- 6 Ocak 2016
- 293
- 167
- 18
- Konu Sahibi oceangirl21
selam kızlar öyle uzun bişeyler yazmayacağım sadece bugün itibariyle eski nişanlımın yeni sevgilisi görücüye çıkmış bulundu ve bunuda tesadüfen annem görüp bana söyledi. aslında çok üzülmedim sadece hani küçük bir cam parçası parmağınıza batar ve azıcık bir acı olur ya işte benimde hissettiğimde oydu..
aradan 4 ay geçti tabikide birisini bulacak evlenecek ama ne bileyim benden önce bulmuş olması birazcık üzdü diyelim. güya evlenecektik eşyalarıda almıştık hepsi (benim için) puff oldu :/
eşyaların parasını o ödeyeceği için yeni sevgilisiyle kullanırlar artık..
ben sadece Allah'a havale ettim başkada bişey demiyorum artık. umarım bir gün hazmedemediğim şeylerde geçer gider..
son olarakta bende bir kaç gün sonra yeni birisiyle tanışacağım şimdiden heyecan yaptım,bana şans dileyin kızlar
aradan 4 ay geçti tabikide birisini bulacak evlenecek ama ne bileyim benden önce bulmuş olması birazcık üzdü diyelim. güya evlenecektik eşyalarıda almıştık hepsi (benim için) puff oldu :/
eşyaların parasını o ödeyeceği için yeni sevgilisiyle kullanırlar artık..

ben sadece Allah'a havale ettim başkada bişey demiyorum artık. umarım bir gün hazmedemediğim şeylerde geçer gider..
son olarakta bende bir kaç gün sonra yeni birisiyle tanışacağım şimdiden heyecan yaptım,bana şans dileyin kızlar