- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
İdrar yolu enfeksiyonu varken rahim filmi çekilebilir mi? Yardımcı olurmusunuz çekilenler varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ariym o zaman ben yarın echomarı canım. Sende mi sistitsinCanim dr bilir fakat ureme yollariyla bi ilskisi yok.Bende kurtulmdm su sististen
Geçmek bilmiyor geçse de hep tekrarlıyor
Malesf canim ayaklarimi hic usutmyrm bide camasirm pamuklu tercih edyrm ama ayaklarim biraz ususn yandm yani bide benim kanama seklinde oluyorGeçmek bilmiyor geçse de hep tekrarlıyor
Geçmiş olsun canımBende cok olurdum hemde kanli sistit bol su icin munurol sase cok guzel temizliyor
Geçmiş olsun canım kanlı kötüymüş ya benim hiç olmadı öyle. İnan ki hiç dikkat etmiyorum kendime ayaklarım hep çıplak evde çorap giyemiyorum daralıyorum hemen giysem çıkarıyorumMalesf canim ayaklarimi hic usutmyrm bide camasirm pamuklu tercih edyrm ama ayaklarim biraz ususn yandm yani bide benim kanama seklinde oluyor
Geçmiş olsun canımhamilesin şimdi dikkat et ilaç da kullanamazsın. Monurolu reçetesiz veriyorlar mı ki
TeşekkürlerÇekilir bi sorun olmaz
Hertürlü hastaneye gidicem zaten canımHic bilmiyorum vermuebilirler canim