• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimden ara ara sesler duyuyorum..

kesinlikle dua oku içini ferah tut.. ve de kurşun döktürmeni öneririm ben

kesinlikle dua oku içini ferah tut.. ve de kurşun döktürmeni öneririm ben

Saygisizlik etmek istemem ama soylemek zorundayim ki kursun dokturmenin dinde yeri yoktur, dine maledenler buyuk gunaha duserler. Ayrica hiç bir faydasi yoktur, hurafedir kisacasi.

Biriken sorunlar çozumlenmeyerek buyudukce, bu tarz ve daha farkli sekillerde ortaya çikiyor. Geçmesini bekeleyerek vakit kaybetmeyin çunku bir uzmandan yardim almaniz gerekiyor. Belkide ilaç tedavisiyle desteklenecek bir sureç olacak. Bunun yani sira, In$irah suresi okuyun ve dinleyin bol bol. Kesinlikle faydasini goreceksiniz. Allah yardimciniz olsun.

bazı sorunlar yaşıyorum ve içimden sesler duyuyorum daha önce intihar eğiliminde bulunmuştum pisikiyatriye gitmem gerektiğini söylemişti ama gitmedim düzelmiştim ya da ben öyle hissettim en ufacık bişeyde yıkılıyorum altından kalkamıyorum olayların akşam evin içine sığamıyorum sanki hiçbir yer tutmuyor beni hiçbişey yapmak gelmiyor içimden öylece oturuyorum sizce bu sebepten doktora gitsem neyle karşılaşırım yani geç mi kaldım bunun için yoksa kendim üstesinden gelebilir miyim?cevaplarınızı bekliyorum

Merhaba ben Psikoleji okuyorum sizin sorunuza yakın olay bende de oldu bir akşam geç saatlerde tv izlerken beynimin içinde bir ses sana bir şey diyimi şeklinde sürekli tekrar ediyordu bir an dedim ben aklımı yitiriyorum sonra yavaş yavaş kesildi ve ara ara devam etti son bir senedir de hiç olmadı hani bazen stresli bir gün yada üzücü bir haber v.s bu gibi olayları tetikliyor üstesinden gelmek mümkün mü evet stres den kaçmalıyız ugraşımız olmalı bizi etkisinde bırakmayacak tarzda filimler seyretmeliyiz vaktimiz varsa yorulana kadar dolaşmalıyız..

Back