- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
- Konu Sahibi _gizem_
-
arkadasima yanlis yapiyosun, ben daha kotu olurum evlenirsen onunla dedigimde, ya abartiyosun ne olcaki sanki diyo, sende gorusmez konusmasin diyo onunla. dedim sor ozaman sevgiline bakalim ne dusunuyo benim hakimda? sormus cocukta demiski evlenirsek gizemle gorusmiyeceksin bidaha, dedim bak gormuyomusun cocuk beni istemiyo ve hersey daha kotu olucak, sir kalmicak diyorum hata yaptik bana soz verdin aramizda kalicakti hani unutcak silecektin herseyi, hani beyenmemis istememistin cocugu!! ne yapayim asik oldum beni anla diyo( sen mutlu ol diye ben mutsuzmu olayim diyo. kesinlikle bunla isim olmaz diyodu ama bastan ben ikinizin arasinda secim yapmaliyim diyo, ve farkindayim benden kusur ariyo yani bi hatami gorse beni silecek. eyer evlenirseler cok kotu olucak,esim taniyo arkadasimin ailesini yani mutlaka gorusme olucak ( bana arkadasim ben sana yanlis yapmiyorum sen abartiyosun diyo ( ve hala dostunum senin diyo, anlatamiyorum beni anlamiyo ( kisacasi allah beni cok kotu sekilde cezalandiriyo (
CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUbenneyaptımki
Bacım sana aklımda kaldığı kadarıyla bişey anlatayım.Evli bi kadın başka biriyle ilişkiye girer yani zina eder.Halinden çok pişman olur ve Peygamber efendimiz(S.A.S) ' e öbür dünyadaki yerini sorar ve efendimiz as. da cennetlik olduğunu söyler.Şaşırır birdaha sorar cennetlik olduğunu söyler.Kadın şaşkınlıkla nasıl olur ya Rasullallah ben falanca kişiyle zina yaptım diyince Peygamber efendimiz cehennemlik olduğunu söyler.eğer ayııbını günahını sır gibi saklasaydı sadece Allahü teâlâ bilseydi günahını affedecekti.Ama hesap günü onun günahına şahit olacak kişi olduğu için sırrı ortadan kalktı.
Seninkisi de aynı yinede ben bilmem affedip affetmeyeceğini yalnız O bilir. O ki;Rahimdir.
Aslında yazını ve yorumları okurken içimden sana öyle kızmak geldiki anlatamam.Şimdi düşüncelerimi kelimelerle ifade ederken neden bilmiyorum kin dolu düşünceler dökülmüyor içimden:1no2: Şeytan çok pislik bir mel'un.Seni nefis denilen en ağır şeyle aklını çelmiş,günaha itmiş ömür boyu unutamayacağın bir suça sürüklemiş.Böylesi hataların imanın zayıflığı ile ilgili olduğu kanaatindeyim.Söylediğin kadarıyla yaptığınının hata olduğunu ve çok pişman olduğunu belirtiyosun.Bunu can-ı gönülden Rabbin'e de söyle her gün töğbe-i istiğfar et Rabbimin indinde hiç bişey imkansız değildir o Affedicidir canı gönülden tövbe edersen tövbeni kabul eder bağışlar belki dimi?? Hem Hz. Mevlana ''ne olursan ol gel Ister Mecusi ol , ister putperest, ne olursan ol , gel " demiyor mu?
Eşinin duyup yıkılmasından çok Rabbinin gazabından kork.
Eşine karşı utanıp sıkılmaktan çok Rabbinin emir ve yasaklarına karşı geldiğin için sıkıl
İntihar etmek diyosun zaten şeytanın aklına uyarak bir çok yanlışa sürüklenmişsin onu bi lkere daha dinleyip şeytanı sevindirme.Öyle çok öyle çok töğbe etki bu nasuh tövbesi olsun'' Nasuh Tövbesi;geçmişte yaptığın tüm günahlardan pişman olup Rabbinden af dilediğinde ve bir daha yapmamak üzere söz verdiğinde tüm geçmiş günahlarının sevaba dönüşmesi'' bunu yap Kesinlikle şeytana kulak verme!Arkadaş çevreni acilen değiştir.Aklı selim ağır oturaklı dini bütün insanlarla diyalog kur.Bunu yaptığın zaman otomatik olarak hayatın değişir daha çok şey yazmak istiyorum ama uzun diye sıkılıp okumazsın diye düşünüyorum.Herneyse Rabbim affetsin inşallah.Kimseyi şeytana yenik düşürmesin zor walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?