Evlilik re aradaki mesafeyi korumak lazım insanın bir birine saygısı bitimi sevgide kalmıyor neden bu vadeye getiriyorsunuz madem ayrılık düşünmüyorsunuz o zaman orta yolu bulun insan sonuçta karşınızdaki sen bana kusemezsin ben sensiz sen bensiz olamaz diyip çocuklasin siz asi o asi yersiniz birbirinizi böyle olmamaliMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim bir kız çocuğum var eşimle kavgalıyız konuşmuyoruz şuan ayrı odalarda takılıyoruz o kadar saçma şeylere takılıyor ki. Hakaret etmeleri başladı yüzüme bakmamalar dün hazırladığım kahvaltıyı yemedi bende bardakları kırdım sonra sen napıyosun diye üstüme yürüyor senden bi s…. Olmaz a….. k….. salağı dedi bana neler neler sana artık bu saatten sonra bak neler yapacam bir sürü şeyler çıkıp gideceğim bebeğim var 5 aylık hayatının benim gibi olmasını istemiyorum ben anne babasız büyüdüm mutsuz bir hayatın içinde onunda böyle olmasını istemiyorum ama üzülmekten kahroluyorum napacağımı bilmiyorum içime atmaktan çok yoruldum çok doldum kimseye anlatamıyorum
Bakın madem eliniz kolunuz bağlı,madem ayrilmak imkansız keşke kocalarınızı bu noktaya getirmeseniz. Ben genelde her zaman kadınların tarafındayım aslında ama bardak vs kırıp olayları tırmandırıyorsunuz.bende bardakları kırdım sonra sen napıyosun diye üstüme yürüyor senden bi s…. Olmaz a….. k….. salağı dedi
Bakın madem eliniz kolunuz bağlı,madem ayrilmak imkansız keşke kocalarınızı bu noktaya getirmeseniz. Ben genelde her zaman kadınların tarafındayım aslında ama bardak vs kırıp olayları tırmandırıyorsunuz.
Sonra zaten halihazırda ruh hastası manyak kocalar iyice yoldan çıkıp sapıtıyor. Sonra da ayrılamam diyorsunuz.
Cok seçenek yok ki. Ya bu deveyi güdeceksiniz,ya bu diyardan gideceksiniz. Madem gidemiyorsunuz geriye deveyi (yani hayvanoglu hayvan kocanizı) gütm
Bakın madem eliniz kolunuz bağlı,madem ayrilmak imkansız keşke kocalarınızı bu noktaya getirmeseniz. Ben genelde her zaman kadınların tarafındayım aslında ama bardak vs kırıp olayları tırmandırıyorsunuz.
Sonra zaten halihazırda ruh hastası manyak kocalar iyice yoldan çıkıp sapıtıyor. Sonra da ayrılamam diyorsunuz.
Cok seçenek yok ki. Ya bu deveyi güdeceksiniz,ya bu diyardan gideceksiniz. Madem gidemiyorsunuz geriye deveyi (yani hayvanoglu hayvan kocanizı) gütmek kalıyor.
İkinizde yanlışsınız. Bosanmayip devam edeceksen ilişki terapistine gidin veya al karşına s*lağa anlatır gibi ne bu hareketlerin diye konuş kendi yaptığınında yanlış olduğunu bunu onaylamadığını ama bu küsmelerinin sizi üzdüğünü anlatın.bende bardakları kırdım sonra sen napıyosun diye üstüme yürüyor senden bi s…. Olmaz a….. k….. salağı dedi
O dedigi küfürleri ona bir bir yedirtmek vardida neysee.Böyle kaba adamla ömür geçmez.Illa boşanmıyıcam diyorsan terapiste falan gidin bari böyle bir ortamda o çocuk zaten saglikli şekilde büyüyemez piskolojisi bozulur bu igrenç küfürleri şiddeti gördukten sonra.Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim bir kız çocuğum var eşimle kavgalıyız konuşmuyoruz şuan ayrı odalarda takılıyoruz o kadar saçma şeylere takılıyor ki. Hakaret etmeleri başladı yüzüme bakmamalar dün hazırladığım kahvaltıyı yemedi bende bardakları kırdım sonra sen napıyosun diye üstüme yürüyor senden bi s…. Olmaz a….. k….. salağı dedi bana neler neler sana artık bu saatten sonra bak neler yapacam bir sürü şeyler çıkıp gideceğim bebeğim var 5 aylık hayatının benim gibi olmasını istemiyorum ben anne babasız büyüdüm mutsuz bir hayatın içinde onunda böyle olmasını istemiyorum ama üzülmekten kahroluyorum napacağımı bilmiyorum içime atmaktan çok yoruldum çok doldum kimseye anlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?