Konu gorunce yorum yapamadan gecemedim...
Esinin sinirlenimce evde durmasi inanki daha cok zarar verirdi, bu evden gitmeler sadece birkac saatligine ise ve kotu boryere gitmediginden eminsen katlanilabilirdi diye dusunuyorum..
Benim esimde sinirli ama nerede sinirlenecegini bilemiyordum hersey yolunda iken bir bakiyordum ortalik karismis..telefoonlar makyaj malzemeleri kirilmis..
Ayrilik icin illa siddet aldatma gerekmiyor, psikolojik siddet te cok yipratici,bizzat yasadim ve 2.5 yil boyunca birgun bile esimle iyi ki evlenmisim diyemedm..o kadar alttan almama ragmen hala esim mutsuz hala bana agir laflar kullaniyordu..sen de demissin ya olgun degildi diye, benim esim de oyle hala annesini ablasini dusunuyordu..defalarca beni mutsuz edip onlari mutlu etmeye kostu..
Ben 1 aydir ayriyim..bu ayrilik bana esimsiz de yapabilecegimi gosterdi ki hc yapabilecegimi sanmiyrdum, bir ya da iki defa huznlu sarki duydugumda aglamisimdir..icim vicdanim cok rahatti cunku ben esim gibi bir insan karsisinda kendim olmaktn cikmistim..dusuncelerim duygularim o eve ait olmayisim hicbirseyim onemli degildi..
Benim esim evlilik terapisine gitmek icn aradi..gayet ssamimi konusmaya calisiyor bana..ama biten bitmis, kalmamis ben de..sadece bunu da denemedik diye gtmek istiyrm
Sen de goruceksinki yasayabiliyorsun..iyi kotu anilar sana oyun oynayack..kah soyle olsaydi yapabilirdim diyeceksin kah hayir bu adam degismedigi surece mutlu olamayaacgim diyeceksiin.ben cok dusunmuyorum, oturup dusneyim artisini eksisini dedim sonra aman hersey olacagina varir bosver dedim..
Dilerim hakkinda hayirlisi olur.