• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçki nefreti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bikasecocopopskackalori

🐱🐱🐱
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2020
169
58
13
Çok değişik bir biçimde içkiyi sevmiyorum. Dini inancım yok. Eşimin de dini inancı yok. O da sık içmez mesela ama arada canı çekerse bir kadeh şarap, rakı ya da bir bira. Hatta sevmez bile çok. Ailem dindar ve asla içki içmez. Evlenene kadar ben de hiç içmedim. Çok karşıydım asla içmem diyordum ama onu aştım. Evlendikten sonra da tadını sevemedim. Şimdi bir yıldır evliyiz. Eşim kardeşim ve eşimin annesiyle tatildeyiz. Gaye eğleniyoruz. Onlar alkol aldığında herhangi bir problem yok. Ama bugün mesela eşim denizde bir içecekmiş. Akşama da rakı. Niye bilmiyorum, yemin ederim bilmiyorum aşırı derecede soğuyorum. Keşke soğumasam ya da sebebini bilsem... sizce neden olabilir?

İçki içmek çok kötüdür anlayışıyla büyütüldüğünüz için böyle kodladınız muhtemelen. Ben müslümanım alkol kullanmıyorum ama sizin kadar neden içiyorlar nefretim yok. Beni bağlamaz çünkü. Sizi de bağlamaz bunu biliyorsunuzdur zaten. İçip içip saçmalamıyorlarsa mesele yok.

Zorlama ve suni bir dert gibi geldi bana.

1)Alkol sevmiyor, kullanmıyorsunuz.
2)Başkaları, yanınızda alkol alınca problem etmiyorsunuz.
3)Eşiniz alkol alınca problem ediyorsunuz.

Derdiniz alkolle değil, daha çok eşinize bakışınızla ilgili gibi duruyor.
Konu da, din açıklamaları ile oldukça tuhaf, neyse.

Çok değişik bir biçimde içkiyi sevmiyorum. Dini inancım yok. Eşimin de dini inancı yok. O da sık içmez mesela ama arada canı çekerse bir kadeh şarap, rakı ya da bir bira. Hatta sevmez bile çok. Ailem dindar ve asla içki içmez. Evlenene kadar ben de hiç içmedim. Çok karşıydım asla içmem diyordum ama onu aştım. Evlendikten sonra da tadını sevemedim. Şimdi bir yıldır evliyiz. Eşim kardeşim ve eşimin annesiyle tatildeyiz. Gaye eğleniyoruz. Onlar alkol aldığında herhangi bir problem yok. Ama bugün mesela eşim denizde bir içecekmiş. Akşama da rakı. Niye bilmiyorum, yemin ederim bilmiyorum aşırı derecede soğuyorum. Keşke soğumasam ya da sebebini bilsem... sizce neden olabilir?
Başka soğuyacak sıkıntı yok herhalde dert arıyorsunuz.

İçki içmek çok kötüdür anlayışıyla büyütüldüğünüz için böyle kodladınız muhtemelen. Ben müslümanım alkol kullanmıyorum ama sizin kadar neden içiyorlar nefretim yok. Beni bağlamaz çünkü. Sizi de bağlamaz bunu biliyorsunuzdur zaten. İçip içip saçmalamıyorlarsa mesele yok.
Evet işte asla karışma hakkım yok zaten ama bi tuhaf oluyor içim işte

Benim inancım var. Ben de sevmiyorum. Dini yönü şurda dursun, beyni bloke ettiği ve muhakeme yeteneğini bir süreliğine iptal ettiği için. Yanlış anlaşılmasın, içeni değil alkolün kendisini sevmiyorum. Ben de eşimin içmesini istemem.

Alkolü sevmemenin dini inançla ne alakası var! Sadece dinciler mı nefret eder alkolden!? Sevmiyosan sevmiyosundur. Sorun ne? Şişeyi zorla ağzına mı dayadılar? Iç iç iç diye... Amaç nee!?
Daha sakin bir üslupla cevaplamanızı dilerdim. Dini inançla elbet ilgisi var, dini inancı olanlar genelde içmez çünkü onlara göre haramdır

Şimdi deniz kıyısında buz gibi bira falan ne iyi giderdi ya. Canım çekti. Bence tatilde görmezden gelin istediğini yapsın eşiniz. Karışmayın. Bana böyle karışılsa asıl ben soğurum karisan kişiden. Dikkat edin eşiniz sizden soğumasın. Çünkü haksızsınız bence.
Yok zaten karışmıyorum adam kırk yılın başında içiyor da işte sebebini anlamıyorum niye böyleyim diye

Sizin için bu kadar korkunç bir şeyse, kırk yılda bir de olsa alkol alan bir insanla niye evlendiniz? Adam saklamamış ya... Abartmaya yer arıyorsunuz gibi geldi. Kimse size zorla bir şey içirmiyor, eşiniz de alkolik değil.
Biliyordum o da içmem ben zaten demişti abartıyor olabilirim elbette ben de böyle olmak istemiyorum ama işte nedenini bilsem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X