• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçki nefreti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karaciğerinizin sesi :D
Şaka bir yana da ben de sevmiyorum sebebi de içki yüzünden kontrolü kaybedip başka insnalara zarar verenler.yoksa hiç kimseye zararı olmadan içen bir insana karşı bir nefretim falan yok.

Çok değişik bir biçimde içkiyi sevmiyorum. Dini inancım yok. Eşimin de dini inancı yok. O da sık içmez mesela ama arada canı çekerse bir kadeh şarap, rakı ya da bir bira. Hatta sevmez bile çok. Ailem dindar ve asla içki içmez. Evlenene kadar ben de hiç içmedim. Çok karşıydım asla içmem diyordum ama onu aştım. Evlendikten sonra da tadını sevemedim. Şimdi bir yıldır evliyiz. Eşim kardeşim ve eşimin annesiyle tatildeyiz. Gaye eğleniyoruz. Onlar alkol aldığında herhangi bir problem yok. Ama bugün mesela eşim denizde bir içecekmiş. Akşama da rakı. Niye bilmiyorum, yemin ederim bilmiyorum aşırı derecede soğuyorum. Keşke soğumasam ya da sebebini bilsem... sizce neden olabilir?
Sizin kendinizi değiştirmeniz gerekiyor. Ama psikolojik destek ile ama başka şekillerde. Zaten yazmışsınız adam alkolik biri değil. Ona bu zevkinden ötürü tepki göstermemenizi tavsiye ediyorum. Sonuçta içen siz değilsiniz, eşiniz ki kendiniz nefret ediyorsanız içmeyin ama eşinize karışamazsınız hele tatil yerinde.

Alkol zaten kötü bir şey. Eve dini inancım gereği yaklaşmayı düşünmediğim bir şey ancak bunun haricinde de yeşilay dini bakış açısıyla çalışma yapmıyor. Sağlık açısından yapıyor. Demek ki zararlı bir şey.
Kokusu bana her duyduğumda çöp kokusunu anımsatıyor.
Ancak içen insana yanlış gelmiyorsa, akabinde de sevdiği bir tat ise zorlayacak bir şey yok.

Ya az önce dedim sen sevmiyordun hani diye iki gündür canım istedi bu sefer dedi. Kardeşi de akşama rakı içecek misin dedi evet dedi ya niye böyle sinirleniyorum çok kötüyüm ama hakkım olmadığı için yansıtmıyorum nolur beni sakinleştirin yalvarırım

Ya az önce dedim sen sevmiyordun hani diye iki gündür canım istedi bu sefer dedi. Kardeşi de akşama rakı içecek misin dedi evet dedi ya niye böyle sinirleniyorum çok kötüyüm ama hakkım olmadığı için yansıtmıyorum nolur beni sakinleştirin yalvarırım
Hakkın olmadigi ıcın mutsuz oldugunu yansıtmadığını soyledıgın konuda biz seni neden ve nasıl sakinleştirelım?

Abartmasaniz mi acaba?
Yalvarırım falan demeler 🥴
Nasıl olsam dert sahibi olsam diye uğraşıyorsunuz ama konu buna uygun değil.

Bende ağzıyla içmeyenlerden nefret ediyorum o yüzden içkili ortamlardan tiksiniyorum ama işin ilginci kendim de içiyorum kafam bozuksa miktarı abartıp sapıtıyorum ama bunları hep evimde yapıyorum.Bir travma mı yaşadınız acaba?

Bende ağzıyla içmeyenlerden nefret ediyorum o yüzden içkili ortamlardan tiksiniyorum ama işin ilginci kendim de içiyorum kafam bozuksa miktarı abartıp sapıtıyorum ama bunları hep evimde yapıyorum.Bir travma mı yaşadınız acaba?
Bilmiyorum hatırlamıyorum ki keşke ben de içebilsem sevebilsem de takılmasam bu kadar

Bilmiyorum hatırlamıyorum ki keşke ben de içebilsem sevebilsem de takılmasam bu kadar
Ben sarhoş insanlardan korktuğum için ortamlarda içilmesinden nefret ediyorum ama karışamam kendi hakları.Dediğim gibi ben hep evde içip içip sapıttım.Aslında sevilecek içilecek hiçbir tarafı yok.Çok içersen bir baş dönmesi zehir ediyor insana o geceyi.Bünye alışık değilse az miktarda içki hızlı içildiği takdirde insanı çarpıyor.

yakin bir rus arkadasimda esinin icki icmesine kil oluyor :KK70:

icki ictiginde ona olan saygimi kaybediyorum ve agzi les kokuyor bos bakiyor diyor.. birde alkolik olmasindan da korkuyor.
görsen su gibi iciyor ickiyi diyor bana ..
gerci ruslar cok fazla iciyor cidden.

benim arkadasim esini uyariyor kiziyor da.. ama adam dinlemiyor tabiki.

seninde nedenlerin vardir herhalde..

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back