- 16 Nisan 2024
- 32
- 7
- 24
- Konu Sahibi Rvererdoggn
şimdi 24 yaşındayım, işsizim, hayatım boyunca istediğim her şeyde gözüm kalarak büyüdüm babam sağolsun ( parası olmadığı için değil çocuk sevindirmek nedir umursamadığından ama sadece kendi çocukalrını), geçen gün kuzenim panduf arıyorum dedi bende kendi beğendiğim bir pandufu gösterdim sırf markasını göstermek için hani oradan kendine beğensin kaliteli diye, altını da çizdim bak bunu ben eğeniyorum lütfen kendine başka beğen bunu ben almak istiyorum diye, biraz pahalı 900 tl falan bir panduf için pahalı, bugün alıp bana da fotoğraf atmış güle. emojiyle bak ne aldım diyw, bende yaptğının güzel bir şey olmadığını zaten alamadığımı bildiği halde rica etmeme rağmen kendine aynısını alıp bana atmasının nispetten başka bir şey olmadığını söyledim bana beğendim parasını vernim aldım ne var bunda dedi, bu kadar saça bir şeye niye ağlıyorum bilmiyorum ama zaten hep beğendiğim şeyleri onlarda görerek büyüdüm ben, böyle de devam edicek sanırım, alt tarafı bir pandufu niye bu kadar içerleyip de ta buraya yazdım hiç bilmiyorum, öyle içimi dökmek istedim, tepkimi göstermekte haksız mıyım?