- 4 Kasım 2018
- 120
- 1.353
- 33
- 29
- Konu Sahibi Delikelebek22
Nerdesiniz dedim kizzzzzNeye ne deriz kuzum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdesiniz dedim kizzzzzNeye ne deriz kuzum![]()
Ooo kebap boşver ya kafana göre ister dağıt ister topla al kahveni dağınık çamaşırlar arasında iç kimeneBen tek yaşadığım için benim evim baya temiz oluyor şükürama pazarları aksama kadar hic is yapmadigim için çok dağılıyor o nedenle pazar akşamları temizlik yapıyorum
Gerçekten öyle cok rahatOoo kebap boşver ya kafana göre ister dağıt ister topla al kahveni dağınık çamaşırlar arasında iç kimene![]()
O temiz düzenli ev sadece hayalde kalıyoHaklısın bence güzel bir bakış açısı hepimizin hayali temiz ve düzenli durabilen bir ev ama hayal işte![]()
Burdayim benNerdesiniz dedim kizzzzz
Kv diyecek cok seyim var valla
Ah yavrum ilk açtığında topigi haykirmistim hala kararlıyım isyanımda bişey değişmedi kiGuloos
Sakarsaka @kitapkahvehuzur @Minik meleklerim @SakuraSP
EternaaLLove @Tatlianne20 @sedanur91 kızlarrrr nerdesiniz ? ◉‿◉
Duymasın zaten bizde saydırdıklarimizi kim goruyorki canmmmBuraya yazdıklarım benim meşe odunum duyarmı kii![]()
İşte istikrarlı isyan diye buna denir bacımAh yavrum ilk açtığında topigi haykirmistim hala kararlıyım isyanımda bişey değişmedi ki![]()
Ozaman seninde bir isyanını alırımBurdayim ben![]()
Ooo buyur de bacım saydırKv diyecek cok seyim var valla![]()
Ama yalnızlıkta bir yere kadar bebeğimGerçekten öyle cok rahatilerde hic evlenmem yada biriyle asla yaşayamam gibime geliyor alıştım çünkü
![]()
Doğru ama alıştım işteAma yalnızlıkta bir yere kadar bebeğim![]()
Aman duymasınlar abla aman duyarlarsa Allah muhafaza kabul etmek zorunda çözmek zorunda kalırlar neme lazımDuymasın zaten bizde saydırdıklarimizi kim goruyorki canmmm![]()