Arkadaşlar bir önceki konumda kızkardeşimi anlatmıştım..beni herkese karşı mahcup etti..ona değmez diyen aile büyüklerim, yakınlarım hepsi biz demiştik diyor. Yıllarca destek oldum herkesi karşıma alıp.. Son bir ayda hep iletişimsizlik, avazı çıktığı kadar bağırıp konuşan biri. Saygısızca, şımarıkca..bir kaç kez babama da şiddet uygulamıştı zaten..adamı elindeki bıçakla gözünden yaralamıştı.. Babamın çok üstüne gittiğini falan düşünüp uzak tutmaya çalıştık birbirinden..bir gün çok kötü bir şaka yaptı, beni arayıp ciddi bir şekilde babamı öldürdüm dedi..o aralar çok sık tartışıyorlardı..inandım, telefonda, çok kötü oldum..sonra gülerek şaka yaptım dedi. O günden sonra ne zaman arasa acaba babamı öldürdü mü diye korkarak, ellerim titreyerek açtım telefonu. Şimdi bana yaptıklarını görünce babam bana karnını sıvazlayarak koca bir ohhhh çekti..oh oldu sana dedi ..
Sonra hep bizim fırsatımızı arayan akrabalardan bir kaçı peş peşe arayıp sordu naptın nasılsın diye..sağolsun çok güzel fırsat verdi.
Ayrıca düğün günü benim kayınvalidemin de bulunduğu bir kaç kişiyi odadan kovmuş, odayı terkedin diye..kadınlar çerez hazırlıyormuş.o da terketti düğünü ısrarlarıma ragmen..şimdi kadın küstü bana, ne dedimse konuşmuyor..bayramda gidecek yüzüm kalmadı..
Kendimi herkese karşı mahcup hissediyorum..
gel de şimdi bu insana kardeş de simdi..bu yüzden asla görüşmek istemiyorum zaten de. Olanları da unutamıyorum öyle işte
Sonra hep bizim fırsatımızı arayan akrabalardan bir kaçı peş peşe arayıp sordu naptın nasılsın diye..sağolsun çok güzel fırsat verdi.
Ayrıca düğün günü benim kayınvalidemin de bulunduğu bir kaç kişiyi odadan kovmuş, odayı terkedin diye..kadınlar çerez hazırlıyormuş.o da terketti düğünü ısrarlarıma ragmen..şimdi kadın küstü bana, ne dedimse konuşmuyor..bayramda gidecek yüzüm kalmadı..
Kendimi herkese karşı mahcup hissediyorum..
gel de şimdi bu insana kardeş de simdi..bu yüzden asla görüşmek istemiyorum zaten de. Olanları da unutamıyorum öyle işte