İçini çekerek ağlıyor içim acıyor.

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
Kızlar bebeğim çoğunlukla gündüz uykularında uyandığında dudak bükerek ağlıyor böyle içini çeke çeke boncuk boncuk gözünde yaş neden olabilir sizde de yaşandı mı hiç kucağıma alınca susuyor ama gündüz öyle bir şey var bir dudak büküşü var Allahımm içim eriyor. Neden olabilir? Bu 2 haftadır falan olan bir durum birde bebeğim 3 aylık kızlar

Yani bir sebebi yok mu ağlar ama böyle içini çekiyor dudak büküyor hiç daha önce yapmazdı ve sadece gündüz uykusunda oluyor

Bir yerinin agrımadıgına eminseniz sorun yoktur. Uykusunda korkutmazlar onu zaten henüz bir melek boyle bır dusuncenız varsa eger.

Bir yerinin agrımadıgına eminseniz sorun yoktur. Uykusunda korkutmazlar onu zaten henüz bir melek boyle bır dusuncenız varsa eger.
Yok uykusunda korkma durumu aklına gelmedi mesela şöyle oluyor uyanıyor etrafa bakıyor sonra beni görünce üüüüüü bir yeri ağlasa hep ağlar dimi endişelendim şimdi

Ama tek tepkisi ağlamak ki. Çok küçük.
Canı sıkılsa da, acıksa da, özlese de ağlar.
Ağladığında deneyerek bulacaksın artık neye ihtiyaç var.
Yani normal bir durumdur dimi mesela uyanıyor beni görünce dudak büküyor kucağıma aldığımda susuyor bana ihtiyaç mı duyuyor acaba özlüyor diye mi ki uyurken kıyamam ya. İnsan kıyamıyor ağlayınca :KK200:

Yani normal bir durumdur dimi mesela uyanıyor beni görünce dudak büküyor kucağıma aldığımda susuyor bana ihtiyaç mı duyuyor acaba özlüyor diye mi ki uyurken kıyamam ya. İnsan kıyamıyor ağlayınca :KK200:
Susuyor seni gördüğünde, kokunu duyunca
Güvende hissediyor, özlüyor demek ki seni.

Ağrısı, sancısı olsa kucağında da susmazdı.
Annesi o sana muhtaç, hiç değilse sıcaklığına, kokuna, sesine, bunlar hayati ihtiyaç öyle ay kıyamam değil ki :)

Canım bir süre yatağında değil de göğsünde uyutmadı tavsiye ederim dediğin gibi dudak büküp ağlama moduna geçerse sırtını hafif şekilde okşa geçiçi bir durum üzülme

Susuyor seni gördüğünde, kokunu duyunca
Güvende hissediyor, özlüyor demek ki seni.

Ağrısı, sancısı olsa kucağında da susmazdı.
Annesi o sana muhtaç, hiç değilse sıcaklığına, kokuna, sesine, bunlar hayati ihtiyaç öyle ay kıyamam değil ki :)
Ya nasıl bir olay nasıl bir durum bu böyle nasıl bir mucize bir kez daha anladım bunu. O ağlamasın ben alırım onu:)

Canım bir süre yatağında değil de göğsünde uyutmadı tavsiye ederim dediğin gibi dudak büküp ağlama moduna geçerse sırtını hafif şekilde okşa geçiçi bir durum üzülme
Deneyebilirim canım sağol. Genelde tam uyandığında yanında oluyorum saatli mübarek aynı saatte uyanıyor hep okşayıp sakinleştiriyorum beni görünce üüüüüü yok yok burdayım deyip kokla öp uuuu ya dönüyor gittikçe ıııı derken susuyor ama illa ağlıyor :) daha öncelerde yoktu acaba dedim bende dünyaya uyum mu sağlayamıyor

Back
X