• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ıder marka kullanan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar ıder markanın kalıtesı nasıl? nışanlımla dolaşırken gözumuze ıderden koltuk takımı takıldı çok beğendik ama kalıtesı nasıl bılmıyoruz.

bende çok beğeniorum ideri. fiyatlarda uygun. ben evlenirken kısmet olup da alamadım ordan. kalitesini bilmiorum ama modeller güzel

canım bende dün gidip İder'e baktım köşe koltuk takımı, tv ünitesi, yemek masa ve sandalyeleri ve yatak odası takımı beğendim. Aylardır bakmadığım yer kalmamıştı neredeyse ama hiç bir mobilya buradakiler kadar içime sinmedi. Gerçekten çok hoş mobilyaları. banada iş yerimden arkadaşlarım tavsiye etti. İkiside 1-2 yıllık evliler ama gayet memnun kaldıklarını söylediler. Konuyu bende takibe aldım önümüzdeki ay mobilyaları almayı düşünüyorum. Umarım kullanıp memnun kalanlar çok olur :106:

banada fiyatları çok uygun geldi,gayette şık.
Bizde burdan almayı düşünüyoruz,bi ara gidip bakıcaz :34:

İder dediginiz neresi kızlar ? İlk defa sizden duyuyorum bizim için önemli olan uygun olması :)

İder dediginiz neresi kızlar ? İlk defa sizden duyuyorum bizim için önemli olan uygun olması :)

canım istanbulda ıdere rahat ulaşırsın.ıder bır mobılya markasıymış bende tesadüfen yoldan geçerken gördüm ve çok beğendim ama kalıtesını bılemem.

merhaba cnm bizde annemlere koltuk yakımı aldık ...üstelik annem krem rengi aldı koltukları

leke tutmayan kumaştan, benim ikizlerim var koltukların örtüsü yokken tükenmez kalemle resmen karalamışlar koltuğun kolunu

o kdar üzüldümki tam beyaz da değil çamaşırsuyu döksem dedim....ama başka sansım kalmamıştı...çamaşır suyu lifle sildim ufacık bir iz dahi kalmadı.....şok oldum...rahat konforlu bence alın.......

merhaba cnm bizde annemlere koltuk yakımı aldık ...üstelik annem krem rengi aldı koltukları

leke tutmayan kumaştan, benim ikizlerim var koltukların örtüsü yokken tükenmez kalemle resmen karalamışlar koltuğun kolunu

o kdar üzüldümki tam beyaz da değil çamaşırsuyu döksem dedim....ama başka sansım kalmamıştı...çamaşır suyu lifle sildim ufacık bir iz dahi kalmadı.....şok oldum...rahat konforlu bence alın.......

Tasarımlarını ben de çok beğeniyorum ama fiyatları çok ucuz cidden insan şüpheyle yaklaşıyor böyle olunca kullandıkları malzemeler nasıl dayanıklı mı acaba? Bir de servis ağı filan nasıl mesela başka bir eve taşınsak gardrop filan gelip kurabiliyorlar mı tekrardan ?

Bende begeniyorum modelleri ama cidden fiyatları okadar ucuzki insan şüpheye düşüyor :/ teyzem tv ünitesini ordan aldı gayet memnun ama şikayet var sitesindeki şikayetlerde azımsanacak gibi değil :/

Back
X