- 4 Kasım 2018
- 120
- 1.353
- 33
- 29
- Konu Sahibi Delikelebek22
Yok tatlim ben daha o kadar ilerleyemedim :))))Ben artık direk göstere göstere yapıyorum aynı onların yaptığı gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tatlim ben daha o kadar ilerleyemedim :))))Ben artık direk göstere göstere yapıyorum aynı onların yaptığı gibi![]()
Aynen canımEn zoruda o degil midir ? Beden degil ruh yorgunlugu
...
_Verda_ canim benim sende buyur gel topigime :)
Teşekkür ederim. Insllah bir gün o cesaret bulur da otururum sofor koltuguna. Ben kelebekleri cok severim. Seni de cok sevdim :)))Oncelikle nickine bayildim :))) ehliyet ve
Valla cocuk haric bütm dertlerimi siralamissin al benden de hepsine bi Yeteeer ama bitmeeeem dercesine her gün çilelere islere bir yenisi ekleniyor
Annem hep derdi evin isi bitmez valla bitmiyormus cok yeni evli olmama ragmen biktim Allaj yardimcimiz olsun gercekten :)
Cesaret et kiz bosver.millet neler yapiyor once bos bi alanda sürüver ogrenmissin madem pratik yapmazsan unutur gidersin mazaallah hem yarij bi gun lazim olur Allah korusun o zaman paniklemekdense simdi bi kac kez korkman daha iyi olur0![]()
Benim en özel günümde bile kv kp ha bide görümcükler vardı evde.12koca yıl ne istediğin sorulmadan ,düşüncelerin önemsenmeden ,mutluyum sanarken yalanın içinde olduğumdan...Dayanamam dediğim ne varsa dayanmaktan öyle yorgunum ki......Aynen canm burada olmasa bende patlayacagim. Ben bu yil evlendim en guzel yilim.olmaliydi ama 2018 benim.icin büyük acilar getirdi... ve asla unutmayacagm dersler aldim
lilamın en güzel tonu :)sürekli sen bişeylerden fedakarlık edicen, sen düşünücen ama kimse kıymet bilmeyecek ,bide düşüncesiz olucan üstelik ... kimse bu ne ister nasıl ister yok.O zaman iyilikle ,olmadı kötülükle yaptırıcan:) Annem derki ağzımla isteyim neremle yiyim:)Bende artık ben uğraşmadan önce birileri benim için uğraşsın çaba göstersin istiyorum hep önce kendim adım atmaktan yoruldum birileri ben laf söylemeden önce birşeyleri dusunsun istiyorum yapsın istiyorum ve uyumlu bı insan olmaktan da .çok sıkıldım
Bende seni cok sevdimmmm canmm insallah basaracaksinTeşekkür ederim. Insllah bir gün o cesaret bulur da otururum sofor koltuguna. Ben kelebekleri cok severim. Seni de cok sevdim :)))
Merhabalar temizlik yapıyorum yarın iş var hazır temiz eve geleyim dedimGuloos
Sakarsaka @kitapkahvehuzur
Minik Duduklu Tencere
SakuraSP
EternaaLLove T Tatlianne20
sedanur91 kızlarrrr nerdesiniz ? ◉‿◉
ben geldimGuloos
Minik Duduklu Tencere
SakuraSP
Neye ne deriz kuzumGuloos
Minik Duduklu Tencere
SakuraSP
İçimden bağırmak istiyorum bazen ama şimdi aklıma gelmiyor sadece sesim duyulsun istiyorum sanırım amaç ses duyurabilmek![]()
Okuduğum da bile çok mutlu oldumBen seni duydum bak
![]()
Sen mutlu olunca bende oldum kuzumOkuduğum da bile çok mutlu oldum![]()
Haklısın bence güzel bir bakış açısı hepimizin hayali temiz ve düzenli durabilen bir ev ama hayal işteMerhabalar temizlik yapıyorum yarın iş var hazır temiz eve geleyim dedim![]()
Ben tek yaşadığım için benim evim baya temiz oluyor şükürHaklısın bence güzel bir bakış açısı hepimizin hayali temiz ve düzenli durabilen bir ev ama hayal işte![]()