- 9 Ocak 2023
- 7
- 0
- 20
-
- Konu Sahibi yumuklusucurta_
O değil de çok emin misiniz o ilişkiye girdiğiniz kişi ile evleneceğinizden? Ya evlenmezseniz? İleri de olacak olan eşinizin yüzüne nasıl bakacaksınız? Çok hafife alıyorsunuz böyle şeyleri korkuyorsanız girmeyin ilişkiye abi. Nefret ediyorum şöyle yazıları okumaktan.
Yakın zamanda tecrübe ettik biz deAslında gözüküyor ama sizin dediğinizde ilk defa duyuyorum
Elalemin namus bekçiliğini yapmayı görev edinmişsiniz ama size kötü bir haberim var herkes kendi yaptığından mesuldür, bırakın sizi anne babasına bile laf düşmez! Sizin gibi konuşanların nedense kapalı kapılar arkasında yargıladıkları herşeyi yaptığını düşünüyorum.O değil de çok emin misiniz o ilişkiye girdiğiniz kişi ile evleneceğinizden? Ya evlenmezseniz? İleri de olacak olan eşinizin yüzüne nasıl bakacaksınız? Çok hafife alıyorsunuz böyle şeyleri korkuyorsanız girmeyin ilişkiye abi. Nefret ediyorum şöyle yazıları okumaktan.
Icine boşalmadan nasil hamile kanilir. canim biraz mantıklı olalim öyle bir durum olsa herkez hamile kalirdi bu şekilde basitmi hamile kalmak bu tür sorular bana enterasan geliyor yaYa ben 18 gün önce cinsel ilişkiye girdim. İcime bosalmadı eminim. Bu durumda hamile kalma ihtimalim var mı. Reglim aralığın 10 unda oldu en son. Reglden 12 gün sonra ilişki oldu. Bu ay da biraz gecikti adetim. 18 günlük hamilelikte alt göbek şişer mi. Göbeğim aynı adet göbeği gibi şişti çünkü. Test yaptım negatif çıktı ama güvenemiyorum. Kan testide olamıyorum aile hekimine gider diye bir çıkmazda kaldım resmen. Dün biraz regl ağrısı gibi bir ağrı oldu ara ara oldu gitti.
Icine boşalma olmamiş nasil hamile kalicak birde 18 günlük hamile hadi diyelim hemen karni şişermi ya 2 tane gebelik yaşamişımEvet hamile kalabilirsin acile gidip test yaptırabilirsin eğer e nabızdan tahlil sonucunu atarsan sana yardımcı olabilirim
Sekerim içine bosalmadıysa nasıl hamıle kalma ithimalin olsunYa ben 18 gün önce cinsel ilişkiye girdim. İcime bosalmadı eminim. Bu durumda hamile kalma ihtimalim var mı. Reglim aralığın 10 unda oldu en son. Reglden 12 gün sonra ilişki oldu. Bu ay da biraz gecikti adetim. 18 günlük hamilelikte alt göbek şişer mi. Göbeğim aynı adet göbeği gibi şişti çünkü. Test yaptım negatif çıktı ama güvenemiyorum. Kan testide olamıyorum aile hekimine gider diye bir çıkmazda kaldım resmen. Dün biraz regl ağrısı gibi bir ağrı oldu ara ara oldu gitti.
Zevk suyundan hamile kalanlar var bu korunmasız bir ilişkiyse hamile olma ihtimali varSekerim içine bosalmadıysa nasıl hamıle kalma ithimalin olsun
Saka dimi saka:dZevk suyundan hamile kalanlar var bu korunmasız bir ilişkiyse hamile olma ihtimali var