Idrar gebelik testleri

Nurcan5635

Nisa Nurum
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
62
10
38
36
Izmir
Birgün adetim gecikti ve sağlık ocağında verdiğim kandan sonra gebelik testi yaptırdım iki belirgin kırmızı çizgi çıktı acaba sonuç ne kadar doğru olabilir

Hamilesin canım.
Gözünaydın..
☺ bugunde yaptim 2 teste ayni çıktı dediginiz bel sırt ağrıları var bende birazda karında ara ara bir ağrı hissi hassasiyet az kendini gösteriyor göğuslerde gecen 6 ay önce ilk gebeligim 3 haftalıkken dusukle sonlandigi için ya buda yanlış sonuç ise diyerek enin olamıyordum. Teşekkürler verdiğiniz bilgi için

Ay ne güzel inşallah bu sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın Bebişini inşallah

Ufak daha canım
Söylemediler mi
Aslında bana yokmuş gibi davrandı Doktor kaç haftalık diye soruncada bana bir hafta b8le dehil dedi gecen gebeligim de 21.78 iken sonlandi düşük le daha başında dikkat etömek için sordum bana sanki gebelik yok gibi ilaç verdi on kadar kullan gel eger ki kanaman olursa hiç gelme gebe değilsin deyip kan sonucumu bile vermedi bana veremem deyip gönderdi aslında beni bilgilendirmesi gerekirdi var ise dikkat et deyip uyarması gerektiği yerde hiç bilgi vermedi nerede ise

Kaç gün gecikti reglin
Ve en son tarihin neydi canım
Doktorunu değiştir bence çok ilgisiz geldi

Bence verilen hiç bir ilacı içme ve başka bir doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…