- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
- Konu Sahibi Gamzeliecrin
-
napcaksın cnm biliyo musun ona haber vermeden git dava aç sonra hemen çocuğunu al annene gitDenedim kac defa oda olmuyor birakmiyor. Onu cok seviyor ama 5 dk oynar oda cani isterse istemezse ilgilenmez.
çünkü sende rahatlığa alışmış yani başka kadına böyle yapamam senide eziyo düşüncesiz o yüzden ayrılmıyo ama sen ayrılPeki neden bosanmiyor ben bosanmak istiyorum o birakmiyor
baroya git devletten avukat iste anlat cnm o zamanO zmn mahkeme ondan taraf oluyor cnk cocuhu kacirmis oluyorum. Ben kizimdan vazgecememki zaten onun icin katlaniyorum ya herseye. Kizim olmasa bi dakika bile durmam. Kendinide oldurse umrumda olmaz.
Gerci ailesi hemen bulur ona yenisinide ama kizim var onsuz bir hayat dusunemem ki. Rabbimin bana verdigi en guzel hediye kizim bu evlilikteki tek karim o benim.çünkü sende rahatlığa alışmış yani başka kadına böyle yapamam senide eziyo düşüncesiz o yüzden ayrılmıyo ama sen ayrıl
canım çocuğunu senden niye alsınlar senlik bişey yoksa hakime ilgisi yok eviyle ilgilenmiyo bana kocalık yapmıyo dersin sendeGerci ailesi hemen bulur ona yenisinide ama kizim var onsuz bir hayat dusunemem ki. Rabbimin bana verdigi en guzel hediye kizim bu evlilikteki tek karim o benim.
Bana yardimci olabilirler mi bu konuda, benden kanitli bir neden isticekler bunlari nasil kanitlicam, videoya alamam ya bunlari kanitlamak icinbaroya git devletten avukat iste anlat cnm o zaman
Video falan zaten suc canim kaninsuz oldugu icin hem onlar artik bir delil sayilmiyor sadece durumu anlatacaksinBana yardimci olabilirler mi bu konuda, benden kanitli bir neden isticekler bunlari nasil kanitlicam, videoya alamam ya bunlari kanitlamak icin
Yine birakmaz ki oyle bir dengesiz hem ilgilenmez hemde gozunun onunde istercanım çocuğunu senden niye alsınlar senlik bişey yoksa hakime ilgisi yok eviyle ilgilenmiyo bana kocalık yapmıyo dersin sende
Birakti mi peki pesiniVideo falan zaten suc canim kaninsuz oldugu icin hem onlar artik bir delil sayilmiyor sadece durumu anlatacaksin
şiddetli geçimsizlik de aldatma falan yoksa neyi videoyaya çekebilirsin ki zatenBana yardimci olabilirler mi bu konuda, benden kanitli bir neden isticekler bunlari nasil kanitlicam, videoya alamam ya bunlari kanitlamak icin
bir laf var hem yoğurdum dökülmesin diyede sen anla boşver ezdirme kendiniYine birakmaz ki oyle bir dengesiz hem ilgilenmez hemde gozunun onunde ister
bir laf var hem yoğurdum dökülmesin diyede sen anla boşver ezdirme kendini
Cocuklar icin ayni evde kaliyosun ama yine onun istedigi gibi yasiyosun sonucta onun eviYani bu devran byle surup gitmez nasilsa
o nasıl bişey cnm boşandınız ve aynı evdesiniz hala ve öyle saçma sebepten mi boşadı seni şoktayımBen 1.5 yildir ondan maddi hicbir talepte bulunmadim ayni evde yasayip nikahli olmamiza ragmen. Bende kendi cabamla harcligimi cikarmaya calistim zayiflama cayi sattim. Disardan okuyorum da okul masraflarimi karsilamak icin facede okulla ilgili bir sayfada uyeydim sayfamin yoneticisi sayfamda yardimci ol okulla sinavla ilgili sorhlarla sen ilgilen bende karsiliginda kitaplari uygun fiyatla yollayim dedi. Bende kabul ettim cunku bemim hicbir gelirim falan yok. Esimde onu benim ahlaksiz bir iliskim.oldugunu idda etti ben durumu izah ettim ama anlamadi anlamak.isine gelmedi ona binkez dedim istersen benim.adima konus oyle bisey olsa illaki samimi bi cumle yazar dsdim ama yapmadi bi celsede bosadi. Simdi hala cocuklar icin aymi evde kaliyoruz ailelerimoz hickimse bilmiuor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?