İçinizden Basbas Bağırdığınız ama Dışınıza Yansımayan Sözler

hep orta yolu bulmaktan yoruldum
evet sen çok iyi bir adam iyi bir koca iyi bir babasın
bu tartışılmaz saygılı sevgi dolu
ama gel gör ki bu ailene hiç birşey söylememen ve hep ben idare etmek zorunda kalmaktan yoruldum ,
yazmak bile beni yoruyor

evliliğimde tamda bu şekilde devam ediyor ,

benım içimde fırtınalar koparken sen iş yerinde patronların işini nasıl kolaylaştırırım derdindesin ,

anlatsamda anlamazsın onun için anlatmayacagım ,

Son iki yılı unutmak istiyorum,acısıda onun olsun mutluluğuda ,haketmediğim şeyleri yaşamaktan yoruldum,on yıl sonraya gitmek istiyorum..ama yaşım aynı olarak:)
arada bir buraya uğramak iyi geliyo

Son iki yılı unutmak istiyorum,acısıda onun olsun mutluluğuda ,haketmediğim şeyleri yaşamaktan yoruldum,on yıl sonraya gitmek istiyorum..ama yaşım aynı olarak:)
Bende artık ben uğraşmadan önce birileri benim için uğraşsın çaba göstersin istiyorum hep önce kendim adım atmaktan yoruldum birileri ben laf söylemeden önce birşeyleri dusunsun istiyorum yapsın istiyorum ve uyumlu bı insan olmaktan da .çok sıkıldım

hep orta yolu bulmaktan yoruldum
evet sen çok iyi bir adam iyi bir koca iyi bir babasın
bu tartışılmaz saygılı sevgi dolu
ama gel gör ki bu ailene hiç birşey söylememen ve hep ben idare etmek zorunda kalmaktan yoruldum ,
yazmak bile beni yoruyor

evliliğimde tamda bu şekilde devam ediyor ,

benım içimde fırtınalar koparken sen iş yerinde patronların işini nasıl kolaylaştırırım derdindesin ,

anlatsamda anlamazsın onun için anlatmayacagım ,
Ne kadarda beni anlatmissin
Bende sürekli rol yapmaktan ve yüzume gulen maske takmaktan yoruldum buraya bile gizli giriyorum keske bir seyleri saklamak zorunda kalmadigim.icimden geldigi gibi yasadigim bir hayat isterdim. Fazlasinda gozum yok standart mutlu.evli cocukli bi hayat isterdim.... canm benm seni anlayabiliyorim

Aynen canm burada olmasa bende patlayacagim. Ben bu yil evlendim en guzel yilim.olmaliydi ama 2018 benim.icin büyük acilar getirdi... ve asla unutmayacagm dersler aldim

Bende artık ben uğraşmadan önce birileri benim için uğraşsın çaba göstersin istiyorum hep önce kendim adım atmaktan yoruldum birileri ben laf söylemeden önce birşeyleri dusunsun istiyorum yapsın istiyorum ve uyumlu bı insan olmaktan da .çok sıkıldım
Demi keşke herkes bize uysa , ama biz nedense bukalemun misali renkten renge herkese her yere uyuyoruz maşallahmz var :)

Back
X