İdrar kaçırma

hibay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2020
2
0
31
Merhaba bir sorunum var tuvaletimi tutmakta zorluk çekiyorum bekarım ve gencim nedenini bilmemekle beraber acaba genital daraltma işe yarar mı fikriniz var mı

Genetik estetiğine gitmeden önce güvendiğiniz bir kadın doğum uzmanına gidin danışın. Hani mesane dolu iken şiddetli hapşırmada vs az kaçabilir ama tutamama diyorsunuz, sizin yaşınızda böyle bir şey olmaması lazım. Bu arada Kegel egzersizleri mutlaka yapın.

surekli bi durumsa idrar keseniz sarkmis olabilir, kronik öksürük, sık kusma gibi sorunlariniz varsa dogum yapmamis olsanizda bu sorunu yasayabiliyorsunuz

Merhaba bir sorunum var tuvaletimi tutmakta zorluk çekiyorum bekarım ve gencim nedenini bilmemekle beraber acaba genital daraltma işe yarar mı fikriniz var mı
Gecmis olsun. Oncelikle bi doktora gitmeniz gerek. Kaslari guclendirmek icin idrarinizi yaparken tutup tutup birakirsaniz yani bi birakip bi tutarsaniz zamanla guclenir umarim.

Merhaba ben de boşanma sürecindeyim, bu süreçte ortaya çıktı. Sebebi stres. O yüzden ameliyatlık bir durum olmayabilir sizin de

X