• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdare et ışte canım diyor, ilişki idare etmekten ibaret yaşanır mı?

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
582
265
103
Herkese merhaba,

Ilk konum olacak, öncelikle kafam çok karışık. Mantıklı düşünemiyorum, bana yol gösterici yorumlar yaparsanız çok mutlu olacağım.

6 aylık bir ilişkim var, ikimizde işi gücü olan, yaşları evlilik yaşına erişmiş insanlarız. Hiçbir zaman bir bakıp çıkacağım modunda olmadım. Çünkü ben eğer kafam uyarsa ilişkinin evlilikle neticelenmesini isterim. Açıkça söyledim. O ise tanıyalım, vakte ihtiyacımız var dedi sürekli. Ciddi meseleleri konuşmayı pek istemeyen bir adam. Çünkü çok erkenmis öyle diyor.

Her neyse. Haftasonu ona doğumgünü sürprizi olarak bir gezi planladim. Iki gün birlikte gezdik, eğlendik. Çok mutlu oldu sevindi. Sonra yaşadığımız şehre geldik. Bir çay içtik kafede. Arkadaşı aradı, dedi hadi kalkalim x ile bulusacagim. Bende eve gideceğim dolmuşa binmek için yarım saat beklemek zorundayım ve yağmur yağıyordu. Dedim canım yarım saat var benim dolmuşa. X e desen oyalansa. Ben yarım saat yağmurda mi bekleyeyim dedim. (Arabadaydik bu arada) dedi canım kusura bakma. Birşey söylemedim daha indim.

Sonra mesaj atmış canım idare et söz vermiştim X e şu saatte bulusuruz diye. Bu kişi de yakın arkadaşı yani anlamayacak biri değil açıklasa. Ki yarım saat çok değil.

O kadar sinirim bozuldu ki. Ben onu mutlu etmek için o kadar komplike bir gezi ayarladım. O dönüşünde beni yağmurda attı dışarı. Sebep ise arkadaşı beklemesin.

Siz olsanız ne yapardınız? Farklı bakış acılarına ihtiyacım var.

Bu arada o X değildir bir kadındır vs diye düşünecek olanlar olabilir. O erkek arkadaşı olduğuna eminim telde sesini vs de duydum. Yani aldatma gibi bir durum yok.

Çok ayıp etmiş ama erkekler bazen düşüncesiz olabiliyor.
Normalde tavırları nasıl size karşı?

Beklesen ne olucak normal diyenler de olabilir.
Ama sen onun icin ugrasirken deger verip yagmurda sana eslik etmemesine bozulmussun.

Ben de dikkat ederim boyle seylere kucuk olaylar insanin kisiligi hakkinda bilgi verir.
Birikirse insan daha cok kizar ve kaldiramayabilir.

Bazilari bilerek de yapiyor kiz biraksin diye oyle de olabilir.

Tabi karar sizin.

Yok, dolmuşla gitmek benim isteğim. Ailemin henüz bilmediği bir ilişki o nedenle eve bırakmasını istemiyorum şimdilik.
Anladım canım.
Ama size fazlaca ayıp etmiş. Hele de sizin ona hazırladığınız böyle bir sürprizden sonra:duduk: Bundan sonra sizde ona hakettiği gibi davranın lütfen.

Anladım canım.
Ama size fazlaca ayıp etmiş. Hele de sizin ona hazırladığınız böyle bir sürprizden sonra:duduk: Bundan sonra sizde ona hakettiği gibi davranın lütfen.
Aslında ayrılmak geçiyor aklımdan. Çünkü bu bana kendimi ilk değersiz hissettirisi değil. Ama cesaret edemiyorum.

Beklesen ne olucak normal diyenler de olabilir.
Ama sen onun icin ugrasirken deger verip yagmurda sana eslik etmemesine bozulmussun.

Ben de dikkat ederim boyle seylere kucuk olaylar insanin kisiligi hakkinda bilgi verir.
Birikirse insan daha cok kizar ve kaldiramayabilir.

Bazilari bilerek de yapiyor kiz biraksin diye oyle de olabilir.

Tabi karar sizin.
Teşekkür ederim beni çok iyi anlamışsınız.

Her halükarda üzülüyorum ve üzülerek yaşamak istemiyorum

Arkadaş gibi. Konuşurken canimli cicimli hep ama pek görüşme teklif etmez. Haftada bir ancak.
haftada bir uzak yaşıyorsanız normal aslında, biz de haftada bir görüşürüz.
Ama siz anladığım kadarıyla bazı şeylerden emin değilsiniz.
Kadınlar hisseder soğukluğu, siz de hissediyorsunuz anladığım kadarıyla, uzatmayın madem

Ben çok üzüldüm.. kendimi çok değersiz hissettim

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Insan kendini değersiz hissediyor ama emin olun daha iyi şeyleri hak ediyorsunuz. Idare et et nereye kadar insan artık değer görmek istiyor. Belli ki seviyorsunuz ayrıl demek kolay biliyorum ama size değer vermeyen biriyle birlikte olmaktansa yalnız olmak emin olun daha iyi.

Back