Rüya Yorumları İçimi rahatlatabilir misiniz :(

Hematit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
73
0
Merhaba, sabahtan beri moralim çok bozuldu çok etkilendim. Annem bir rüya görmüş bu gece yani öyle her rüyaya takılıp inanan bir insan değilim ama internetten arada bakarım ne demekmiş diye hee neyse hayırlısı der kapatırım. hani ev yapmadan önce kepçeler o alanı düzler ya bir güzel heh annem işte öyle boş bir alan görmüş ben de bakayım dedim ne demekmiş isim de bulamadım ne diye aramalı diye arsa diyim dedim. boş arsa görenin vefatına işarettir yazdı 3 yerde de . ya tamam başka bişi yazsa amaan der kapatırdım ama insanın morali bozuluyo bu nasıl bir yorum yahu :KK43: annemin de 6. hissi kuvvetlidir. ona demedim yazmıo bişi dedim ama içim böle tuhaf oldu oturup ağladım off nerden okudum nerden girdim :KK43:

merhaba, sabahtan beri moralim çok bozuldu çok etkilendim. Annem bir rüya görmüş bu gece yani öyle her rüyaya takılıp inanan bir insan değilim ama internetten arada bakarım ne demekmiş diye hee neyse hayırlısı der kapatırım. Hani ev yapmadan önce kepçeler o alanı düzler ya bir güzel heh annem işte öyle boş bir alan görmüş ben de bakayım dedim ne demekmiş isim de bulamadım ne diye aramalı diye arsa diyim dedim. Boş arsa görenin vefatına işarettir yazdı 3 yerde de . Ya tamam başka bişi yazsa amaan der kapatırdım ama insanın morali bozuluyo bu nasıl bir yorum yahu :KK43: annemin de 6. Hissi kuvvetlidir. Ona demedim yazmıo bişi dedim ama içim böle tuhaf oldu oturup ağladım off nerden okudum nerden girdim :KK43:

canını sıkma arkadaşım her rüya tabiri doğru çıkmaz ki.internette saçma sapan şeyler yazıyor bunları düşünüpde üzülme zaten rüyalara göre yaşamayın diyor hocalar bazen rüyalar yol gösterebilir ama uygun hocalar yorumlarsa olabilir.sen anneciğine sarıl ve yanında olduğu için allah bol bol şükret ve dua et allah ayırmasın...insanlar bi gece ortalama yanlış hatırlamıyorsam 3000 tane rüya görürmüş ama bunların ancak birkaç tanesini hatırlarmış bazende hiçbirini.bide rüyalarını uyanmadan birkaç saniye içinde görürmüş bize çok uzun geliyor ya aslında sadece bir kaç saniye sürüyormuş.geneldede gün içinde gördüğün yada aklından geçen şeyleri görür insanoğlu.belki annende gün içinde görmüşdür yada ne bilim inşaat muhabbeti yapmışdır biriyle öle bilinç altının etkisiyle görmüşdür çok uzattım sonuç olarak üzülme....

ah ah cnm benim geçen hafta senin yaşadığın bu duyguları yaşadım,
pazar sabahı öyle neşeli uyandımki,annem tepemde bitti,kalk kızım baban bi rüya görmüş bak bakalım neymiş anlamı,
daha yüzümü yıkamama fırsat vermeden açtım netten baktım tabirine,tabiri çok kötüydü anneme yok bişe iyi rüyaymış diye geçiştirdim,ama hem pazar hemde komple bir haftam bana zehir oldu,
ağla ağla içim çıktı,annem ağlarken gördü ,kadın başka sebeplerden ağladığımı düşünüp perişan oldu,nası kaptırdıysam tabirine kendimi durup durup ağlıyodum,her gece ibadet edip dua ettim,
ne olur böyle çıkmasın dedim,sonra anneme söyledim,bi daha bana rüya tabirine baktırmayın ağlamaktan mahvıldum dedim,
oda akşama babama anlatıp gülüştürler halime:26:
ama ben şöyle düşündüm,rabbim ailemin kıymetimi bilmem için ,ve dua ederek onların sağlığını dilemem için bana bu olayı yaşattı,
rabbim onların acısını göstermesin,allahım başmızdan eksik etmesin onları:KK71:

canını sıkma arkadaşım her rüya tabiri doğru çıkmaz ki.internette saçma sapan şeyler yazıyor bunları düşünüpde üzülme zaten rüyalara göre yaşamayın diyor hocalar bazen rüyalar yol gösterebilir ama uygun hocalar yorumlarsa olabilir.sen anneciğine sarıl ve yanında olduğu için allah bol bol şükret ve dua et allah ayırmasın...insanlar bi gece ortalama yanlış hatırlamıyorsam 3000 tane rüya görürmüş ama bunların ancak birkaç tanesini hatırlarmış bazende hiçbirini.bide rüyalarını uyanmadan birkaç saniye içinde görürmüş bize çok uzun geliyor ya aslında sadece bir kaç saniye sürüyormuş.geneldede gün içinde gördüğün yada aklından geçen şeyleri görür insanoğlu.belki annende gün içinde görmüşdür yada ne bilim inşaat muhabbeti yapmışdır biriyle öle bilinç altının etkisiyle görmüşdür çok uzattım sonuç olarak üzülme....

haklısın canım her rüyanın bi anlamı olmaz bunu biliyorum ama insan böyle bir yorum okuyunca etkilenior. Bugün daha iyiyim ama :)

ah ah cnm benim geçen hafta senin yaşadığın bu duyguları yaşadım,
pazar sabahı öyle neşeli uyandımki,annem tepemde bitti,kalk kızım baban bi rüya görmüş bak bakalım neymiş anlamı,
daha yüzümü yıkamama fırsat vermeden açtım netten baktım tabirine,tabiri çok kötüydü anneme yok bişe iyi rüyaymış diye geçiştirdim,ama hem pazar hemde komple bir haftam bana zehir oldu,
ağla ağla içim çıktı,annem ağlarken gördü ,kadın başka sebeplerden ağladığımı düşünüp perişan oldu,nası kaptırdıysam tabirine kendimi durup durup ağlıyodum,her gece ibadet edip dua ettim,
ne olur böyle çıkmasın dedim,sonra anneme söyledim,bi daha bana rüya tabirine baktırmayın ağlamaktan mahvıldum dedim,
oda akşama babama anlatıp gülüştürler halime:26:
ama ben şöyle düşündüm,rabbim ailemin kıymetimi bilmem için ,ve dua ederek onların sağlığını dilemem için bana bu olayı yaşattı,
rabbim onların acısını göstermesin,allahım başmızdan eksik etmesin onları:KK71:

evet canım ben de dün akşama kadar dua ettim kuran okudum her dk aklımdaydı bütün günüm mahvoldu ama bugün daha iyiyim hatta gece gidip gidip annem nasıl diye bakasım bile geldi o kadar etkilenmişim. Çok şükür annem yanımda bu düşünce bile çok kötü Allah kimsenin başına vermesin :KK43: saol canım paylaştığın için

eski ALLAH dostları bile rüyalara birbirinden çok farklı yorumlar getirmiştir...a şhış ölüm derken b şahıs uzun ömre işarettir diye yorumlar yapmışlardır....sende bu rüyayı arsa alacaz mal sahibimi olacaz diyerek yorumla...
bence netteki sitelerede aldırış etme fazla....
ALLAH annene uzun sağlıklı ömürler versin.....

eski ALLAH dostları bile rüyalara birbirinden çok farklı yorumlar getirmiştir...a şhış ölüm derken b şahıs uzun ömre işarettir diye yorumlar yapmışlardır....sende bu rüyayı arsa alacaz mal sahibimi olacaz diyerek yorumla...
bence netteki sitelerede aldırış etme fazla....
ALLAH annene uzun sağlıklı ömürler versin.....

saol canım :) ben de zaten her yoruma bakmam netten gerçekten saçma şeyler yazılıyor bazen. İşte etkilendim elimde olmadan felaket bir duyguya kapılıverdim. Bidaha hayatta bakmam hiç bir yoruma

bnde öle ilginç bişi görsem hemen bakarm anlamına ama inanma onlara valla bn ne rüyalar gördüm böle kursağımda düğümlendi bişiler anlamını okuyunca aynen kafama taktım üzüldüm ama Allahın dediği olur onlara takıpta boşuna üzülme

yani hayra yorulmaz dersin kötü günler geçirilecek dersin falan direk böyle bir yorum yapılmaz ki dimi. İnsanız yani etkilenebiliriz. İnsan psikolojisini düşünmüyolar ya

yani hayra yorulmaz dersin kötü günler geçirilecek dersin falan direk böyle bir yorum yapılmaz ki dimi. İnsanız yani etkilenebiliriz. İnsan psikolojisini düşünmüyolar ya

canım hayırdır inşallah gündüz niyetine de. inşallah hayırdır rüya. ama biliyormusun her yerde inşaatlar yapılıyor .annen gördüğü bir arsanın inşaatının etkisinde kalmıştır diye düşünüyorum. birde rüyalarını her zaman iyi yoran insana öncelikli anlatmanı tavsiye ederim sana.

X