• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek istedim...

Cloudsofpink_sky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
106
-28
11
24
Bu aralar çok bunalımdayım konu annem ve babam. Kendilerinin maddi durumları ve sağlıkları elhamdülillah yerinde, ama kendi iç dünyalarında benim müdahale edemeyeceğim sorunları var. Hep mutsuzlar ne yapsam mutlu olmuyorlar, sürekli ölmek istiyoruz falan diyorlar, insanın anne ve babasının böyle şeyler söylemesi inanın cok acı verici, babamı kaç defa odasına gidip eline silahı alıp kendi kafasına dayayıp düşünürken gördüm, ve düşünün elimden bir şey gelmiyor, bunu kaç defa yaptı, ya kendine engel olamayıp kafasına sıkarsa? O zaman ne yaparım? Hele annem😞 kendisi Almanya'daki bir şirkette müdür. ve turkiyeye tasindigimiz için şuan home office olarak calisiyor, (günde en az 14 saat) bu halinden sikayetci ve hep söyleniyor, o zaman işi bırak diyorum bırakmıyor da, ama onların negatif enerjileri benim modumu çok düşürüyor, ayrıca ben antidepresan ve kırmızı reçete ilaçlar kullanan depresif bir insanım! Onlar yüzünden kaç defa ben intihar etmek istedim ama cesaret edemedim, evde çocuklara verilen herhangi bir söz hakkı mümkün değil, yani onlarla konuşmam imkansız zaten annemlede babamlada aramızda hep mesafe vardır hiç samimi değiliz yabancı gibiyiz, Evden çıkmamız da yasak bir tane bile arkadaşım yok? Rehberim boş (gercekten) bırakın arkadasi tanıdık bile yok lise de bitti, üniversiteye babam göndermiyor zaten, arada annemle markete gidiyorum onun dışında tek başıma cikmayali 7 yıl falan oldu, beni tek başıma bakkala bile göndermiyorlar, çok zor şartlarda büyümüş biriyim dayakla ,hakaretle, sınır ve kısıtlamalara, öldüresiye dayak yediğim geceleri hatırlıyorum, hemde sebepsiz yere, özgüvensiz, beceriksiz, çirkin, nefes almayı hak etmeyen biri olarak büyüdüm. Hala da annem ve babam onlara yük olduğumu söylerler, babam bana hep başımıza bela oldun keşke ölsen de kurtulsak, gibi şeyler söyler, onlara çıkardığım zorluğu bilmek ister misiniz? Fazla temizlik yapmamam. Temizlik yapıyorum ama yeterli bulmuyorlar beğenmedikleri zaman böyle diyorlar🥀 bazı zamanlar evde bir tabak yemeği tencereden aldığımda Bile utanıyorum düşünün babamın evinde !!! Evlenmek de benim için kurtuluş değil, zaten babam vermem falan diyor( hakaret edecek kimseyi bulamaz sonra) hemde daha erken zaten 18 yaşındayım ne yapsam bilmiyorum her şeyden men edildim yat, kalk, temizlik yap, laf ye, hayatım bu kadar, intihara meyilli değilim ama daha ne kadar böyle devam edebilir ki ya babam kafasına sıkacak sonra ya da ben,

Anneniz Almanya’daki bir şirkette müdür ve sizi üniversiteye göndermiyorlar mı? Almanya’da oturum izniniz vs varsa direkt oranın polisiyle iletişime geçin diyeceğim zorla alıkoyuyorlar sizi?
Maalesef babam ve annem sinir dışı edildiler

Hasta ebeveynleriniz var. Babanız ve anneniz mutsuz bir evlilik yaşıyorlar. Birlikte mutlu değiller. Siz 18 yaşına girmişsiniz, size engel olamazlar artık. Onların artık kendilerine faydaları yok, bari siz kendinizi kurtarın. En azından eğitim için şikayet edin. En doğal hakkınız bu.

Maalesef babam ve annem sinir dışı edildiler
Eh valla bu kafayla Avrupa’nın bunları barındırmaması, hayrına olmuş. Peki siz 18 den küçük olduğunuz için siz de mi sınır dışı ediliyorsunuz bu durumda? Keşke oradayken bi yolunu bulup koruma alsaydınız

Eh valla bu kafayla Avrupa’nın bunları barındırmaması, hayrına olmuş. Peki siz 18 den küçük olduğunuz için siz de mi sınır dışı ediliyorsunuz bu durumda? Keşke oradayken bi yolunu bulup koruma alsaydınız
Evet sinir dışı edildiğinde 17 yaşındaydım ayrıca bazı meselelere beni de karıştırdılar için sabikamda var, sağolsunlar

Hasta ebeveynleriniz var. Babanız ve anneniz mutsuz bir evlilik yaşıyorlar. Birlikte mutlu değiller. Siz 18 yaşına girmişsiniz, size engel olamazlar artık. Onların artık kendilerine faydaları yok, bari siz kendinizi kurtarın. En azından eğitim için şikayet edin. En doğal hakkınız bu.
Babam beni bir gün bir yerde bulur ve mutlaka intikamını alır, intikamını al,adan da asla ölmez

Evet sinir dışı edildiğinde 17 yaşındaydım ayrıca bazı meselelere beni de karıştırdılar için sabikamda var, sağolsunlar
İki psikopat evlenip depresyona ve suça meyilli bir de çocuk yapmışlar (kusura bakmayın ama öylesiniz) kendinizi acil toplayın, kendinize gelin ve gerek çalışarak gerek okuyarak bu insanlardan kurtulmanın yolunu bulun.
Ölmek istiyorlarsa da bırakın ölsünler, bi de bunun ağırlığını yüklenmeyin.

Adam onu sadece kizina psikolojik siddet uygulamak icin yapmiyorsa neyim. Kafasina sıkacak olan adam onu öyle sergeleye sergeleye yapmaz. Ve bazilari gercekten oksijen israfi

Adam onu sadece kizina psikolojik siddet uygulamak icin yapmiyorsa neyim. Kafasina sıkacak olan adam onu öyle sergeleye sergeleye yapmaz. Ve bazilari gercekten oksijen israfi
Kesinlikle bence de kızına psikolojik şiddet için yapıyor. Herkes sevgililerin narsistliğinden şikayetçi bunlar da evlatlarını duygusal olarak manipüle eden, tüketen insanlar.
Ay bi de şunu düşünüyorum adam zaten manyak bi de elinde silah var, kendini öldürdüğü birşey değil, ya çoluğuna çocuğuna zarar verse, ya sokaktaki bi masumun canını yaksa? Allah vermesin.

Konu sahibi kardeşin var mı?

Şikayetçi olduktan sonra kadın sığınma evine başvurabilirsiniz. Evden çıkamıyorsanız da 183'ü arayabilirsiniz. Anneniz de babanız da hasta insanlar. Bu şiddet sarmalının içinde yaşamak zorunda değilsiniz.

İki psikopat evlenip depresyona ve suça meyilli bir de çocuk yapmışlar (kusura bakmayın ama öylesiniz) kendinizi acil toplayın, kendinize gelin ve gerek çalışarak gerek okuyarak bu insanlardan kurtulmanın yolunu bulun.
Haklı olabilirsiniz Ama evden kurtulmanın hiç bir yolu yok, dün babam telefonumun sim kartını çıkarıp yaktı, şuan sim kart olmadan yazıyorum telefonum yok yani her adımı mı takib ediyorlar imkanı yok yani

Kesinlikle bence de kızına psikolojik şiddet için yapıyor. Herkes sevgililerin narsistliğinden şikayetçi bunlar da evlatlarını duygusal olarak manipüle eden, tüketen insanlar.
Ay bi de şunu düşünüyorum adam zaten manyak bi de elinde silah var, kendini öldürdüğü birşey değil, ya çoluğuna çocuğuna zarar verse, ya sokaktaki bi masumun canını yaksa? Allah vermesin.

Konu sahibi kardeşin var mı?
Evet benle beraber 1 ablam 3 kardeşim var birde almanyada bir abim var

Şikayetçi olduktan sonra kadın sığınma evine başvurabilirsiniz. Evden çıkamıyorsanız da 183'ü arayabilirsiniz. Anneniz de babanız da hasta insanlar. Bu şiddet sarmalının içinde yaşamak zorunda değilsiniz.
İnanmayacaksınız ama google geçmişime kadar her şey babamın kontrolü altında gerçekten imkanı yok, yan odada kardeşime anlattiklarimin bile hesabını veriyorum, imkanı yok bunlarin

İnanmayacaksınız ama google geçmişime kadar her şey babamın kontrolü altında gerçekten imkanı yok, yan odada kardeşime anlattiklarimin bile hesabını veriyorum, imkanı yok bunlarin
Baroya mail atabilirsiniz, sim kartı olmadığınızı söylemişsiniz ancak acil servis numaraları için karta ihtiyaç yoktur. Kırmızı reçeteli ilaç kullandığınızı belirtmişsiniz, ilaçları almak için doktor ile görüşme yapmanız gerekmiyor mu? O sırada doktora konudan bahsetseniz ilgili makamlara ihbarda bulunabilir. Diğer kardeşlerinize de aynı şekilde mi davranılıyor peki?

Back
X