Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ne beeKızlar merhaba mantar enfenksiyonu için vajinama sarımsak yerleştirdim fakat içime kaçtı galiba naptıysam çıkartamadım afedersniz parmagımla yokladım ama ortada yok çok korkuyorum yardım edin ne yapmam lazım
Tam mevsimi yeşillenir şimdi o sulak yerdeKızlar merhaba mantar enfenksiyonu için vajinama sarımsak yerleştirdim fakat içime kaçtı galiba naptıysam çıkartamadım afedersniz parmagımla yokladım ama ortada yok çok korkuyorum yardım edin ne yapmam lazım
Tam mevsimi yeşillenir şimdi o sulak yerde
Doktora gitmem lazım vajinal muayene yaptıkları sırada çıkarırlar da sarımsak vajinal enfeksiyon için ne alakaKızlar merhaba mantar enfenksiyonu için vajinama sarımsak yerleştirdim fakat içime kaçtı galiba naptıysam çıkartamadım afedersniz parmagımla yokladım ama ortada yok çok korkuyorum yardım edin ne yapmam lazım
Ağza nasıl geliyor sarımsak tadı ordan ya?Vajinal enfeksiyon icin sarimsaga ip gecirip tampon gibi kullanıldığını, 24 saat sonra çıkarıldığını duymuştum.
Bir sure sonra ağza sarımsak tadi geliyormus.
İşe yarar mi bilmem.
Boyle zor durumda kalip doktorlara rezil olmak var.
Denemeye değmez bence.
bizim oralarda karni agriyanin ayaginin altina yağlar surerler. Sonra tadı ağına gelir bu da öyleymiş.Ağza nasıl geliyor sarımsak tadı ordan ya?
Doktor hanımcım eğer sarımsağı füze gibi fırlatmadıysa böyle bir şey mümkün mü? Yani vajina içine giren yabancı maddeleri ittiriyor çünküm. Ben tamponu bile zar zor yerleştiriyorumAllah affetsin fena kahkaha attım offff
Aynen öyle arkadaşım gülüyorlar dalga geçiyorlar çok komik birşey sanki yardım istiyorum yok süpürgeyle mi alıcaz diyor akılının biri yok saçma salak şeyler yazmayın arkadaşım o zaman yardım etmeyeceksen gülecekseniz yazmayın yani bizim millet eleştiriye pek bi merakldırı zaten gülme komşuna gelir başına büyük konuşmayacaksınızGecmis olsun umarım hallolmuştur. Baksanıza ipe geçiriliyor ve sonra çekiliyormus. Neyse sağlık olsun umarım sıkıntı olmaz.
İnsanların dalga geçmesi ne kadar çirkin birsey. Zorda kalan biri var yardım istiyor ve goy goy yapılıyor.
Vajina içine aldığı şeyleri dışarı atar gidecek bir yer yok ki. Muhtemelen erimiş veya düşmüştür fark etmemissinizdirKızlar merhaba mantar enfenksiyonu için vajinama sarımsak yerleştirdim fakat içime kaçtı galiba naptıysam çıkartamadım afedersniz parmagımla yokladım ama ortada yok çok korkuyorum yardım edin ne yapmam lazım
hanımefendi,ama gerçekten gülünmeyecek gibi değil ki başlığınızı bi okuyun objektif şekilde ''içime sarımsak kaçtı''Aynen öyle arkadaşım gülüyorlar dalga geçiyorlar çok komik birşey sanki yardım istiyorum yok süpürgeyle mi alıcaz diyor akılının biri yok saçma salak şeyler yazmayın arkadaşım o zaman yardım etmeyeceksen gülecekseniz yazmayın yani bizim millet eleştiriye pek bi merakldırı zaten gülme komşuna gelir başına büyük konuşmayacaksınız
Vajina içine aldığı şeyleri dışarı atar gidecek bir yer yok ki. Muhtemelen erimiş veya düşmüştür fark etmemissinizdir
şu an itibariyle wc gitmek üzere iç çamaşırıma düşmüş zaten sıkıntı yokVajina içine aldığı şeyleri dışarı atar gidecek bir yer yok ki. Muhtemelen erimiş veya düşmüştür fark etmemissinizdir