Saat 22:00 den sonra olmasının sebebi çok açık,çünkü gece alkol tüketimi daha fazla.
Zaten artık sansürleme olmasın diye tamamen ekranlarda içkili görüntüler olması yasaklandı.
Eğitim konusunda haklısınız ama nasıl bir eğitim sistemi öneriyorsunuz merak ettim?
Gerçekten mi?Bu ülkede alkol aldığı için saldırıya uğrayan insanlar var.Buyrun bu olay onlardan bir tanesi Kadıköy'de, 'Sokakta içmeyin' dayağı - Posta
Ama ben başından örtüsü çekilen bir kadın görmedim hiç?Ne canlı ne haberde.Zaten her konuda araya girmese olmaz şu başörtüsü mevzusu değil mi?
Alkol bu ülkenin problemlerinden birisi değil.Toplumsal bir alkol sorunumuz yok.Çoğunluk ya hiç içmiyor ya da ayda yılda bir içiyor.Alkol kısıtlamalarıyla örnek gösterilen batı ülkeleri su gibi alkol tüketiyor.Onların kısıtlamaya gitmesi ihtiyaç olabilir bu yüzden.Ama bizde böyle bir sorun yok.O yüzden bizdeki bu kısıtlamalar işgüzarlıktan başka birşey değil.
Madalyonun diğer yüzüne de bakmak lazım bu alkol konusunda.
Burada başbakanın amacı alkol sınırlaması yapmak değil, küçük esnafı bitirmektir.
Bilindiği gibi büyük avmler saat 22 de kapatıyorlar, bu durumda küçük esnaf 22den sonra iş yapıyor.
Bu saat uygulaması küçük esnafın ipini çekmektir.
Eğer öyle olmasaydı bir zamanlar konuştuğu üzere avmlerde alkolü yasaklardı....
Madem amaç alkolün zararlarını aza indirgemek, o zaman diğer tarafa zarar vermemelisin...
Vah vah...çok üzüldüm size...görmediniz demeeekkk !!! kuzum sen nerede yaşıyorsun ? bu ülkede müslüman bir ülkede çarşaflı bir tanıdığım şiddet gördü, bir yere gittiğiniz de özellikle cumhuriyetçi geçinen ama kendi bakışına uymayan herkesi dışlayanların çoğunluğunda olan bölgeler de başörtülü arkadaşlarım hor görüldü aşağılandı ! başörtüsü yüzünden tıp fakültesini bırakan tanıdıklarım oldu!başörtüsü yüzünden türkiyede ki en fazla puanla girilen üniversitelerden birinde eğitimini yarıdda bırakan komşum oldu! müslüman bir ülke de müslümanlığımızı yaşayamaz hale geldik... ve siz bile bile kışkırtmak için görmedim diyerek artı hakarette bulunuyorsunuz... ne diyeyim ben... ALLAH TÜM İSLAMİ HAYATI YAŞAMAMIZA KARŞI OLANLARI İSLAH ETSİN!!! bu ülkede gayrimüslimlerde farklı mezhebtekiler de tesettürsüzü de gayet rahat yaşarken müslümanlar ne yazık ki hor görülüyor... başımızda ki büyüklerimiz bu devleti satmadı ama(ne kadar sattı deseniz de ) zihniyetiniz çoktan sattı ülkeyi... hem de en azılı israil amerika ingiliz vs... masonlara buyrun meydan sizin yarın bir kötülük olursa bu ülkey SON PİŞMANLIK NEYE YARAR şarkısını dinlersiniz eğer bomba silah seslerinden duyabilir ya da organlarımızı kaybetmezsek... ama en önemlisi namus ve şerefimize el sürülmezse ... yazık ülkeyi uçuruma yollamayı ne kadar çok seven vatandaşımız varmış!
Vah vah...çok üzüldüm size...
Ben anlayacağımı anladım.Siz de bir sözlüğe bakın ajitasyonun anlamına...Sizinle tartışmak yersiz daha önce de belirttiğim gibi...Hayırlı günlerSaldırgan!!!... ???????bakış açısı önemli tabii... ama o saldırgan görünen şey yaşanan saldırının size aksetmesidir anlayamamışınız belki de... bir de bu acıyı yaşayanları anlayabilseniz.Ajitasyon değil ! tamamen gerçek!!! asıl ajitasyon bunun dikkate alınmadan direkt dini vecibelerini yerine getirenlere karşı bakışınızdır.Bilmiyorsunuz ama uzak kaldığınız için bilmediğinizi düşünüyorum ama bu ülkede müslümanın dini vecibelerini getirmesi ne yazık ki suç teşkil ediyor... kısıtlanıyor aşağılanıyor,hor görülüp ,dışlanıyor... ama başka dine mensuplara bu kadar zorluğa rağmen hiçbir şekilde zorlama yapılması taraftarı olmuyoruz.neden mi? din ve vicdan özgürlğü varda ondan.Ben bir müslüman olarak hıristiyan yahudi ermeni alevi olan bu bayrak altında yaşayan hiç bir insanı dışlamam neden kiliseye gittin cemevine gittin demem! karışmam dışlamam uyuşmuyorsam o bana kalır... boynundan haç ını çekip almam... ama arkadaş olarak edinmem belki ama düşse el uzatırım... canı acısa merhem olmaya çalışırım... çünkü ben bilinçli bir müslümanım
Ben anlayacağımı anladım.Siz de bir sözlüğe bakın ajitasyonun anlamına...Sizinle tartışmak yersiz daha önce de belirttiğim gibi...Hayırlı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?