• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ider mobilya

ssyn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
23
0
16
İstanbul
Merhabalar,

Yakın zamanda koltuk takımı almayı düşünüyorum ider mobilyanın fiyatları uygun görünüyor fakat kalite konusunda bilgim yok kullanan arkadaşlar varsa tavsiye eder misiniz yardımınıza ihtiyacım var.

benim görümcemim mobilyaları iderden memnunlar bence modalifeye bakmalısın görümcem maltepeye giderken bi ider var ordan almışlar hatta bende baktım oraya ama zevkime hitap etmediği için modalifeyi seçtim yne de ıkeaya felan da bakmalısın bence şimdiden bol şans alırsan resmini çek koy bakalım :54:

ider mobilyanın kaliteli olduğunu duymuştum
mobilyalarımızı ordan beğenmiştik ama ödeme seçenekleri konusunda yetersiz geldiği için vazgeçmiştik

İder Mobilyadan koltuk takımı beğendim bende.İstediğimiz renk ve modelde yapılabiliyormuş.Önce biraz kapora alıyorlarmış teslim etmeden 2 gün öncede ücretin tamamını istiyorlarmış. Açıkçası kafama takıldı ya istediğimiz gibi olmazsa parayıda vermiş olucaz.Ne kadar güvenilir bilemiyorum.

Back
X