• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar hamilelik testinde silik çizgi

Bebisisteyenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
82
34
38
26
Merhaba hanımlar buraya yeni katıldım etrafımda fazla bilgi alacağım kimse olmadığından size danışmak istedim . Bugün 10 kasım ve benim hesaplamama gore adet olacağım günün üzerinden 2 gün geçti internet üzerinden hesaplandığimda ise bugün olmam gerektiği yazıyordu bugün de olmadım ve dayanamadım gidip test aldım dün de yapmıştım ama bisey çıkmamıştı bugün yaptığımda ilk başta yine Birsey çıkmadı yaklaşık iki saat sonra dayanamayip iyice incelediğimde çok hayali çok silik bir çizgi olduğunu gördüm sizler de görüyor musunuz bu bi belirti olabilir mi lütfen cevap verin. Yarın sabah tekrar test yapacağım renk olmazsam bir de doktora gideceğim ama sabırsızlanıyorum sizlerden fıkır almak istiyorum lütfen fikirlerinizi yazın. 😊

Eklentiler

• B2718DA2-4878-489F-B9ED-5DF21394728A.jpeg
    B2718DA2-4878-489F-B9ED-5DF21394728A.jpeg
    63,6 KB · Görüntüleme: 4.184
hayali çizgiyi gördüm testi yarın tekrarlayın ya da kan verin bence.. umarım istediğiniz gib iolur

Evet görünüyor ama bir kaç dakika da çıkıyor diye biliyorum. Kan testi yaptırın kesinlessin ya da sabah ilk idrarla

[QUOTE="Bebisisteyenkiz, post: 63079036, member: 985326"] 😞 ama çok dikkatli bakıldığında ikinci hayali bir çizgi görünüyor [/QUOTE]
Ben gördüm canım insallah vardır haberdar et🤗

Evet yarın sabah yapicam kısmet olursa kasik afrilarim var bir de arada mide bulantim oluyor o kadar
Ben 1 hafta ader sancısı çektim canım ha oldum ha olcam derken megersem 1aylık hamileymişim adetten hemen sonra kalmışım duygu değişimin var mı bende bulantı ogrendigim günün sabahi oldu bence var sende hayalet cizgi gordum ben cünkü

Ben 1 hafta ader sancısı çektim canım ha oldum ha olcam derken megersem 1aylık hamileymişim adetten hemen sonra kalmışım duygu değişimin var mı bende bulantı ogrendigim günün sabahi oldu bence var sende hayalet cizgi gordum ben cünkü
Yainsallah vardır o kadar çok istiyorum kii duygu değişimleri çok oluyor zaten duygusalim ama iyice duygusallastim su aralar suan bile adet sancısı gibi sancım oluyor korkuyorum bir yandan da adet olucam die

Yainsallah vardır o kadar çok istiyorum kii duygu değişimleri çok oluyor zaten duygusalim ama iyice duygusallastim su aralar suan bile adet sancısı gibi sancım oluyor korkuyorum bir yandan da adet olucam die
Evet yarın sabah yapicam kısmet olursa kasik afrilarim var bir de arada mide bulantim oluyor o kadar
Ayrıca bir de merak ettiğim şey de adet bitiminde hamile kalınıyormuymus

Canım bak buda benim bi kaç gün önceki testim bekleyince benim hep çokıyır ama gebe değilim ilk anda çıkması önemli olan

İnşallah sen hamilesindir bende hayalii gördüm ama daha netlerini gördüğüm halde hamile değildim

İnşallah ikinci yapışınd şak diye çıkar iki.çizgi 😍😍

Eklentiler

• 20200310_081814.jpg
    20200310_081814.jpg
    158,3 KB · Görüntüleme: 902
Canım bak buda benim bi kaç gün önceki testim bekleyince benim hep çokıyır ama gebe değilim ilk anda çıkması önemli olan

İnşallah sen hamilesindir bende hayalii gördüm ama daha netlerini gördüğüm halde hamile değildim

İnşallah ikinci yapışınd şak diye çıkar iki.çizgi 😍😍
Malesef az önce yaptım çıkmadı 😞😞😔 ne kadar üzgün olduğumu anlatamam suan bu sefer içimde bir ümit vardı ama hala regl de olmadım günüm de geçti acaba stres mi yaptım diye düşünüyorum kan vercem bugün bakalım lütfen benim için dua edin🤲

Back