İdeal beden için buraya bekliyorum :)

Kozlenmis patates

Güçlü bir kadın:)
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
5.146
13.429
Merhaba arkadaşlar dün kürtajla 8 haftalık kalbi duran bebeğim alındı çok üzgünüm:KK42: :KK42:tabiki boşluktayım.:KK61:Şu an durumumdan hiç mutlu değilim bebeğim gitti :KK61:. Bununla beraber biraz var olan kilom ve üstüne bu kısa süren hamilelikle özellikle bel ve göbek çevrem olmak üzere genel olarak vücudum aldı başını gitti:KK57: eski ideal bedenime ulaşmak için yeni bir dönem başlatıyorum kendim için çünkü mutlu değilim bedenimle .istediğim 3 aylık (temmuz sonu)rahmimin toparlanma dönemimde beden olarak mutlu bir görünüme kavuşmak tekrar bebek isteme dönemine girmek.Düşüncem sadece spor yapmakla ideal yani istediğimiz bedene kavuşamayız düşüncelerimiz ,yediğimiz içtiğimiz şeylerde değişmeli benimle birlikte ideal bedenine kavuşmak isteyenleri bekliyorum:KK8::KK8:

arkadaşlar önce kendim daha önceki dönemde ne yaptım söyleyim .uyurken bilinçalltı kodlama dinleyerek uyudum yeme alışkanlıkları ile ilgili düşüncelerim değişti kalori diye birşeyi,n olmadığını ve ne istersen ye ama doyduğunda bırak düşüncesini biliçaltıma yerleştirmemle hiç birşey yapmadan belki toplam 7 ,8 aylık dönemde spor da yapmadan 18 kilo verdim ideal bedenime kavuştum 42 bedenden 36 bedende düştüm mükemmeldi .ruhsal büyük bir çöküntü yaşamamla hayatım altuüst oldu terapiler falan derken kendimden vazgeçtğim dönemle malesef ne bulduysam yedim bilinçaltımı dinlemedim:KK53: ve 2 yıl sonra kilo alarak yine mutsuz bir döneme geçiş yaptım.şimdi ayağa kalkma zamanı....:rolleyes:

Ne yapacağıma gelince .. uyurken zayıflama cd dinlemeye devam (cd hakkında bilgi özelden sorarsanız bilgi verebilirim) yarım saatlik jillian michaels a devam günde en az 2 litre su . toplamda sporu 1 saat yapmayı düşünüyorum

spora 1 mayısta başlayacağım kürtaj sonrası biraz ağrılarım var 2.günüm daha 1 mayısa kadar toparlanırım . hergün buraya yazarım .

Allah sabırlar versin tatlım.. Üzüldüm.. İnşallah ilerde gene hamile kalır sağlıkla bebeğini kucagına alırsın canım benim.
Uyurken zayıflama cd si ilginçmiş :) denedin mi , deneyimlerinden bahsetsene biraz ?
Jill çok etkili bırakmadan devam et bencede tatlım :) takipdeyim seni :)

Canım çok teşekkür ederim gtti bebeğim. Evet telini dinledim önce 3 dinledim gece uyurken hergün aynı cd yi bilinç 21 günde yenileniyor ve cok farklılık olmuştu bende zayiflamistin 18 kilo .bunu geliştiren kişi kitap ve cd satıyor netten öyle tesadüf almıştım. Nedeni o kadar spor yaptım diyet yaptım bir dönem bir gramlık vermedim sonra arayış içine girdim ve bilinçaltı mi değiştirmeye karar verdim.örn. şu icsem yarıyor dersek kilo alırız ,kalori hesabı diye birşey yok ,herseyi yiyebiliriz ama doyunca bırakacağız. Herkesin midesi yumruğu kadar fazlasını yersen kilo alırsın gibi çok şey bilinçaltına yerleşti falan

istersen netten araştır zayıflayan çok kişi var. farklı ama olması gereken birşey bence herşey kafada başlayıp biter.bilinçaltı %90 bilinçüstü %10 oluştururmuş bilinçaltımız aslında ne kadar önemli bizim bile farkında olmadığımız çocukluktan beri neleri hapsediyor ne kadar çok şey biliyor mesela şuan sen birşey okudun doğruluğunu kabul ettin ama bilinçaltın reddediyor çünkü o geçmişten farklı birşeyi devam etiriyor ...mesela dersek annem gibi kilo alacağım büyünce bilinçaltın bunu kabul edip seni kilolu bir insan yapıyor.yada evlendıkten sonra kilo alırsın gibi.

kesinlikle dinlemeye başlayacağım farkındalığı artıran bir cd kendinin farkına varıyorsun aslında ne kadar önemli olduğunu farkına özel olduğuna inanıyorsun.

istersen netten araştır zayıflayan çok kişi var. farklı ama olması gereken birşey bence herşey kafada başlayıp biter.bilinçaltı %90 bilinçüstü %10 oluştururmuş bilinçaltımız aslında ne kadar önemli bizim bile farkında olmadığımız çocukluktan beri neleri hapsediyor ne kadar çok şey biliyor mesela şuan sen birşey okudun doğruluğunu kabul ettin ama bilinçaltın reddediyor çünkü o geçmişten farklı birşeyi devam etiriyor ...mesela dersek annem gibi kilo alacağım büyünce bilinçaltın bunu kabul edip seni kilolu bir insan yapıyor.yada evlendıkten sonra kilo alırsın gibi.
Bilinçaltının etkilerine inana birisiyim .. Birşeyi kötü yorumladığımda o şekilde, iyi yorumladığımda iyi şekilde gelişdiğine çok şahit olmuşumdur.. Bu nedenle hep pozitif düşünürüm ki düşüncelerde dua yerine geçiyor bence..

Araştırmaya değer farklı bir konu evet, sakin müsait bir anımda araştıracağım inşallah canım :)
Ben son zamanlarda gayet fit ve kaslı sıkı bir vücut hayal ediyorum ama yeme düzenim aksadığı için malesef tekliyorum son aylarda mecburiyetlerden dolayı :))

Sen şu an kaç kilosun ?? 18 kilo müthiş vermişsin gerçekden, ne kadar sürede vermişdin?? Spor yapmış mıydın ??

Aslında geçen gün yeğenim bahsetmişdi ; ünlüler bazı çok sevdikleri yiyecekleri mesela çikolata, tatlı gibi zararlı besinleri bilinaltlarından sildiriyorlarmış ve işe yarıyan bir sistemmiş :) ama bunu uzmanlar eşliğinde yapılıyor diye anımsıyorum ama mantık olarak bilinçaltı işin içinde işde.. Bence irdelenmesi gereken bir konu :) bir araştırayım deneme yapabilirim :)

ben telkini dinledim asla ve asla spor yapmadım 36 beden kot giydim kendime olan güvenim tavan yapmıştı .ne yemelk istersen ye sadece doyunca bırak.ben çikolata da yedim ama doyunca bıraktım ben şuan 70 kiloyum canım maelsef .bu adam tartılamyın der tartıldığında olmuyor tartıyı atın der büyük beden kıyafetleri yakın çöpe etın der bilinci şasırtmak için ben gider 36 beden kot s beden badi alırdım bunlara bana olacak derdim ve onları giydiim başardım.asla zayıflıycam demedim zayıflıyorum ddim aynada bedenime hergüb bakıp bedenimdeki değişikliği takip ettim tartıya ayda 1 çıktım.

ha şunuda söyleyim o dönem dr bana insülin direnci var zayıflayamazsın dedi bile dedi .ama ben zayıfladım pozitif düşünmek lazım.ben zayıflayamam dersek tabi zayıflayamayız.

7 8 ay gibi bir sürede istedğim herşeyi yiyerek tabi doyunca bırakarak asla spor yapmadan tam 18 kilo verdim.
Spor yapmadan vücudun fit oldu mu canım 18 kilo az değil sonuçda?
Ben bundan sonra sağlıklı beslenme ve sporu hayatımda sürekli tutmak niyetindeyim. Buda bir kodlama bana göre :) olumlama :) dua :)
Bak şimdi konu gelince farkettim ki ben şu an 77,78 kilo geliyorum ki aslında 10 gün önce 75,400 idim ( şu an evimden ızakdayım diyet ve sporum olmadığından ödem falan 77,500 dum dün sabah ) aslında 75 den aşağı düşebileceğimi hiç hayal etmedim ve aylardır geçemedim de, bir an önce bunu değiştirmeye çalışıyorum şu an itibariyle inş :) bakalım döndüğümde etkileri nasıl olacak :)

Sende hergün neleri dinledin nasıl etkilendin yazarsan bizde faydalanırız ne dersin tatlım zaten paylaşmayı seven bir yapın olduğu belli yazılarından :)

Kesinlikle paylaşırım. Ama söyle düşün spor kesinlikle çok önemli severim yaparım ama Zayıflamak için yapılırsa zayıflatır bırakınca alırız ölene kadar belki spor yapamayacağız .ama ölene kada kafamizi degistirisek herseyi değiştirebilir belki

Kesinlikle paylaşırım. Ama söyle düşün spor kesinlikle çok önemli severim yaparım ama Zayıflamak için yapılırsa zayıflatır bırakınca alırız ölene kadar belki spor yapamayacağız .ama ölene kada kafamizi degistirisek herseyi değiştirebilir belki
aynen canim paylasirsan cok seviniriz birbirimize destek olup beraber yapar ve cok güzel sonuclar aliriz insallah :)

X