- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
"Organik" tarım
ay midem kalktı konudan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Organik" tarım
Ne gibi mesela?
Konudan ayrilamayanlar bi sen bi ben galibaya ne biliyim, sarımsak girdiğine göre cinsellik yaşıyordur heralde.
adam acı hissetmiş olmalı sarımsak aroması yüzünden.
Öğkrenik tarım"Organik" tarım
Konudan ayrilamayanlar bi sen bi ben galiba
Ahahah kendine ozel bi mantigi vatdir belki. Bizler o ilme vakif olamiyoruzdurparalize oldum, dönüp dolaşıp yazasım geliyor :)
mantık arıyorum bulamıyorum sdjfkdş
Ahahah kendine ozel bi mantigi vatdir belki. Bizler o ilme vakif olamiyoruzdur
Ne olur paylaş.aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Sarımsak şampuanı da leş gibi kokuyor be. Onunla yıkanıp insan içine nasıl çıkcan?ay ben saçıma bile çıksın diye sarımsak sürmek istemedim, vajina nedir ayol
baya kokarca olur insan
o kokunun yayılma imkanı yoktur bence
Düşmediğinden emin misiniz (wcye vs). Bahsettiğiniz yöntem çok eskiden kullanılan bir yöntem sağlam iplerle bağlayıp vs tampon gibi yapıp bir süre bekletiyorlar, işe yaradığını söyleyenler de var ama ben olsam yapmazdım. Arkadaşların da dediği üzere bir an evvel acile gitmeniz gerek, çok daha ciddi sonuçlara yol açabilir bu durum. Kaldı ki sarımsak koymak gerçekren işe yarasaydı bunca fitili neden yapsınlar ki? Sarımsağın özü işe yarıyor (içinde bulunan bir madde) onu da fitillerde kullanıyorlar zaten. Sarımsak koymak bakteri yaymaktan başka bir işe yaramayacaktır maalesef. Daha yoğun bir enfeksiyon kapacaksınızdır içinize kaçtıysa.Kızlar merhaba mantar enfenksiyonu için vajinama sarımsak yerleştirdim fakat içime kaçtı galiba naptıysam çıkartamadım afedersniz parmagımla yokladım ama ortada yok çok korkuyorum yardım edin ne yapmam lazım
Onu yapsam kocam benle asla seks yapmaz bir daha haklı olarakya ne biliyim, sarımsak girdiğine göre cinsellik yaşıyordur heralde.
adam acı hissetmiş olmalı sarımsak aroması yüzünden.
Sarımsak şampuanı da leş gibi kokuyor be. Onunla yıkanıp insan içine nasıl çıkcan?
Sen sacina surme millet nerelerine suruyo heheyt yavrumay ben saçıma bile çıksın diye sarımsak sürmek istemedim, vajina nedir ayol
baya kokarca olur insan
o kokunun yayılma imkanı yoktur bence
Onu yapsam kocam benle asla seks yapmaz bir daha haklı olarak
Sen sacina surme millet nerelerine suruyo heheyt yavrum
Valla yerken kokar diye dert ediyoruz millet gotune basina allah ne verdiyse sokuyo.ya yerken sıkıntı yok ama bedenimde bir yerde koksa hoşlanmam bundan sdjflsdkfl
Bazıları kokuyor Gerçek sarımsağın kokusu nasıl geçiyor, şampuandaki bile geçmezken?sarımsak şampuanı kokmuyor, benim aldığım en azından. saç derisine bayağı sarımsağı sürenler var deriyi kanatana kadar sürüyorlar saç çıksın oradan diye. onu kastettim :)