- 17 Mayıs 2017
- 42
- 4
- 36
- 34
- Konu Sahibi Gamzeliecrin
-
hiç karşına alıp konuştun muBen 3 yillik evliyim ve oyle bir evlilik yasiyorum ki evlilik demeye bin sahit gerek. Dost hayati desem yeridir, hoss ondan bile benim yasadigim evlilikten daha cok saygi sevgi fedakarlik vardir. Benim esim bildiginiz yontulmamis bir odun, ya sadece bana karsi oyle yada gercekten tam anlamiyla odun. Benimle konusmaz gezmez tozmaz aramaz sormaz isi dusmedikce. Hep onun dedigi olacak benim isteklerimin dusuncelerimin bir onemi yok. Ben anlamiyorum severek evlendigi bir insana nasil bu kadar kotu davranip umursamamazlik yaoabilirki. Onun icin evlilik ne demek cozemedim sadece o istedigi zamanlarda yatak mi evlilik? Bana akil verin arkadaslar deliriyorum dusunmekten...
Evet sitede yeniyim arkadaslar bir derdim var kismini bulamadimkonu yalnis yere acilmisMune
Bi tanede kizim var benim dayanmak zorundayim ama bu sekilde bir evlilikte surmek cok zor agir benim icin, ilgi yok alaka yok mutsuzluk diz boyu oda severek evlendigimiz halde byle.Emin ol bu öküz bitek sana öyle disarida tam bir beyfendi tavrinda. Bumlardan adam olayi birak insan bile olmaz evliligin senin sabrina dayali sabrin bittigi yerde evlilikte bitecek. Sen nezamana kadar dayanirsan okadar surecek. Tecrubenden tescilli
Defalarca kez konustum hemde bikmadan usanmadan ayni seyleri hep anlattim ama yine degisen bisy yok yoruldum artikhiç karşına alıp konuştun mu
3 yillik evliyimde isi ne kadar agir olursa olsun sonucta ben onun esiyim bana ayirak 5 dksi bile olamaz mi? Eve geldiginde hosgeldin kelimesine bile cvp vermez.Isi mi cok agir acaba ne kadarlik evlisiniz
ayrıl cnm o zaman çocuğuna karşı nasılDefalarca kez konustum hemde bikmadan usanmadan ayni seyleri hep anlattim ama yine degisen bisy yok yoruldum artik
Denedim kac defa oda olmuyor birakmiyor. Onu cok seviyor ama 5 dk oynar oda cani isterse istemezse ilgilenmez.ayrıl cnm o zaman çocuğuna karşı nasıl
Bunu is gucle alakasi yok canim tenezzul etmiyor sadece evdekini insan yerine koymayaIsi mi cok agir acaba ne kadarlik evlisiniz
Haklisiniz aynen oyle benim yazmayi unuttuklarimida siz eklemissiniz. Ben disari cikalim derim yorgun olur para olmaz arkadaslari arasa hemen geliyorum der cikar gider.Seni cok iyi anliyorum bende ayni dertten muzdarinim. Hatta yazini okurken acaba bunlari ben mi yazdim ki dedim. Bizde de durumlar ayni. Evliligimiz benim deh dememle gidiyo. Eve gec gelir arkadaslarina son derece ilgili alakalidir. Nezaman konussak hep ben kötü haksiz olurum o mukemmel ve hakli olur. Cunku bu ucubeler hep kendini kusursuz goruyor ve onlara gore onlarin yaptigi hersey gayet normal.
Oyleyse neden evlenirki byleleri sadece yatak icin mi? Onun icin disarda cok insan var evlilige ne hacet ki o zmnBunu is gucle alakasi yok canim tenezzul etmiyor sadece evdekini insan yerine koymaya
Disardakiler de var elbet onlarda degisik tatlar ici bir secenek. Biz yatili hizmetciyiz onlarin gozunde. Arkalarin toplayalim diye varizOyleyse neden evlenirki byleleri sadece yatak icin mi? Onun icin disarda cok insan var evlilige ne hacet ki o zmn
Tabi oyle ellerinin altinda var olan seyiz sadece hii bide ailesi var tani bizim onumuze gecen deger gorenDisardakiler de var elbet onlarda degisik tatlar ici bir secenek. Biz yatili hizmetciyiz onlarin gozunde. Arkalarin toplayalim diye variz
Peki neden bosanmiyor ben bosanmak istiyorum o birakmiyorCunku biz artik onlarin gozunde çöplükten farksiziz ellerinin altinda stres topuyuz. Evde yatili hizmetcileriyiz. Bizden tek beklentileri evi temizlesin ütü yapsin cocuk baksin ama gözüme gözükmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?