- 4 Kasım 2018
- 120
- 1.353
- 33
- 29
- Konu Sahibi Delikelebek22
Aynennn bu arada kuzum cocuk olduktan sonra degisti mi esin ? Ne gibj farklar olduHe canim hep kiskancliktan zaten. Sıkıştilar mi kiskaniyoruz ne yapalim yani. Hep ayni:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynennn bu arada kuzum cocuk olduktan sonra degisti mi esin ? Ne gibj farklar olduHe canim hep kiskancliktan zaten. Sıkıştilar mi kiskaniyoruz ne yapalim yani. Hep ayni:)
Aslinda cokta degismedi sadece cocukla fazla ilgili. O kadar ilgili ki ister istemez beni kirabiliyor.Aynennn bu arada kuzum cocuk olduktan sonra degisti mi esin ? Ne gibj farklar oldu
Bence benimkide öyle olacak cocuklari asiri seviyor ama kendi cocuk istemiyor.nasil.is anlamadim.ama :)Aslinda cokta degismedi sadece cocukla fazla ilgili. O kadar ilgili ki ister istemez beni kirabiliyor.
Selaaamm cicimm hosgeldinnSelammm![]()
En zoruda o degil midir ? Beden degil ruh yorgunluguYoruldum diye haykırmak istiyorum elim ayağım kolum bacagum degil yüreğim yoruldu kafam yoruldu diye haykırmak istiyorum ://
Degisikmis o da :)) Benimde esim cok seviyor cocuklari imkani olsa ikinciyi hemen yapardi yani ben istemiyorum ama o mutlaka ikna ederdi:))Bence benimkide öyle olacak cocuklari asiri seviyor ama kendi cocuk istemiyor.nasil.is anlamadim.ama :)
Yaa bende ikna etsem keskeeeDegisikmis o da :)) Benimde esim cok seviyor cocuklari imkani olsa ikinciyi hemen yapardi yani ben istemiyorum ama o mutlaka ikna ederdi:))
Insallah ikna edersin canim hayirlisiylaYaa bende ikna etsem keskeee
Bende artık ben uğraşmadan önce birileri benim için uğraşsın çaba göstersin istiyorum hep önce kendim adım atmaktan yoruldum birileri ben laf söylemeden önce birşeyleri dusunsun istiyorum yapsın istiyorum ve uyumlu bı insan olmaktan da .çok sıkıldımSon iki yılı unutmak istiyorum,acısıda onun olsun mutluluğuda ,haketmediğim şeyleri yaşamaktan yoruldum,on yıl sonraya gitmek istiyorum..ama yaşım aynı olarak:)
arada bir buraya uğramak iyi geliyo
Ne kadarda beni anlatmissinhep orta yolu bulmaktan yoruldum
evet sen çok iyi bir adam iyi bir koca iyi bir babasın
bu tartışılmaz saygılı sevgi dolu
ama gel gör ki bu ailene hiç birşey söylememen ve hep ben idare etmek zorunda kalmaktan yoruldum ,
yazmak bile beni yoruyor
evliliğimde tamda bu şekilde devam ediyor ,
benım içimde fırtınalar koparken sen iş yerinde patronların işini nasıl kolaylaştırırım derdindesin ,
anlatsamda anlamazsın onun için anlatmayacagım ,
Aynen canm burada olmasa bende patlayacagim. Ben bu yil evlendim en guzel yilim.olmaliydi ama 2018 benim.icin büyük acilar getirdi... ve asla unutmayacagm dersler aldimSon iki yılı unutmak istiyorum,acısıda onun olsun mutluluğuda ,haketmediğim şeyleri yaşamaktan yoruldum,on yıl sonraya gitmek istiyorum..ama yaşım aynı olarak:)
arada bir buraya uğramak iyi geliyo
Demi keşke herkes bize uysa , ama biz nedense bukalemun misali renkten renge herkese her yere uyuyoruz maşallahmz var :)Bende artık ben uğraşmadan önce birileri benim için uğraşsın çaba göstersin istiyorum hep önce kendim adım atmaktan yoruldum birileri ben laf söylemeden önce birşeyleri dusunsun istiyorum yapsın istiyorum ve uyumlu bı insan olmaktan da .çok sıkıldım
Öyle valla ama yavaş yavaş herkese uymayı bırakıyorum artık kendi isteklerimide dusunuyorumDemi keşke herkes bize uysa , ama biz nedense bukalemun misali renkten renge herkese her yere uyuyoruz maşallahmz var :)
Hahahaha bende alttan alttan yapiyorum kizÖyle valla ama yavaş yavaş herkese uymayı bırakıyorum artık kendi isteklerimide dusunuyorum![]()
Ben artık direk göstere göstere yapıyorum aynı onların yaptığı gibiHahahaha bende alttan alttan yapiyorum kiz![]()