İçimden hiç temizlik yapmak gelmiyor

Buraya konu acacagina basla temizlige derim yapamiyorum diye bisey yok sende bitiyir hersey sen kendine deger verki esinde sana versin. Tek oda bile olsa cennete cevirebikirsn orayi. Bikere guzel koku cok onemli eve girerken temiz kokmali. Copu madem sen disari cikar evde olmazki disarda yer yap biriktir. Evini deterjanla heryeri sil guzel yemek yap kolulu mum yak kendinide bi toparla mis gibi git calis gel .. olmuyo olmuyo oyle bisi yok

Buraya konu acacagina basla temizlige derim yapamiyorum diye bisey yok sende bitiyir hersey sen kendine deger verki esinde sana versin. Tek oda bile olsa cennete cevirebikirsn orayi. Bikere guzel koku cok onemli eve girerken temiz kokmali. Copu madem sen disari cikar evde olmazki disarda yer yap biriktir. Evini deterjanla heryeri sil guzel yemek yap kolulu mum yak kendinide bi toparla mis gibi git calis gel .. olmuyo olmuyo oyle bisi yok

Konu 2017 aralık konusu
Simdiye kac kere yapmıştır o temizliği :olamaz:

Derken az önce yeni mesaj atıldığını gördüm :KK45:

Evet eşimle aram düzeldi.konuyu hortlatmış oldum ama paylaşmak istedim.Tabi gene başı okuyup sonunu okumayan bii arkadasta yargısız infaz yapmış ama olsun okuduğunda beni anlayablecegini umuyorum.

Gene söylüyorum yazmıştım buraya çöp haftalık çıkıyor burada.apartmanın içine cıkarmak yasak.en iyi çöp kutularını aldım devamlı oda kokusu sıkıyorum heryeri kloraklıyorum pencere yaz kıs acık genede çöp kokuyor.Eşim mum sevmiyor evde ayrıca.evin her bi kosesine otomatık oda kokusu koydum dakıkada bir koku tazeleniyor.içerdeyken pis koku almıyoruz ama dısardan eve girdiğimizde direkt bi cöp kokusu karsılıyor bizi.AYRICA BALKONUM YOK KAPIDADA CÖP KOYTEYNIRI YOK.

10 saat çalışıp halin kalmaması çok normal bence
Evet zor oluyordu bayagı.Ama simdi evdeki fazlalıklardan kurtulunca ve bütün ıvır zıvır kutulara konulunca ev düzenli hale geldi.Ve dolaplarımda marie kondo metodu uyguladım yeni aldığım dolabı bile çok opsiyonlu aldım.Sagolsun forumdan bi arkadas tavsiye etmişti marie kondonun derle topla rahatla kitabını gercekten cok faydası oldu bana.Simdi artık eşime diyorum evin düzenli olmasını istiyorsan bana yardımcı ol dağıtma diyorum simdilik bu sözüme uyuyor sükür

Burasi hangi ulke Allah askina? Avrupa~da yasaniyor mu oyle seyler? deliklere fare ilaci tik ustunude cimentoyla alciyla kapa

Burasi hangi ulke Allah askina? Avrupa~da yasaniyor mu oyle seyler? deliklere fare ilaci tik ustunude cimentoyla alciyla kapa
Burası belçika.Fare ilacı fayda etmiyo yemiyo fare yese bile suyu bulup içerse etkisi geciyor.Anca ben yapıştıtma yoluyla yakalıyorum.Alcı fayda etmio duvarı delip girdi daha önce.

Burda yazanlar olmuş o evde temizlik yapmak ister mi insan diye.ya yaşadığı yer evi neden istemesin? Tertemiz yapip ilaçlatir ve o delik olan kısımları kapatabilirsin bunlar zor değil...inan ki

Burda yazanlar olmuş o evde temizlik yapmak ister mi insan diye.ya yaşadığı yer evi neden istemesin? Tertemiz yapip ilaçlatir ve o delik olan kısımları kapatabilirsin bunlar zor değil...inan ki
Bence istemez. Kendi hiçbir iş yapmayıp üzerine psikolojik şiddet uygulayan bir eş varken kimse istemez.Bos yapmayıp işlerin ucundan tutsa eminim tertemiz evleri olur.

Merak ettiğim şey yeni ev almışsınız sonra maddi zorluk çektik taşındık diyorsun.aldiginiz eve noldu?
Evi yıllar önce almıştık evin taksidi ödemekte zorlanınca önce kiraya gecip kendi evimizi kiraya verdik kiracılarla uğraşmak ve almış olduğumuz evn insaat sorunu vardı bi yerini yaptırıoduk baska yeri dökülüodu sonu gelmicekti kısa zaman önce sattık kurtulduk ordan.oturduğum ev apartman her tarafı kontraplak tahta duvar olan yerlerde dökülüyor bi deliği kapatıyorum başka delik yaratıp cıkıyor fare.apartmanın tümden ilaclatılması lazım kaynıyor fare cünkü ama evsahibimiz oralı olmuyor.Son durum burda sosyal eve yazılcam ve bekleyecegim en gec 1 sene içinde cıkar ins.Bu arada son bi kac aydır eşimin kafasına saksımı düştü ne yardımcı oldu bana.suanda evdeki tüm fazlalıklardan kurtulduk artık evi düzenli tutmama yardım ediyor.Ama fare için bisey yapamıyoruz malesef.

Bence istemez. Kendi hiçbir iş yapmayıp üzerine psikolojik şiddet uygulayan bir eş varken kimse istemez.Bos yapmayıp işlerin ucundan tutsa eminim tertemiz evleri olur.
Eşimin kafasına saksımı düştü bilmiyorum artık yardımcı oluyor bana.

.Eşim evi yeterli temizlemediğimden dolayı psikolojik işkence yapıyor bana hakaretler ediyor.Ben eskiden böyle degildim.Eşim beni birakmak üzere.Çocukta istemiyor artık sen bu sekilde cocugada bakamazsın diyor.ben geri temizlik alıskanlıgımı nasıl kazanırım?

Böyle bir adamla hala evlisin ve hergün, ilişkiye giriyorsun, hiç mi aklın Yok. Yada gururun yok

Böyle bir adamla hala evlisin ve hergün, ilişkiye giriyorsun, hiç mi aklın Yok. Yada gururun yok
Esimle temizlik sorununu cözdük coktan.sevdigimden yanındayım esimin hastalıgı oldugunu düsünüyorum.siz esinizi bu hastalıgı olsa atarmıydınız?

X