• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdda borcu ve yalanlar

passiflora01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
18
7
36
Slm kızlar 5 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var eşim memur. Ne yazikki kumar batağına girmiş durumda defalarca yakaladım ailene anlattım en büyük sorun ailesinin tepkisiz kalması eşim üzülmesin iyi olsun diye hep borcu ufak ufak kapatmaya çalıştılar. Eşim kendine zarar verir diye hiç bir zaman oynama bırak demediler. Zamanında parasında yedikleri için tatlı geldi... Bana her seferinde yalanlar söylüyor annesiyle herşeyi paylaşıyor borcunu kredisini ve özgürce yanımda idda oynuyabiliyor. Ve ben bşy yapamıyorum. Evim kira çalışmıyorum. Kızım 3 yaşında çalışmayı düşünüyorum ama bakacak kimse yok. Bunu dışında eşimin başka kadınlarla yazışmalarını yakaladım. Boşluktayım. Kızım için kendim için çok üzgünüm çaresizim. Ailemde yanımda olmuyor. Lütfen bana bir yol gösterin kızlar.

Son düzenleme:
Keşke olsa buraya yazma sebebim sadece psikolojik olarak kendimi iyi hissedebilmek. Kızıma verimli olamıyorum. V
İşte maalesef koca kişisinden büyük beklentilerimiz olmaması gerekiyor. Kendimize çocuğumuza yetebilecek olmamız gerekiyor. Bi arkadaş bi kuzen filan da mı yok. Çünkü Allah korusun tabi kocalarımız öledebilir. Napıcaz o zaman?

Idda da tamam tasvir ettiğim bisey degil de su kadınlarla konuşmayı yakalayınca tıksiniyorum,bekar misinin sen ,evli barklı adamsin !
Evet kumara.kalsa belki kızım için bisüre daha devam edebilirdim. Ama eşimin ailesi öyle bir. Aile ki konuşmaları için düzeltmesi için şans verecem. Dememe rağmen konuşsakta bşy değişmez dediler. Haklı. Olan benmişim ne karar verirsem saygı duyarşarmış. Sadece eşim mutlu olsun diye kayınvalidem herşeyi yapar

Yıllardır bende keyfi biçimde 3-5 ayda bir oynarım. Hemde öyle az buz değil 3 bin 5 bin atarım tek seferde neden böyle bir fantezin var dersen de sporun her türlüsüne çok hakimim en büyük hobim nba takip etmek bu yüzden ara ara iddianın verdiği adrenalinden dolayı keyfi biçimde kazanma, kaybetme amacı gütmeden oynardım. Geçenlerde hesapladım 3-5 senede 20 bin tl zarar etmşim. Neyse keyfi ve hobi amaçlı milli piyango çekilişi edasıyla oynayan ben bile 20 bin küsür içeri girmişim. Deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki alkolik, uyuşturucu bağımlısı, şiddet yanlısı ne bileyim aklınıza gelebilecek en kötü ne varsa hepsi bence kumar bağımlılığının gerisinde kalabilecek şeyler. Kumar bağımlısı adam iflah olmaz bence kendine ve kızına yeni bir yol arayışına gir.

İşte maalesef koca kişisinden büyük beklentilerimiz olmaması gerekiyor. Kendimize çocuğumuza yetebilecek olmamız gerekiyor. Bi arkadaş bi kuzen filan da mı yok. Çünkü Allah korusun tabi kocalarımız öledebilir. Napıcaz o zaman?
Var çok şükür kuzen.arkadaş. Durum sadece eşimle ilgili değil ailesi tüm yaptıkları için. Eşimin arkasında beni hiç istemediler. Boşanmam için gün. Sayıyorlar. Sosyal medyadan mutluluk paylaşımlar yapıyorlar

Var çok şükür kuzen.arkadaş. Durum sadece eşimle ilgili değil ailesi tüm yaptıkları için. Eşimin arkasında beni hiç istemediler. Boşanmam için gün. Sayıyorlar. Sosyal medyadan mutluluk paylaşımlar yapıyorlar
Onlar sevinmesin diye mi boşanmıyorsunuz?

Yıllardır bende keyfi biçimde 3-5 ayda bir oynarım. Hemde öyle az buz değil 3 bin 5 bin atarım tek seferde neden böyle bir fantezin var dersen de sporun her türlüsüne çok hakimim en büyük hobim nba takip etmek bu yüzden ara ara iddianın verdiği adrenalinden dolayı keyfi biçimde kazanma, kaybetme amacı gütmeden oynardım. Geçenlerde hesapladım 3-5 senede 20 bin tl zarar etmşim. Neyse keyfi ve hobi amaçlı milli piyango çekilişi edasıyla oynayan ben bile 20 bin küsür içeri girmişim. Deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki alkolik, uyuşturucu bağımlısı, şiddet yanlısı ne bileyim aklınıza gelebilecek en kötü ne varsa hepsi bence kumar bağımlılığının gerisinde kalabilecek şeyler. Kumar bağımlısı adam iflah olmaz bence kendine ve kızına yeni bir yol arayışına gir.
Çok doğru söylüyorsun. Şuan o arayış içindeyim. Sevgiye ilgiye o kadar açım ki şuanda bulunduğum durum benim nefesimi kesiyor. Dayanamıyorum

Back