• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İÇİMDEKİLERİ ANLATMAK İSTEDİM..

Okuyunca çok üzüldüm senin adına. Gerçekten eşin çok ezikmiş. Şunu yap bunu yap diye buradan ahkam kesmeye gerek yok. Umarım eşin zamanla daha iyi olur. Ama senin bu psikolojiden kurtulman lazım. Yoksa yiyip bitirirsin kendini. Bence profesyonel yardım al. Bir aile danışmanına gitmeyi deneyin.
Eşim kabul etmez ki o çok normal sanıyo kendini eski kafa gelin herşeyi alttan alacak,babaya eş savunulursa saygısızlık olur gibi...Ama benim kafama takmamayı öğrenmem lazım olan bana olacak yoksa kimsenin umrunda birşey yokki onlar rahat,düşünen benim..:(

Eşimi seviyorum şuan iyiyiz de ama o da bana zamanında çok şey yaşattı.Ailesini tuttu,beni onların yanında azarladı, hep onları haklı gördü.Ailesinin bana yaptıklarını anlatsam zaten ,ikiyüzlülükleri en kötüsü...Ben hayatımda böyle insanlar tanımadım bu kadar kötü,bu kadar insafsız insanlar tanımadım..Evliliğimin ilk aylarını zehir ettiler bana ,Allaha havale ettim hepsini.Aileme sürekli artık bize geldi,sizin değil kızınız.Gelin herşeyi yapacak,alttan alacak köle..Ailesine gitmeyecek hep bize gelecek.Bende annem de kızardık,olmaz öyle şey derdik.Kaynanam eşimi arayıp annemi beni kötülerdi, bir ise bin katar anlatırdı.Görümcem bile bana geldi kalmaya,ben işe gidince beni kötülemeye başlardı bunlar ne biçim insanlar..Yaptığım bişeyde olsa..Ben dayanamayıp evi terkettim eşim yalvar yakar çağırdı.Eşimin haberi olmadan kp aradı ,kaynanam ordan bağırıyodu gelmesin istemiyoruz diye..Kp anneme kalsın orda dedi daha neler neler..Hiçbişeyimize destek olmadılar ama düğünde altınlarıma kadar aldılar neden eşim ezik çünkü..Şimdi daha iyi gibi ama bana yaptıklarını beni ailesine karşı ezip korumamasını unutamıyorum.En çok ta ben kardeşimin mezuniyetine gidecektim.Eşimde izin vermişti,kp aradı nereye gidiyo yollama dedi ve eşim gidemezsin dedi.Babasının kuklası gibi yat yat, kalk kalk..Kp sonra bize geldi ve bana bir yere gideceksen eşine,şuna,buna değil bana soracaksın..Aklınız alabiliyomu sen kimsin sana soracağım.Eşimle çok kavgalar ettik.Ben evi terkedip geldikten sonra daha iyi sanki.Ama gizlice ailesiyle konuşuyordu,benim yanımda konusmuyordu.Tartıştık şimdi biraz biraz başladı yanımda konuşmaya..Sanki yine dolduruyolar benimle ilgili gitti bizi rezil etti diye..Ben ailesine saygısızlık yapmışım evi terkederek.Konuşmuyorum ailesiyle ama sanki istiyo gibi özür dilememi.Bende dilenecek bişey yok diyorum.resti çekiyorum bişey diyemiyo eşim.Ama bana yaptıklarını unutamıyorum sanki her an yine ailesini tutacak gibi yine iyice paranoyak yaptılar beni..Artık herşeyin altında birşey aramaya başladım.Kızlar bazen çok pişman oluyorum ne kadar körmüşüm görmek istememişim yada..Evlenmeden önce ailesi önemli değil diyodum ama ailesi çok önemliymiş..Mutlu aileleri gördükçe o kadar özeniyorumki..Ailem istememişti ben ısrarla istedim ,aile ne derse doğrudur yabana atmamak lazım geç anladım sanki..İçimi dökmek istedim..:(
esinle devam etme karari aldiysan ve duzeldi gibiyse, unutmaya calis artik eskiyi.. ve sakim ozur filan dileme onlardan, kim tatli yuvasini birakip gider, seni o noktaya getirmeselerdi..

Aman kuzum sakin benim gibi olma deliriyodum ben nerdeyse tedavi oldum 2 bucuk yilda oyle toparladim kendimi benim esimlede cok problemim oldu kendisi zirtpirt bosanmak ister ama artik oda bakti benden baska kimsesi yok sakinlesti bana daha duskun simdi

Aman kuzum sakin benim gibi olma deliriyodum ben nerdeyse tedavi oldum 2 bucuk yilda oyle toparladim kendimi benim esimlede cok problemim oldu kendisi zirtpirt bosanmak ister ama artik oda bakti benden baska kimsesi yok sakinlesti bana daha duskun simdi
Canım çok sıkıntı çekmişsin canım ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz Allah elbet hesabını sorar.İnşallah benim eşimde anlar ailesinin artık ben olduğumu.Ailesini atsın demiyorum ama artık bu kadar ezik olmasın ailesine karşı mesafe koysun ,görsün istiyorum yaptıklarını,kapamasın herşeye gözlerini..

Kac yillik evlisin
Daha yıllık değilim yeni evli sayılırım 4 aylık.Ama sanki 4 yıldır gibi ,evliliğimin ilk aylarını zehir ettiler bana evlilikten üzüntüden başka bişey anlamadım..Etrafımdaki mutlu evliliği olan arkadaşlarımı gördükçe özeniyorum.Keşke bizde böyle olsak diyoyrum..

Klasik mal koca örneği canım küçüklükten beri ezik büyüyen erkeklerde olan bir durum yapıcak bişey yok kendi ayakları üzerinde durabiliyorsa şükret bide onlara muhtaç olsaydı düşün halini aynından bide bende var malesef :63:

Haa bir sey unutum ama super bisey ben kaynana ve eltimle ayni binada oturuyorum
Biz başka şehirlerdeyiz ama 3 saatlik yol..Yinede hiçbişeye engel değil karışmaları,arayı bozmaları için.Benim eşim dur demedikçe bu böyle gider ben dedim benle konusmuyolar.Yine eşimle konusup beni kötülüyorlar,eşim dur demeli.Dur dese daha ailesi bişe diyemez zaten.

Klasik mal koca örneği canım küçüklükten beri ezik büyüyen erkeklerde olan bir durum yapıcak bişey yok kendi ayakları üzerinde durabiliyorsa şükret bide onlara muhtaç olsaydı düşün halini aynından bide bende var malesef :63:
Aynen canım tam bir ezik babasından korkusundan mı saygısından mı bilmiyorum gık diyemiyo.Ailesi beni savunsa saygısızsın der diye korkudan ölüyo.Kılıf uyduruyolar herşeye onu yaparsa saygısızlık,bunu yaparsa saygısızlık..EEE sizin yaptıgınız ne ???Eşim dur dese ailesine bi kere daha yapamazlar ama diyemiyo EZİKKK..:KK67:

Yani ben o zaman ailesiyle ilgili hiçbişeye yorum yapmim ters tepebilir.Benden uzak olsunlar ama eşimi doldurmaya çalışacaklar biliyorum işte bu beni düşündürüyor.

Hayir asla yapmayin. Evin huzurunu kaciran en buyuk seylerden biri; aile meseleleridir.
Havadan konuşmuyorum, boyke kazanacaginiza emin olun.
Istedikleri kadar doldursunlar eve geldiginde sizi gordugunde unutacaktir, hele ki sizin konusmadiginizi gorunce bu konularda daha yakinlasacaktir size.

Sizin bu durumda ki en onemli isimiz esinizin iyi bir baba olup olamayacagini, bundan sonraki hayatinizda iui bir hayat arkadasi olup olamayacagini düşünüp tartmak.

Nasıl insanların icine düstünüz siz öyle.
Esinize de ne desem bos yani bu kadar saçma sapan seylere pirim verip de sizi kısıtlaması ne demek ya?
Kayınbabanız benden izin alacaksın dediginde baba o benim karım illa soracaksa bana sorar diyememis mi?
Ki kardesinizin mezuniyetini ona da sormamanız gerekir. Kardesiniz o sizin ya. Kimin ne haddine benim ailemle arama girmek demeniz lazımdı.
Onun ailesi kıymetli, sizinkiler dıs kapının dıs mandalı olmus resmen.
Simdi bekara karı bosamak kolay denir tabi ama böyle devam ederseniz de hep tetikte olmanız lazım. Bi saldınız mı kv-kp-görümce bir olur cekiverirler hayatınızı elinizin altından.

Umarım o cesareti bulur canım bunlar yüzünden iş bize düşüyor cadı gelin oluyoruz erkek erkekliğini becerse herşey hallolucak ama yok işte...salla gitsin o yapamıyorsa sen becer sen bana kocalık yapamıyorsun ama bensana karılık yapar seni korurumde bide elini omuzuna at koçum benim aslanım benim de :KK71:

Ezik demeyin esinize. Eziklikten degil saygidan yapiyor. O onun evlatlik gorevi, birakin istedigi gibi yapsin.
Oyle dur deyincede durdurmak kolay degil. Biz kadinlar cok sey bekliyoruz bu konuda.
Dur demesi icin ailesini hepten silmesi gerekiyor, degistiremez onlari.

Belki sadece sınırlayabilir, yaninizda size karistiklarinda uyarabilir fakat otesine gecemez. Hem sizin arkanizdaykrn muhakkak konusuyordur onlarla, uyarmamis olsa yaninizda olmazdi bugun. Dokdurusa gelmis olsa yeniden evinize getirmezdi sizi, onlari dinlerdi.
Artik doldurmayin kalbinizi, yuvanizi dusunun sadece

Canim sen esinle arani iyi yap herkezi de bu kadar takma allaha birak etme bulma dunyasi bosyere hatrlayp kendini nie uzuon ki esinle gez toz keyfine bakkk:-):-)

Ezik demeyin esinize. Eziklikten degil saygidan yapiyor. O onun evlatlik gorevi, birakin istedigi gibi yapsin.
Oyle dur deyincede durdurmak kolay degil. Biz kadinlar cok sey bekliyoruz bu konuda.
Dur demesi icin ailesini hepten silmesi gerekiyor, degistiremez onlari.

Belki sadece sınırlayabilir, yaninizda size karistiklarinda uyarabilir fakat otesine gecemez. Hem sizin arkanizdaykrn muhakkak konusuyordur onlarla, uyarmamis olsa yaninizda olmazdi bugun. Dokdurusa gelmis olsa yeniden evinize getirmezdi sizi, onlari dinlerdi.
Artik doldurmayin kalbinizi, yuvanizi dusunun sadece
Öyle hale geldim ki artık herşeyin altında birşey arıyorum.Ben ailesini atsın istemiyorum zaten.Ben ailesini aradım ilk zamanlarda bakmadılar bide eşime aramasın o bizi demişler eşim tamam demiş.Ya ben onun eşiyim tamam nedir arayı ben kendim düzeltecem o hiç karışmicak ona kalsa.Ailesine bir kere beni savunsa ailesi eşime arayıp bizi aramasın diyebilirmi..??

Öyle hale geldim ki artık herşeyin altında birşey arıyorum.Ben ailesini atsın istemiyorum zaten.Ben ailesini aradım ilk zamanlarda bakmadılar bide eşime aramasın o bizi demişler eşim tamam demiş.Ya ben onun eşiyim tamam nedir arayı ben kendim düzeltecem o hiç karışmicak ona kalsa.Ailesine bir kere beni savunsa ailesi eşime arayıp bizi aramasın diyebilirmi..??

Aramasin demislerse top sizden cikmis. Sevinmelisiniz. Siz adim attiniz ve yanlisi onlar yaptilar. Esinizde hayir arayacak demesi abes olmaz miydi ? Brlki gorusmemeyi daha saglikli bulmustur ikiskiniz için.

Aramasin demislerse top sizden cikmis. Sevinmelisiniz. Siz adim attiniz ve yanlisi onlar yaptilar. Esinizde hayir arayacak demesi abes olmaz miydi ? Brlki gorusmemeyi daha saglikli bulmustur ikiskiniz için.
Eşim aranı nasıl düzelteceksin diye bana soruyor bunun üstüne..Aramamı istemeyişi değil babasına bişe diyemiyo baba ne yaptıda böyle davranıyosunuz diye..

Back
X