Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yakın zamanda koltuk takımı almayı düşünüyorum ider mobilyanın fiyatları uygun görünüyor fakat kalite konusunda bilgim yok kullanan arkadaşlar varsa tavsiye eder misiniz yardımınıza ihtiyacım var.
benim görümcemim mobilyaları iderden memnunlar bence modalifeye bakmalısın görümcem maltepeye giderken bi ider var ordan almışlar hatta bende baktım oraya ama zevkime hitap etmediği için modalifeyi seçtim yne de ıkeaya felan da bakmalısın bence şimdiden bol şans alırsan resmini çek koy bakalım
İder Mobilyadan koltuk takımı beğendim bende.İstediğimiz renk ve modelde yapılabiliyormuş.Önce biraz kapora alıyorlarmış teslim etmeden 2 gün öncede ücretin tamamını istiyorlarmış. Açıkçası kafama takıldı ya istediğimiz gibi olmazsa parayıda vermiş olucaz.Ne kadar güvenilir bilemiyorum.