- 12 Mart 2015
- 906
- 394
- 103
- Konu Sahibi Gamzeliecrin
-
Hem sucku hem guclu olsun kacmista olsan sonucta sen onlarin canindan parcasin nasil kiyabilirler ki baskasinin sana eziyet etmesine musade edemezler ya, iste bylelerini asmak lazim ki dunyadan bir pislik eksilsinYok canim bi de biz kacarak evlenmistik. Esim avukati bile cenesiyle suclu cikaracak kapasitededir
kız yanlış alıntı benden değil ondan alıntı yap :)Bencede ailenle konusmalisin bu konuyu seni tek basina birakacak degiller ya anlat onlara sorunu destek olsunlar sana
Okuz iste daha ne istiyor senden sizofrenBen ona bin kez dedim ben sevgiye ilgiye aç bi insan degilim ben sadece beni sen sev istedim hic boyle bi eksiklik hissetmedim buyizden hic disarda bu eksikligi arama ihtiyaci duymadim diyorum ama adam kendi bildihini okuyo ne dersem neyaparsam inanmiyo
Iyi yapmissin simdi kendi dusunsun dicem ama dusunmez ayni kafadan devam ederOyle bisey olsa ben simdi niye cirpiniyim cabalayim cekker giderdim diyorum. Ensonunda da neye inanmak istiyorsan ona inan ben artik pes ediyorum dedim
Otel gibi eve gelip yatip gidiyor iki gun gic gelmedi dun gece geldi uyudu sabah kalkti gittiIyi yapmissin simdi kendi dusunsun dicem ama dusunmez ayni kafadan devam eder
Kalkamaz ins yattigi yerdende sende kurtulursun temelli adi asagiliktanOtel gibi eve gelip yatip gidiyor iki gun gic gelmedi dun gece geldi uyudu sabah kalkti gitti
Aynen oyle yorma kendini artik yemis bitirmis seni bide soruyor niye zayifladin diye terbiyesizBen artik herseyi yaptim benden bukadar cok ustume gelirse de anlatirim artik asil.onun ne haltlar yedigini
Gozune batiyosun diye oyle yaptigin bisy olmasada gozunun ustunde kasin var der sorun cikarirHep pis ahlaksiz insanlarla gezip tozmaktan onun artik iyice kalbi de zihni de kirlenmis. Ne yapsam hep hata onun icin
Aynen oyle canim. Kendi de en sonunda dedi zaten ne yaparsan yap sevemedim seni diyeGozune batiyosun diye oyle yaptigin bisy olmasada gozunun ustunde kasin var der sorun cikarir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?