dr şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…