Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gidin napacaksınızKızlar merhaba mantar enfenksiyonu için vajinama sarımsak yerleştirdim fakat içime kaçtı galiba naptıysam çıkartamadım afedersniz parmagımla yokladım ama ortada yok çok korkuyorum yardım edin ne yapmam lazım
Yani diyecek söz bulamadım. Dr a gidin utanmadan aceleKızlar merhaba mantar enfenksiyonu için vajinama sarımsak yerleştirdim fakat içime kaçtı galiba naptıysam çıkartamadım afedersniz parmagımla yokladım ama ortada yok çok korkuyorum yardım edin ne yapmam lazım
Sarımsak mı ne alaka ya böyle şeyler yaparsanız başınıza gelenler çok normalKızlar merhaba mantar enfenksiyonu için vajinama sarımsak yerleştirdim fakat içime kaçtı galiba naptıysam çıkartamadım afedersniz parmagımla yokladım ama ortada yok çok korkuyorum yardım edin ne yapmam lazım
Kızlar merhaba mantar enfenksiyonu için vajinama sarımsak yerleştirdim fakat içime kaçtı galiba naptıysam çıkartamadım afedersniz parmagımla yokladım ama ortada yok çok korkuyorum yardım edin ne yapmam lazım
Evde misiniz halaGeçmeyen illet yüzünden böyle oldum maalesef
günaydın canım son durumun nedir? Bilgilerndirme yapabilir misin?Kızlar merhaba mantar enfenksiyonu için vajinama sarımsak yerleştirdim fakat içime kaçtı galiba naptıysam çıkartamadım afedersniz parmagımla yokladım ama ortada yok çok korkuyorum yardım edin ne yapmam
Doktora gidip ilaç almak yerine kimin aklıyla sarmısak sokuyon hey Allahım aklima mukayet olKızlar merhaba mantar enfenksiyonu için vajinama sarımsak yerleştirdim fakat içime kaçtı galiba naptıysam çıkartamadım afedersniz parmagımla yokladım ama ortada yok çok korkuyorum yardım edin ne yapmam lazım