- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
:)vizim halkımız iyi şeylere layık aslındaAminnnn Ecmainn hay senin ağzin bal yesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)vizim halkımız iyi şeylere layık aslındaAminnnn Ecmainn hay senin ağzin bal yesin![]()
İnşaallah,herşeyin sonu vardır.bu katil sürüsü de bitecek birgünoperasyon bitmiş,kökü kazındı haberi gelir inşallah,sene 2016 ve terör bitti![]()
bir gün evet yada böyle süre gideb bir yılan hikayesi olmaya devam edecek,inşallah biter erkek kardeşim küçüktü korkardık bi gün asker olur doğuya gider diye neyse okudu şansa ankarada yaptı,şimdi kendi çocuğum var,allah sebeb olanların sebebi olsun onlarında içi yansınİnşaallah,herşeyin sonu vardır.bu katil sürüsü de bitecek birgün
kardeşim bizim askerimiz masum yaralı halka zulum etmez ayrıca benim derdim siyaset değil hepside yerin dibine batsin benim derdim asker ayrıca ordaki halkada acimiyorum sonuçda terorıstlerı doğurup dağa yollayanlarda onlar yanı bu durumda tek masum günahsiz asker gerisi umrumda değil anlatabildimmi orda kurşunlar altinda halkı tahliye eden yine bizim askerimiz kardeşim birakin pkk sempatizanlarıda askerımize içiniz yansin
Ben ne sivil dedim, ne de terorist.. Orada degildim, ayni senin gibi. Bodrumdakiler INSAN di.. Tek bildigim bu.Bodrumdakiler sivil yaralı halk mıydı ? Vay be . Masumdular öyle mi ? Terörle ilişiği olmayan masum sivil halkı orada ölmeye terk etti devlet bile bile demek !
Vay vay vay.
Sizin hayatınıza kaç tane devletin askerine ateş açan , binaya yaklaşıldığı an ortalığı ateşe veren , ölüyor olsa da devletten yardım yerine , belediye ambulansı ile kaçmayı düşünen masum sivil(!) halk girdi bilemem de . . .
Benim en son Cizrede , Silopide gördüğüm masum sivil halk ; askerin sırtında taşıdığı nineler , koluna girip güvendesiniz artık dediği dedeler , amcalar , çikolata verip miğferini taktığı çocuklar , askerine güvenip taşıdığı güvenli bölgere giden , giderken de Allah sizin yardımcınız olsun diyen kadınlar , adamlardı .
Ne yapalım yani eşinin çocuğunun gozü onünde uykuda şehit edilen askerimizi polisimizi bi kenara birakıp ne kadar pkk sempatizani varsa onlara ağlayip yas tutalim oyle ya benim hakkımda istediğini düşün o bodrumdakiler masum halk değildi gebersin hepside masum halka zaten asker icab ettiği gibi insaflıca davraniyor gerisini vur ateşe gitsin imkanim olsada benim elime verseler o pkklılari bak sen insanlığa vicdana ben nasil davraniyorum onlaraOradaki halka acimiyorsun, cunki onlarin hepsi senin gozunde zaten terorist. Oyle ise hepsi acilar icinde kivranarak olse bir gram icin yanmaz di mi.. Ne yapalim? Senin icin sogusun diye hepsinin, butun Guneydogu halkinin ustune benzin dokup yakalim mi? Afganistanda su Kuran yaktigi iddiasi ile bir kisim halkin ofkesini bu kadar cekmis, linc edilmis, yakilmis, polislerin de olayi seyrettigi olayda oldugu gibi:
![]()
Dunyada caniler niye cogaldi diye soruyorsunuz.. Sormayin.. Donup kendi icinize bakin.. Hukukun ve insan haklarinin yok sayildigi, vicdanlarin sustugu, halkin kendi oc hissini kendinin almak istedigi ve devletin polisinin askerinin bu oc almayi seyrettigi her yerde, insanlarin tek tek icindedir canilik. Uygun bir anda ortaya cikmayi bekler sadece..
Simdi gene soruyorum: cogu yarali, bir kaci zaten olu 26 kisinin, henuz kim olduklarini bilen yok, mahsur kaldigi bodrumun baslarina gecirilip, altinda inlemeler gelen enkazin kaldirilmayip gunlerce, haftalarca seyredilerekten, onlari oradan cikartmak bir yana, cikartmaya gelenler de geri puskurtulerekten, analarinin gozu onunde ac susuz yarali olumlerinin beklenmesi ile su koydugum resmin arasinda ne fark var? O bodrumda can cekisenler bir yana, bir adim otelerinde can cekistigini bildigi evlatlarini diri diri gomuldukleri mezarlarindan alabilmek, kurtarabilmek icin kendini parcalayan analarinin cektigi iskencenin bu resimden ne farki var? Kadini oracikta yaksan bir gram aci duymaz be.. Bunu "ohh.. hic acimadim, hepsi de bu sekilde gebersin" diye sevinerek destekleyen sizlerin su resimdeki ofkeli halktan ne farki var?
kardeşş ben şehitleri gorüyorum o yeter bana daha fazla açıklamaya luzüm yok evet vicdansizım caniyim ve çoooookkkk ofkeliyim anlatabildimmi asker polis şehit deyince bana gerisini anlatma dinlememBen ne sivil dedim, ne de terorist.. Orada degildim, ayni senin gibi. Bodrumdakiler INSAN di.. Tek bildigim bu.
Senin de Cizrede Silopide birsey gordugun yok, yandas gazeteci ne verirse o kadar gorme ozgurlugun var cunki. Sanki olayin icinden yaziyormussun gibi yorum yapma.
dün gece 'benim adım khan' filmini izledim,müslümanlığa bakış acısı,vs,3 saatlik film bir solukta bitti,dünyada sadece iyi insanlar yada kötü insanlar vardır diyor,camiye namaz kılmaya gitti,orada bir hoca halkı galeyana getiriyordu,bizi eziyorlar cihad etmeliyiz diye oda elindeki taşları ona fırlattı sen şeytansın muslumanlık böyle bir şey değil dedi..tavsiye ederim saraylımOradaki halka acimiyorsun, cunki onlarin hepsi senin gozunde zaten terorist. Oyle ise hepsi acilar icinde kivranarak olse bir gram icin yanmaz di mi.. Ne yapalim? Senin icin sogusun diye hepsinin, butun Guneydogu halkinin ustune benzin dokup yakalim mi? Afganistanda su Kuran yaktigi iddiasi ile bir kisim halkin ofkesini bu kadar cekmis, linc edilmis, yakilmis, polislerin de olayi seyrettigi olayda oldugu gibi:
![]()
Dunyada caniler niye cogaldi diye soruyorsunuz.. Sormayin.. Donup kendi icinize bakin.. Hukukun ve insan haklarinin yok sayildigi, vicdanlarin sustugu, halkin kendi oc hissini kendinin almak istedigi ve devletin polisinin askerinin bu oc almayi seyrettigi her yerde, insanlarin tek tek icindedir canilik. Uygun bir anda ortaya cikmayi bekler sadece..
Simdi gene soruyorum: cogu yarali, bir kaci zaten olu 26 kisinin, henuz kim olduklarini bilen yok, mahsur kaldigi bodrumun baslarina gecirilip, altinda inlemeler gelen enkazin kaldirilmayip gunlerce, haftalarca seyredilerekten, onlari oradan cikartmak bir yana, cikartmaya gelenler de geri puskurtulerekten, analarinin gozu onunde ac susuz yarali olumlerinin beklenmesi ile su koydugum resmin arasinda ne fark var? O bodrumda can cekisenler bir yana, bir adim otelerinde can cekistigini bildigi evlatlarini diri diri gomuldukleri mezarlarindan alabilmek, kurtarabilmek icin kendini parcalayan analarinin cektigi iskencenin bu resimden ne farki var? Kadini oracikta yaksan bir gram aci duymaz be.. Bunu "ohh.. hic acimadim, hepsi de bu sekilde gebersin" diye sevinerek destekleyen sizlerin su resimdeki ofkeli halktan ne farki var?
saraylım sen bilirsin ne zaman bitecek bu terör bitecekmi?Oradaki halka acimiyorsun, cunki onlarin hepsi senin gozunde zaten terorist. Oyle ise hepsi acilar icinde kivranarak olse bir gram icin yanmaz di mi.. Ne yapalim? Senin icin sogusun diye hepsinin, butun Guneydogu halkinin ustune benzin dokup yakalim mi? Afganistanda su Kuran yaktigi iddiasi ile bir kisim halkin ofkesini bu kadar cekmis, linc edilmis, yakilmis, polislerin de olayi seyrettigi olayda oldugu gibi:
![]()
canim o işin içine hdp girdi balık baştan koktu çünkü nerde bi hdpli orda pkklı milletvekilleri arabalarıyla silah taşıdi yaralı teroru hastane gotururken suç üstü yapildı masum halk olsa hdp tinlamazdı en çokda onların kuyruğu skşti bu bodrum olayinda onun için biraz gerçekleri gor bide ağzindan şehitler adina hiç bi cümle duyamadim ben israrla şehit asker dedikçe sen masum halk diyorsun ne iş ???????Oradaki halka acimiyorsun, cunki onlarin hepsi senin gozunde zaten terorist. Oyle ise hepsi acilar icinde kivranarak olse bir gram icin yanmaz di mi.. Ne yapalim? Senin icin sogusun diye hepsinin, butun Guneydogu halkinin ustune benzin dokup yakalim mi? Afganistanda su Kuran yaktigi iddiasi ile bir kisim halkin ofkesini bu kadar cekmis, linc edilmis, yakilmis, polislerin de olayi seyrettigi olayda oldugu gibi:
![]()
cansin cannn ama bunada yandaş derler yalan derler
Ben ne sivil dedim, ne de terorist.. Orada degildim, ayni senin gibi. Bodrumdakiler INSAN di.. Tek bildigim bu.
Senin de Cizrede Silopide birsey gordugun yok, yandas gazeteci ne verirse o kadar gorme ozgurlugun var cunki. Sanki olayin icinden yaziyormussun gibi yorum yapma.
cryptic, sagol canim, fikirlerime onem verdigin icin.. ama bence bu teror bu saatten sonra masaya oturmadan bitmez.. Biz terorle mucadele etmedik ki hic bir zaman.. Biz onlarin uzantilarini sehirlere yaydik, onlara cozum sureci adi altinda Guneydoguyu verdik, simdi de geri almaya calisiyoruz. 8-10 bin PKKli var daglarda diyorduk, onlar hala var, kendi sehirlerimizde vurduklarimiz YPGli gencler, aralarina karismis 500-600 PKKli sadece.. Kendi sehirlerimizde, halkin arasinda halkin butun yasam alanlarini yok ederek yaptigimiz icin, Kurt halkini temsil yetkisini de daha en basindan Apoya verdigimiz icin oradaki halk da artik bizden ayristirildi. Kaybedildi. Halkini kaybettigin bir yerde topraga nasil sahip olacaksin? Batidan adam tasiyarak mi? PKK nin artik 200 bin destekcisi var. Teror biter, masaya oturup PKKyi adam yerine koymaktan baska care kalmadigi icin, masada biter.. Ama bu kadar guclendirilmis PKK bitmez.saraylım sen bilirsin ne zaman bitecek bu terör bitecekmi?
Aslında herkesin safı çok açık be kardeşim birak insandan dem vursunlar biz anlicamizi anladık o pkklilar insan de3ğil sadece leş bu kadar basitBen bu forumda öğrendim ki ; beylik laflar etmek , Devleti suçlamak , askeri yermek için hiçte olayın içinde olmaya falan gerek yok .
Demek ki aksi içinde gerek yok
Kişisel görüş hakkımı kullanarak yazdım , senin gibi .
Bu , bodrumda insan vardı (bir de etkili olsun diye büyük harf) lafları , yumuşak karnım değil benim . Bu kadar hümanizm beni aşar . Ayrıca hümanistte değilsin sen . Nefretle andığın insanlar var .O yüzden bu ne olursa olsun insandır edebiyatı boş .
O bodrumda çıkanları bir araştır istersen . Mühimatları .
Sivil değillerdi . Sivil olmalarının imkansız olduğunu sende biliyorsun aslında . O yüzden sivil/terörist fark etmez insandır argümanına dönüyorsun .
Teröristlerdi . O bodrum temiz değildi . Temizlendi .
Cizre temiz değildi , temizlendi .
Ve yine söylüyorum buralar bu kadar kirlenirken pişpişirik oynayanlar , büyük vebal aldı . En yanlış terör stratejisi idi . Ama ne tuhaf ki , siz hümanistlerde çözüm sürecinden lanetle bahsediyorsun Devleti yermek için . Eee bodrumdakilere insani (!) muamele yapılmayınca da eleştiriyorsunuz.İlginç .
haklısın artık çok güçlüler saraylım,bekleyip görücez ..ve bence kendini yorma her zamancryptic, sagol canim, fikirlerime onem verdigin icin.. ama bence bu teror bu saatten sonra masaya oturmadan bitmez.. Biz terorle mucadele etmedik ki hic bir zaman.. Biz onlarin uzantilarini sehirlere yaydik, onlara cozum sureci adi altinda Guneydoguyu verdik, simdi de geri almaya calisiyoruz. 8-10 bin PKKli var daglarda diyorduk, onlar hala var, kendi sehirlerimizde vurduklarimiz YPGli gencler, aralarina karismis 500-600 PKKli sadece.. Kendi sehirlerimizde, halkin arasinda halkin butun yasam alanlarini yok ederek yaptigimiz icin, Kurt halkini temsil yetkisini de daha en basindan Apoya verdigimiz icin oradaki halk da artik bizden ayristirildi. Kaybedildi. Halkini kaybettigin bir yerde topraga nasil sahip olacaksin? Batidan adam tasiyarak mi? PKK nin artik 200 bin destekcisi var. Teror biter, masaya oturup PKKyi adam yerine koymaktan baska care kalmadigi icin, masada biter.. Ama bu kadar guclendirilmis PKK bitmez.
okusun arkadaşlarımızcryptic, sagol canim, fikirlerime onem verdigin icin.. ama bence bu teror bu saatten sonra masaya oturmadan bitmez.. Biz terorle mucadele etmedik ki hic bir zaman.. Biz onlarin uzantilarini sehirlere yaydik, onlara cozum sureci adi altinda Guneydoguyu verdik, simdi de geri almaya calisiyoruz. 8-10 bin PKKli var daglarda diyorduk, onlar hala var, kendi sehirlerimizde vurduklarimiz YPGli gencler, aralarina karismis 500-600 PKKli sadece.. Kendi sehirlerimizde, halkin arasinda halkin butun yasam alanlarini yok ederek yaptigimiz icin, Kurt halkini temsil yetkisini de daha en basindan Apoya verdigimiz icin oradaki halk da artik bizden ayristirildi. Kaybedildi. Halkini kaybettigin bir yerde topraga nasil sahip olacaksin? Batidan adam tasiyarak mi? PKK nin artik 200 bin destekcisi var. Teror biter, masaya oturup PKKyi adam yerine koymaktan baska care kalmadigi icin, masada biter.. Ama bu kadar guclendirilmis PKK bitmez.
Benim bu kadar nefretle andigim insanlar var, evet.. Ama benim hic bir nefretim birilerinin iskence cekerek olmesini dileyecek kadar zalim olmadi.Ben bu forumda öğrendim ki ; beylik laflar etmek , Devleti suçlamak , askeri yermek için hiçte olayın içinde olmaya falan gerek yok .
Demek ki aksi içinde gerek yok
Kişisel görüş hakkımı kullanarak yazdım , senin gibi .
Bu , bodrumda insan vardı (bir de etkili olsun diye büyük harf) lafları , yumuşak karnım değil benim . Bu kadar hümanizm beni aşar . Ayrıca hümanistte değilsin sen . Nefretle andığın insanlar var .O yüzden bu ne olursa olsun insandır edebiyatı boş .
O bodrumda çıkanları bir araştır istersen . Mühimatları .
Sivil değillerdi . Sivil olmalarının imkansız olduğunu sende biliyorsun aslında . O yüzden sivil/terörist fark etmez insandır argümanına dönüyorsun .
Teröristlerdi . O bodrum temiz değildi . Temizlendi .
Cizre temiz değildi , temizlendi .
Ve yine söylüyorum buralar bu kadar kirlenirken pişpişirik oynayanlar , büyük vebal aldı . En yanlış terör stratejisi idi . Ama ne tuhaf ki , siz hümanistlerde çözüm sürecinden lanetle bahsediyorsun Devleti yermek için . Eee bodrumdakilere insani (!) muamele yapılmayınca da eleştiriyorsunuz.İlginç .
pkk yi adam yerine koymak ne demek onca şehitten sonra kemikleri sizlar bi yola çıktik sonuna kadar gidilecek başka yolu yok hepsi geberecek başbakan çozüm süreciyle hata yapti doğru ama hata hatayla telafi edilmezcryptic, sagol canim, fikirlerime onem verdigin icin.. ama bence bu teror bu saatten sonra masaya oturmadan bitmez.. Biz terorle mucadele etmedik ki hic bir zaman.. Biz onlarin uzantilarini sehirlere yaydik, onlara cozum sureci adi altinda Guneydoguyu verdik, simdi de geri almaya calisiyoruz. 8-10 bin PKKli var daglarda diyorduk, onlar hala var, kendi sehirlerimizde vurduklarimiz YPGli gencler, aralarina karismis 500-600 PKKli sadece.. Kendi sehirlerimizde, halkin arasinda halkin butun yasam alanlarini yok ederek yaptigimiz icin, Kurt halkini temsil yetkisini de daha en basindan Apoya verdigimiz icin oradaki halk da artik bizden ayristirildi. Kaybedildi. Halkini kaybettigin bir yerde topraga nasil sahip olacaksin? Batidan adam tasiyarak mi? PKK nin artik 200 bin destekcisi var. Teror biter, masaya oturup PKKyi adam yerine koymaktan baska care kalmadigi icin, masada biter.. Ama bu kadar guclendirilmis PKK bitmez.