- 22 Mayıs 2019
- 191
- 269
- 44
-
- Konu Sahibi Rvererdoggn
Tamam kendisinin yaptığı gıcıklık gibi duruyor ama o yolu ona sen açmışsın. Neden kendi beğendiğin bir şeyi gösteriyorsun ki? Altı üstü bir panduf, milyon tane panduf ceşidi var. Kendisi internette milyon tanenin içinden birini seçip alırdı.şimdi 24 yaşındayım, işsizim, hayatım boyunca istediğim her şeyde gözüm kalarak büyüdüm babam sağolsun ( parası olmadığı için değil çocuk sevindirmek nedir umursamadığından ama sadece kendi çocukalrını), geçen gün kuzenim panduf arıyorum dedi bende kendi beğendiğim bir pandufu gösterdim sırf markasını göstermek için hani oradan kendine beğensin kaliteli diye, altını da çizdim bak bunu ben eğeniyorum lütfen kendine başka beğen bunu ben almak istiyorum diye, biraz pahalı 900 tl falan bir panduf için pahalı, bugün alıp bana da fotoğraf atmış güle. emojiyle bak ne aldım diyw, bende yaptğının güzel bir şey olmadığını zaten alamadığımı bildiği halde rica etmeme rağmen kendine aynısını alıp bana atmasının nispetten başka bir şey olmadığını söyledim bana beğendim parasını vernim aldım ne var bunda dedi, bu kadar saça bir şeye niye ağlıyorum bilmiyorum ama zaten hep beğendiğim şeyleri onlarda görerek büyüdüm ben, böyle de devam edicek sanırım, alt tarafı bir pandufu niye bu kadar içerleyip de ta buraya yazdım hiç bilmiyorum, öyle içimi dökmek istedim, tepkimi göstermekte haksız mıyım?
Ama zaten konu sahibi o gösterdiği şeyi alacak paraya sahip değil, yakın zamanda alma niyeti de yok.Kız rica etmiş,bak bunu alma,ben alacağım demiş.Diğeri gitmiş aynısını almış.Bir yorum da şu;istediğini alir.Arkadaşlar siz rica, nezaket, anlayış,empati zart zurt bilmez misiniz?Bazı kk üyeleri gerçekten bir garip.Hayat onlar için ya siyah ya beyaz herhalde.
Panduf herkesin kendi evinde giydiği bir şey değil mi zaten, niye sıkı sıkı tembihliyorsunuz alma diye anlamadım. He size inat gidip alması art niyetli olduğunu gösteriyor tabii bu kısım ayrı.altını da çizdim bak bunu ben eğeniyorum lütfen kendine başka beğen bunu ben almak istiyorum diye,
Ne olursa olsun,bana alma diyorsa biri, göstermiş hatta tavsiye etmiş olsun, asla almam.Ama zaten konu sahibi o gösterdiği şeyi alacak paraya sahip değil, yakın zamanda alma niyeti de yok.
Madem almasını istemiyor , o zaman " bak şu güzel" diye pandufu göstermeseydi.
Tamam o kişinin yaptığı gıcıklık olmuş ama buna resmen konu sahibi yol yapmış.
Hem zaten paran yok alamıyorsun, neden alamayacağın şey için " ben bunu beğendim, sakın aynısını alma" diyorsun ki. Hani o an alacak olsan öyle demen normal ama zaten alamayacaksın.
R RvererdoggnAcaba beğendiği modeli gösterip alamadığını belirtirken kuzenin kendisine hediye etmesini mi bekledi?
iyi de bu kişi üniversitede yeni tanıştığı, huyunu suyunu bilmediği birisi değil kiKız rica etmiş,bak bunu alma,ben alacağım demiş.Diğeri gitmiş aynısını almış.Bir yorum da şu;istediğini alir.Arkadaşlar siz rica, nezaket, anlayış,empati zart zurt bilmez misiniz?Bazı kk üyeleri gerçekten bir garip.Hayat onlar için ya siyah ya beyaz herhalde.
Okul ne olduşimdi 24 yaşındayım, işsizim, hayatım boyunca istediğim her şeyde gözüm kalarak büyüdüm babam sağolsun ( parası olmadığı için değil çocuk sevindirmek nedir umursamadığından ama sadece kendi çocukalrını), geçen gün kuzenim panduf arıyorum dedi bende kendi beğendiğim bir pandufu gösterdim sırf markasını göstermek için hani oradan kendine beğensin kaliteli diye, altını da çizdim bak bunu ben eğeniyorum lütfen kendine başka beğen bunu ben almak istiyorum diye, biraz pahalı 900 tl falan bir panduf için pahalı, bugün alıp bana da fotoğraf atmış güle. emojiyle bak ne aldım diyw, bende yaptğının güzel bir şey olmadığını zaten alamadığımı bildiği halde rica etmeme rağmen kendine aynısını alıp bana atmasının nispetten başka bir şey olmadığını söyledim bana beğendim parasını vernim aldım ne var bunda dedi, bu kadar saça bir şeye niye ağlıyorum bilmiyorum ama zaten hep beğendiğim şeyleri onlarda görerek büyüdüm ben, böyle de devam edicek sanırım, alt tarafı bir pandufu niye bu kadar içerleyip de ta buraya yazdım hiç bilmiyorum, öyle içimi dökmek istedim, tepkimi göstermekte haksız mıyım?
Baktim dun internetten sagolAyakkabı terlik gibi bisey ev ayakkabısı.
Ayakkabı terlik gibi bisey ev ayakkabısı.