• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimi dökmek istedim..

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
335
323
Beni hayatımda sadece 1 kişi gerçekten sevdi sadece 1 kişi bana ten olarak değilde bütün olarak bakabildi ama ben onu sevmeyi beceremedim umut verdim ama öylece bıraktım zorladım ama olmadı bi türlü arkadaştan öte bakamadım.Şimdi onun sevgilisi var ama hiçkimseyi benim gibi sevemeyeceğini ama unutmak zorunda olduğunu söylemişti.Bugün bana tekrar yazdı sevgilisyle resmi vardı belkide onu göriym diye yazdı bilmiyorum.O en iyisini hakediyo ben onu haketmiyorum çünkü ben hep en kötülere değer verdim gittim en beterini buldum onu sevdim.Neden normal bir ilişki yaşayamıyorum ben diye sorguluyorum kendimi hep ama cevabı bulamıyorum.Karşılıklı sevince işin büyüsü kaçıyo sanki bende o yüzden karşımda hep ya beni sevmeyen ya da sadece başka bişey için seven birisini buluyorum onlarlada bişey olmuyo zaten yani bu yalnızlık bitmiyo bitmediği gibide alıştırıyo bu seferde yeni birisini hayatına sokmaktan korkar oluyosun.Yapamıyorum yapamiycam hiç bi zaman normal ilişkim olmuycak..

benim bildiğim sen üniversiteye yeni başladın.

henüz tahminimce 18-19 yaşındasın.

o kadar gençsin ve yaşın küçük ki, ilişkiler hakkında yorum yapman için daha çok erken.

bu yaştaki ilişkiler zaten geçici heves oluyor kaçı ciddi ki?

her konunda bunu görüyorum ve merak ediyorum erkeklerden ve ilişkilerden başka şeyler düşünüyor musun diye?

yanlış anlama canım ama daha yaşın o kadar genç ki sanki 30-35 yaşına gelmişsin de hiç düzgün ilişkin olmamış gibi bir tavrın var ki o durumda olanlar bile senin kadar şikayet etmez kesinlikle başka şeylere odaklanmalısın.:34:

benim bildiğim sen üniversiteye yeni başladın.

henüz tahminimce 18-19 yaşındasın.

o kadar gençsin ve yaşın küçük ki, ilişkiler hakkında yorum yapman için daha çok erken.

bu yaştaki ilişkiler zaten geçici heves oluyor kaçı ciddi ki?

her konunda bunu görüyorum ve merak ediyorum erkeklerden ve ilişkilerden başka şeyler düşünüyor musun diye?

yanlış anlama canım ama daha yaşın o kadar genç ki sanki 30-35 yaşına gelmişsin de hiç düzgün ilişkin olmamış gibi bir tavrın var ki o durumda olanlar bile senin kadar şikayet etmez kesinlikle başka şeylere odaklanmalısın.:34:

sürekli bunları düşünen biri değilim ama böyle şeyleri kimseyle konuşmadığım için buraya döküyorum ama haklısın benzer konularım var utandım şu an

sürekli bunları düşünen biri değilim ama böyle şeyleri kimseyle konuşmadığım için buraya döküyorum ama haklısın benzer konularım var utandım şu an

utanmana gerek yok canım anlıyorum ama yaşın daha çok genç olduğu bunları takıp üzülme, en güzel yıllarını bunları düşünerek geçirme diye dedim:34:

zamanı gelince illaki çıkar senin de karşına sana uygun biri. belki 20 belki 25 belki de 30 yaşında. bunu bilemeyiz.

Back
X