Eşimi seviyorum şuan iyiyiz de ama o da bana zamanında çok şey yaşattı.Ailesini tuttu,beni onların yanında azarladı, hep onları haklı gördü.Ailesinin bana yaptıklarını anlatsam zaten ,ikiyüzlülükleri en kötüsü...Ben hayatımda böyle insanlar tanımadım bu kadar kötü,bu kadar insafsız insanlar tanımadım..Evliliğimin ilk aylarını zehir ettiler bana ,Allaha havale ettim hepsini.Aileme sürekli artık bize geldi,sizin değil kızınız.Gelin herşeyi yapacak,alttan alacak köle..Ailesine gitmeyecek hep bize gelecek.Bende annem de kızardık,olmaz öyle şey derdik.Kaynanam eşimi arayıp annemi beni kötülerdi, bir ise bin katar anlatırdı.Görümcem bile bana geldi kalmaya,ben işe gidince beni kötülemeye başlardı bunlar ne biçim insanlar..Yaptığım bişeyde olsa..Ben dayanamayıp evi terkettim eşim yalvar yakar çağırdı.Eşimin haberi olmadan kp aradı ,kaynanam ordan bağırıyodu gelmesin istemiyoruz diye..Kp anneme kalsın orda dedi daha neler neler..Hiçbişeyimize destek olmadılar ama düğünde altınlarıma kadar aldılar neden eşim ezik çünkü..Şimdi daha iyi gibi ama bana yaptıklarını beni ailesine karşı ezip korumamasını unutamıyorum.En çok ta ben kardeşimin mezuniyetine gidecektim.Eşimde izin vermişti,kp aradı nereye gidiyo yollama dedi ve eşim gidemezsin dedi.Babasının kuklası gibi yat yat, kalk kalk..Kp sonra bize geldi ve bana bir yere gideceksen eşine,şuna,buna değil bana soracaksın..Aklınız alabiliyomu sen kimsin sana soracağım.Eşimle çok kavgalar ettik.Ben evi terkedip geldikten sonra daha iyi sanki.Ama gizlice ailesiyle konuşuyordu,benim yanımda konusmuyordu.Tartıştık şimdi biraz biraz başladı yanımda konuşmaya..Sanki yine dolduruyolar benimle ilgili gitti bizi rezil etti diye..Ben ailesine saygısızlık yapmışım evi terkederek.Konuşmuyorum ailesiyle ama sanki istiyo gibi özür dilememi.Bende dilenecek bişey yok diyorum.resti çekiyorum bişey diyemiyo eşim.Ama bana yaptıklarını unutamıyorum sanki her an yine ailesini tutacak gibi yine iyice paranoyak yaptılar beni..Artık herşeyin altında birşey aramaya başladım.Kızlar bazen çok pişman oluyorum ne kadar körmüşüm görmek istememişim yada..Evlenmeden önce ailesi önemli değil diyodum ama ailesi çok önemliymiş..Mutlu aileleri gördükçe o kadar özeniyorumki..Ailem istememişti ben ısrarla istedim ,aile ne derse doğrudur yabana atmamak lazım geç anladım sanki..İçimi dökmek istedim..