• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimden ara ara sesler duyuyorum..

Miensera

mucizem..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
3.382
59
158
üzgünüm......kusura bakmayın

Son düzenleme:
saolun gideceğim ama hiç bilmiyorum yani anlatırken güçlük çekiyorum bazı şeyleri hiç güçlü hissetmiyorum sabahtan bu yana hiçbilşey yapmadan oturuyorum

bana da oluyo üzgün olduğum zamanlar yada sinirlendikten sonra sakinleştiğim zaman böyle otururum hiç bişey yapmak istemem falan öyle dalarım aynı yere bakar dururum sonra ses geliyo gibi oluyo yani böyle gerçek gibi ama değil geçer sonra bilirimde gerçek olmadığını böyle kısa kısa 1-2 sniyelik adımı duyarım mesela önemli bişeymidir acaba?:s

Canım normalde ses duymazsın veya görüntüler görmezsin.Eğer ses duyuyorsanız buna işitsel halüsinasyon deniyor.Psikiyatrik temeli vardır genelde,geç olmadan hafta içi psikiyatriye gidip muayene olun.Kendi kendine düzelmez.İlaç kullanmanız gerekir.

eğer doktora anlatmakta zorlanıyorsan bir kağıda yazabilirsin. hem yazınca daha rahatlamış olursun ve kendini daha iyi ifade edebilirsin. bence bir üniversite hastanesindeki psikiyatrist doktoruna git, sorununla daha iyi ilgileneceklerdir.

istanbula gideceğim bi kaç gün içinde doktorada gideceğim karar verdim artık sonucu bildireceğim canlarım saolun gerçekten

Yaşadığın stresler üzüntüler bu hale getiriyor insanı Önce rabbime sığın uzmandanda yardım al en kısa zamanda canım

öyle yapıyorum canımdualarımı eksik etmiyorum gideceğim bi kaç gün içinde saol skobum

arkadaşlar önceki gün doktora gittim konuştum uzun uzun yaşadığım şeyin sıkıntılara bağlı olduğunu söyledi üç tane ilaç verdi biri antidepresan 15 gün sonra yine gideceğim haber vermek istedim ilaçları kullanıyorum azıcık sersemlik ve uyku yapıyor onun dışında iyiyim

duymaya başladığınızda dilinizi bir süre ısırın.bir süre sonra o sesin tamamen sustuğunu göreceksiniz hastalarımın çoğunda oluyor bu

arkadaşlar önceki gün doktora gittim konuştum uzun uzun yaşadığım şeyin sıkıntılara bağlı olduğunu söyledi üç tane ilaç verdi biri antidepresan 15 gün sonra yine gideceğim haber vermek istedim ilaçları kullanıyorum azıcık sersemlik ve uyku yapıyor onun dışında iyiyim

major teşhisi mi koydu?..

hayır canım bir teşhis koymadı şimdilik sadece ilaçları kullanmam gerektiğini söyledi.

Son düzenleme:
teşhis koymuştur canım kafasına göre ilaç verecek değil ya
ama önerdiğim dil ucunu bir süre ısırmayı dene:23:

valla bilemiyorum canım teşhis koyupta bana söylememiş olabilir:1:haftaya çarşamba günü kontrolum var mutlaka soracağım ama şuan gayet iyiyim ilaçlara devam:6:

bir arkadaşta demiş kuran oku namaz kıl diye bende onu tavsiye ederim her şeyde işe yarıyo çünkü allaha sığın tek çaren bu piskologa gitmeyide ihmal etme bence bu ikisini yaparsan bide iyileşmeyi sen isteyip buna uğraşırsan atlatırsın diye düşünüyorum

İlaçları düzenli almaya bak. Uyuma zorluğu çekiyorsan ayrıca uyku hapı iste, muhtemelen gündüz uyuyup gece uyuyamıyorsundur. Ayrıca antidepresanları aldığın ilk haftalar toz pembe gibi oluyor, sonra alışıyorsun buna haberin olsun, yani kötüleştim diye düşünme.

Yüce Rabbim kendisine el açanları geri çevirmiyo.kuran oku namaz kıl psikiyatra bile ihtiyacın olmayacak.fakat içinden gelerek yapacaksın öle okudum hadi niye geçmedi kıldım gececekmi yok öle.çıkar ilişkisinden uzak olmalı.insan Rabbine sığınırken samimi tüm kalbiyle sığınmalı.benm de bi arkadaşım var senin anlattığın gibi aynı.kuran okuyor geç"iyormuş fakat sonra yine oluyormuş.niye hergece içki içiyor.hayatını değiştirmiyor.kuranı çıkar amaçlı kullanmak hiç kimseye yarar getirmez.içten olmalı...yararını bekliyorsan sen de hayatından fedakarlık edeceksin.psikoloğun verdiği ilaçlar uyku yapar sersemletir.arkadaş öle dedi o da gitmişti...sürekli uyuyorum dedi.hayattan kopuk bi şekilde.sen benm dediğimi bir yap bak bana dua edeceksin :) yerim seni yer muck :)

Back