İdari Yargı Hakimliği

bayaneda

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
139
2
16
İzmir
Merhaba kızlar. Kimi kpss geçsin öyle hazırlanmaya başlarız bu sınava dedi, kimi çoktan başladı, kiminin ilk kiminin 2. veya daha fazla girişi. Ben çalışıyorum kendi çapımda ama kendimi bir türlü veremiyorum. Hukuk konuları çok fazla, ezberlenecek konu çok fazla. Ne olacak bu halimiz hiç bilmiyorum. :26: Kpssye giremedim, annemin rahatsızlığından dolayı başvuruları kaçırdım bu sene ama bu sınava hayırlısı ile girmeyi düşünüyorum. Aramızda benim gibi bu sınava girecek arkadaşlar varsa birbirimize destek olalım. Düşüncelerimizi paylaşalım. Sınav 2 Kasım'da. Çok da uzun bir zaman yok önümüzde. O kadar hukuk konusu üstüne bir de diğer konular biter mi dersiniz?

Bu sınava iibf mezunlarıda girebiliyor demi ? işletme siyaset uluslararası ilişkiler falan yani ?

Biter bence,ben de hiç çalışmadım neredeyse henüz soru bankası aldım (çıkmış sorular) oradan çalışıyorum.. cevaplar uzun paragraflar halinde çözümlü.. maliye ve vergi hukuku dışında konu çalışmayı düşünmüyorum:)

Ben iktisat mezunuyum. İdari hakimlik sınavı için kpss şartı yok, yani sınav bağımsız.

Hmm anladım teşekkür ederim başarılar sanada inşallah gönlündeki olur kazanırsın. darısıda bana bende hakim olmayı çok istiyorumm peki bu sınava istediğimiz kadar girebiliyoruz mu sınırlama var mı ? yaş falan sınırı var mı ? benim için daha erken ama ben şimdiden öğrenip tercihlerimi ona göre yapmak istiyorum. çünkü iibf okursam hakimlik için okurum. hukuk tutmazsa iibfden hakim olmak için uğraşacam. inşaallah olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…