İçki Kadehleri

cherryblossom

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
1.290
2
316
İstanbul
İçki kadehleri diye yazdım ama içki içmeyenler de diğer içecekleri bu kadehlerden sunabiliyorlar, aklınızda olsun
Değişik içki kadehi modellerini bu başlıktan paylaşalım a.s.

Rakı bardakları kısmındaki resimlerdeki bardaklar limonata bardağı. Rakı bardağının(eğer gerçekten rakı içilecekse) dibi ince olur.

Rakı bardakları kısmındaki resimlerdeki bardaklar limonata bardağı. Rakı bardağının(eğer gerçekten rakı içilecekse) dibi ince olur.

hııımm ama paşabahçenin rakı bardağı serisi hep böyle ki canım.. silindir gibi yani
paşabahçe'nin sadece bir grubu senin dediğin tarzda, hatta onu da satın aldık biz.
ama rakı bardakları genelde hep bu tarz
hatta yeni rakının bardakları bile böylea.s

Yeni rakının son eklediğin resim de de o kadar kalın değil dipleri, ama ne kadar inceyse dibi o kadar makbuldür, ve içimi daha lezzetli olur derler....
Ben rakı içmediğim için anamam ama eniştemler falan hep öyle derler ve her bardakta içmezler, ha rakı bardağının dibi kalınsa da çay bardağında içerler...

Merhaba herkese, yeni üye oldum. Paylaşımlar ve yorumlar harika! Benim de bir sorum olacak. Artık kristal bardak takımlar demode oldu. Fakat ben yıllar öncesi yurtdışından Cristal d'Arques Longchamp kadehlerinden almıştım. Şimdi onlara nostaljik sebeplerden dolayı takviye yapmak istiyorum. ınternetten araştırdım ama Türkiye distribütörünü bulamadım. Aranızda bu konuda bana yardımcı olacak var mı acaba?

buKRÄ°STAL VE CAM | SANAT ÜRETÄ°YORUZ...sitede kişiye özel tasarım diyor ama ne olduğunu tam anlayamadım,istersen birde onlara sorabilirsin.

evet rakı bardağı dediğin dibi ince olur,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…