Çocuk Hastalıkları idrar reflüsü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sofita

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
2.760
153
123
47
Adana
Kulüpte biraz dolaştım canım sıkıldı. Kızım 26 aylık ve idrar reflüsü şüphesi ile sintigrafi ve ona göre de sondalı film çekecekler. Ultrasonda böbreklerde hasar bulgularını hissettiren yapılar görülmüş. Daha önceki ultrasonda da bir böbreğin havuzunda büyüme görmüştü doktor. Şimdi net sonuç çıksın diye sintigrafi yapılacakmış. Ara ara bunla ilgili başlıklar açılmış ama düzenli değil. Yani endişeler dile gelmiş mesela ama sonrasında neler olduğu süreçleri pek konuşulmamış. Merak ediyorum önümüzde nasıl bir süreç var.

4,5 aylık ogluma bugun sonda takıldı. ılaclı su verıp fılmını cektıler. Sağ ve sol bobrege ıdrar kacıyormuş. 6 ay antıbıyotık tedavısı verdı. Ama bız yarın ızmıre bır baska doktora daha goturucez oğlumu. ınsan basına geldıkce ogrenıyor. Olan bır onlara bırde bıze oluyor..

bızımde teshısımız henuz bugun konuldu. Tedavı surecınde neler yasanacak bende cok merak edıyorum. Paylasırsak sevınırım. çook gecmıs olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…