- 17 Mayıs 2017
- 42
- 4
- 36
- 34
- Konu Sahibi Gamzeliecrin
-
Anladim,peki ya cocuklar bisy farketmiyor mu sormuyor muOdalarimiz ayri
Zaten bisanmadan oncede ayriydi
biz sadece ayni evi ortak kullanan iki yabanci gibiydik simdi de bu durumu tescillemis olduk
Firsat kolluyordu basindan atmak icin. Bu da bahanelerine kilif olduo nasıl bişey cnm boşandınız ve aynı evdesiniz hala ve öyle saçma sebepten mi boşadı seni şoktayım
Bosanmaklada olmuyor canim benim bak cocuklarin icin ayni evde cekiyosun onuBisanirkn beni tehdit etti seni herkese rezil ederim ahlaksizlik yapti derim dedi. Bana nafaka ve mal varligi talebknde bulunmayacagima ve cocuklarin velayetini babaya verecegime dair imza attirdi
canım ailene falan desene yardım al hala adamla niye aynı evdesin kiMahkem salonunda beklerken evde sen otur ben gidecem otur cocuklara sen bak ben bakamam sadece velayeti bende kalacak dedi
Byle sacmalik mi olur cocuklarin velayeti onda olsa ne olacak alip kacmaz istesen yine yaparsin yani ama velayet onda diye sen ceza alirsinMahkem salonunda beklerken evde sen otur ben gidecem otur cocuklara sen bak ben bakamam sadece velayeti bende kalacak dedi
Evet aynen oyle. Bosansak bile kolelihinden azad edilemiyoruz en buyuk silahlari da cocuklar. Kendileri de biliyor cocuklar olmasa bizi asla dize getiremiyecekleriniBosanmaklada olmuyor canim benim bak cocuklarin icin ayni evde cekiyosun onu
Bencede ailenle konusmalisin bu konuyu seni tek basina birakacak degiller ya anlat onlara sorunu destek olsunlar sanacanım ailene falan desene yardım al hala adamla niye aynı evdesin ki
Haklisin bu bahane olamaz sadece cikis yolu bumu diye sordum3 yillik evliyimde isi ne kadar agir olursa olsun sonucta ben onun esiyim bana ayirak 5 dksi bile olamaz mi? Eve geldiginde hosgeldin kelimesine bile cvp vermez.
Malesef degil ben oyle esler goruyorum ki isi o kadar agir olmasina ragmen 5 dksini bile karisiyla geciriyor, sesini duymadan onu gormeden yapamiyorum onsuz nefes almakta zorlaniyorHaklisin bu bahane olamaz sadece cikis yolu bumu diye sordum
Onlar icin bir dava daha ac eger onlarla ilgilenmiyosa kotu davraniyosa ayrica baski yapiyor sana tehdit var bunlari neden avukata anlatmadinBen artik kendimden gectim cocuklarimi almasin yeter
Aileden destek yok anlasilan sana o yuzden sakliyosnAileme anlatsam ne
agizlarini bile acmadan bosbos dinleyecekler
Yok canim bi de biz kacarak evlenmistik. Esim avukati bile cenesiyle suclu cikaracak kapasitededirAileden destek yok anlasilan sana o yuzden sakliyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?