icinizde benim gibi olan varmı acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruhsar23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
26
0
1
23
En son ocak 28 2019 da regl oldum adetim düzensiz ama bu kadar değildi gelmeyince test yaptım hayalet beyaz çizgi cıktı ondan 3 hafta sonra normal test yaptım 5 dk sonra baktım slik pembe digerleride öyle di hemen nişanlıma söyledim kaynanam ben nişanlım baktirmaya gittik ama bende bir heycan bir heycan anlatamam daha uzandım jeli sürdü gebelik yok dedi nişanlım kaynanam üzüldü tabi bende yumurtaliklarinda kist var hormon testi falan vs bakicma dedi ama bir bel ağrısı bir kasik ağrısı anlatamam 5 dk bir wc gidiyorum karnım ve göğüslerim çok şiş acaba böyle hamile olan varmı,?

K.b ne dememizi bekliyorsun hamile sin mi ?
Doktor soylemis ya problemin ne oldugunu hyr dotora inanmayan bize nasıl uyarsin aynı konuyu defalarca acip sormakla bir yere varamazsin cnm en iyisi iyi bi doktora gorun kontrolerini yaptir én guzel ve gercek bilgiyi ordan alirsin :)

O attığınız test fotoğrafları size mi ait
Eger öyleyse hamile olmaliydiniz
Ve ısrarla nişanlım diye bahsetmeniz itici
Inandirici durmuyor ..
Insanlarla alay etmeyin
Birde 2019 ocak 28 de en son adet diyorsunuz şaka mi 2020 nisan ayindayiz şimdiye doğardi

Aynen

Inandirici değil demi
Valla benimde çok inanasım gelmıyor açikçası ben 5 gün adet görmesem doktora koşarım bukadar çok merak istek varken 2 3 ay neyi beklersin ki diger konulari da okuyunca inanmadım ama ençok da merak etigim nişanlısından hamile ve kayınvalidesi de torun istiyor evli degil bağlayamadım hiç bir turlu

Birsürü test resmi atmış inşallah hamileyimdir diye dua edip üzülüyor garip geldi yani son attığı teste göre hamile
Buradaki anlatıs şekli de dalga geçer gibi birde son adet tarihine bakarsak baya 1 seneyi geçmiş menopoza girmiş ozaman

Bence 2019 yalnış olmustur da inandirici degil bende çok konular açmistim hamilemiyim diye fln ama benim durumum farkliydi almanyada yeni oldugum icin doktora daha gidemiyorum fln çok sukur artik oyle bir derdim yok ama kendi devletimde olacagim vay vay doktorlarin haline ben hamile oldugumu dusunecegim ve doktora gitmeyecegim kiz çatlarim ben bu bence çok rahat biri

Haklisin
Haklisin 4 aylik doğurmam gerekiyordu doktor ya altan ga işten bakarken pederimi tutuyordunuz haklisin gerizekalilar

O senin sorunun benin önüm ne zaman isticek ozaman gircem bi sorun ya insanlarin ne derdi VAR diye benim sorunlarkmoldugu için hifemekdm simdi giyim o testlerde hepsini ağzınıza yuzujur sokayim

Haklisin yaparken de yanımda durmalıydınız ağzınıza iseyim sizjn

Gerizekalilar doktor o testlerin veya ksitin öyle bisey yaptığını anlatı zaten menapoza senin altın girmiş olmalı benim ki hala tam takır o yüzden ağzına sicayimm senin 4 ayda doğurmam gerekerdi

Çünkü nisanmiyken yaptım serinde ağzında olsun pis hacılar işadamları yargılamayın ağzına sıkışırım senin orospu cocugu olunun6dirinin ağzına soktururum sıkışırken yanımdaydın senide giyladi galiba

Adet görüp hamile kalanlar bar cahil insanlar kesesi hozukemeyen bebekler insanlar hamileliğini 5 6 ayda oğrenler var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…