• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İÇİMDEKİLERİ ANLATMAK İSTEDİM..

Evet doğru diyosun da ben ailesiyle konusmazken,ailesi beni dışlarken o yine tepkisiz kalıyo.Ailesiyle normal konuşuyo,beni savununca saygısızlık yaptığını düşünüyor.Bu da benim kafamı karıştırıyor.
Napsin canim ? Terk mi etsin ailesini ? Ya o ya da onlarla hic bir sey olmamis gibi konusmak diye dusunuyordur. Emin ol karakterli erkek sayisi baya az. En marakterlisi bili kolay kolay agzini acmaz ailesine. Sen baya bir mesafe koy, birak kayinvaidenler senle gorusmek istesin, sen ne diye gorusmeye calisiyorsun ?

Bu yasa kadar kendinden genc kadinlara yada erkeklere yada gelinlerine saygi duymamis insanlar bundan sonra deyismez.

Kızlar yeni öğrendim kp ameliyat olacakmış beni istemiyolar anlattım eşimle sizce gitmelimiyim çünkü eşim istiyo gibi..

Kızlar yeni öğrendim kp ameliyat olacakmış beni istemiyolar anlattım eşimle sizce gitmelimiyim çünkü eşim istiyo gibi..
arkadaşım sen git,az dur,mesafeli dur
gerek olmadıkça da başka zaman gitme
benim eşim de böyle 5 yıl oldu aynı,aile beni istemiyor,açık açık söylüyorlar,şimdi bebişimiz oldu,onu da istemediklerini dile getirdiler
veeeee eşim hala hala tepkisiz
baştan nasıl giderse öyle oluyor
çocuk düşünme yakın zamanda çünkü çocuk olunca eşinin bu tepkisizliği iyice üzüyor insanı
tart,biç kafanda
ailesine mesafli ol
bak ben şimdi hiç aramıyorum
en son kvalidem anju oldu,geçmiş olsun diye aradım,aramaz olsaydım,o kadar yani

arkadaşım sen git,az dur,mesafeli dur
gerek olmadıkça da başka zaman gitme
benim eşim de böyle 5 yıl oldu aynı,aile beni istemiyor,açık açık söylüyorlar,şimdi bebişimiz oldu,onu da istemediklerini dile getirdiler
veeeee eşim hala hala tepkisiz
baştan nasıl giderse öyle oluyor
çocuk düşünme yakın zamanda çünkü çocuk olunca eşinin bu tepkisizliği iyice üzüyor insanı
tart,biç kafanda
ailesine mesafli ol
bak ben şimdi hiç aramıyorum
en son kvalidem anju oldu,geçmiş olsun diye aradım,aramaz olsaydım,o kadar yani
Bende bana gittiğimde ters bişeyler söylerler diye kararsızım bu sefer herşey daha kötü olur.Çünkü eşimin beni savunacağını sanmıyorum o anda ben söylicem herşey daha da kötü olacak gibi.offf kafam çok karışık...

bence gitmelisin cunki gitmezsen o da laf olur bak gordunmu karin gelmedi falan adamin beynini yikarlar git gecmis olsun de fazla konusmadan mesafeli dur haa onuda laf ederlerse onlar haksiz duruma duser senin ayni bu yasadigini 2 ay once bende yasadim hic acik vermemek gerekli boyle musubetlere

bence gitmelisin cunki gitmezsen o da laf olur bak gordunmu karin gelmedi falan adamin beynini yikarlar git gecmis olsun de fazla konusmadan mesafeli dur haa onuda laf ederlerse onlar haksiz duruma duser senin ayni bu yasadigini 2 ay once bende yasadim hic acik vermemek gerekli boyle musubetlere
Çok doğru söylüyosun.ama ya çok terbiyesiz insanlar niye geldin diyip kovmaya bile kalkabilirler tedirginliğim bu aslında.Bu sefer çok kötü olurum heralde..Bilmiyorum sende nasıl oldu nasıl davrandılar..????

Tatlim ben 14 yildir cekiyorum bunu caresiz bi hastalik gibi dusun gerilimi yasamak cok zor iyi bilirim benim yontemim su ki kendini sev saygi duy sanki dunyanin en harika kadini sensin gibi o zaman insana bi ozuven geliyor ve karsindakileri kaale bile almiyosun zamanla onlarda sana oyle davraniyor . Rabbim sabir versin.

Benimki bana agzini bile acamadi gorunce esekten dusmuse dondu cunki beklemiyodu gelmemi
Gerçekten ne güzel olmuş:KK71:İyi eşin yetiştirmemiş, benim ki hemen geliyo der.Ya bu insanlar neden hayatımızı zorlaştırmaya çalışıyolar.Oğlunu seven mutlu olmasını ister,bizimkiler öyle kızımız mutlu olsun yeterki diyolar.Bunlardan bişe anlamadım..

Ktiliyorum kendi kizlari olunca isler hep degisir . Allah mazlumun yanindadir bunu hic aklindan cikarma guzel kuzum

Ne yapacaksın biliyor musun?
Madem eşin seni koruyamıyor. Sen kendini koruyacaksın.
O kp e öyle bir laf et ki bir daha senin hayatına karışmaya cesaret edemesin.

Benzer şeyleri yaşadım.
Benim eşim de babasına gık diyemeyen bir tip.
Tüm kardeşleri öyle.
Çünkü adam deliyim ayağına cinnet geçirip annesine sara sara hepsini susturmuş.

Ben geldim hayır dedim. Adam hayatında hiç hayır duymamış küplere bindi.
Deli nasıl olurmuş gösterdim ona ben ondan deliyim hadi bakalım dedim.

İnadına inadına davrandım kendimden nefret ettirdim.
1 buçuk yıldır evime adım atmadı. Onlara yakın tutmadım evi diye..

Haa saygısız oldum mu oldum. Çok da umrumda..

Saygısızım ama kafam rahat.. Boş ver sen eşin zamanla ailesinin sen olduğunu anlayacak..

Yani benimki artık ailesinden her hangi biri için beni üzmenin aptallık olduğunu öğrendi en azından..

Çocuk yapma düzelene kadar tavsiyem budur..

Ne yapacaksın biliyor musun?
Madem eşin seni koruyamıyor. Sen kendini koruyacaksın.
O kp e öyle bir laf et ki bir daha senin hayatına karışmaya cesaret edemesin.

Benzer şeyleri yaşadım.
Benim eşim de babasına gık diyemeyen bir tip.
Tüm kardeşleri öyle.
Çünkü adam deliyim ayağına cinnet geçirip annesine sara sara hepsini susturmuş.

Ben geldim hayır dedim. Adam hayatında hiç hayır duymamış küplere bindi.
Deli nasıl olurmuş gösterdim ona ben ondan deliyim hadi bakalım dedim.

İnadına inadına davrandım kendimden nefret ettirdim.
1 buçuk yıldır evime adım atmadı. Onlara yakın tutmadım evi diye..

Haa saygısız oldum mu oldum. Çok da umrumda..

Saygısızım ama kafam rahat.. Boş ver sen eşin zamanla ailesinin sen olduğunu anlayacak..

Yani benimki artık ailesinden her hangi biri için beni üzmenin aptallık olduğunu öğrendi en azından..
Yok çocuk için daha zaman var dediğin gibi.İnşallah benim eşimde anlar sabırsızlıkla o günü bekliyorum

Çocuk yapma düzelene kadar tavsiyem budur..

bende çocuk için daha erken olduğunu düşünüyorum.Senin için çok sevindim inşallah benim eşimde anlar sabırsızlıkla o günü bekliyorum

Evet konusmak iyi geliyor insana ama seni anlayan biri olursa. Hep guclu ol hayata karsi kendinide uzup gencligini heba etme inan yillar gecince cok pisman olursun neden bilemedim ama seni sevdim

Okuyunca çok üzüldüm senin adına. Gerçekten eşin çok ezikmiş. Şunu yap bunu yap diye buradan ahkam kesmeye gerek yok. Umarım eşin zamanla daha iyi olur. Ama senin bu psikolojiden kurtulman lazım. Yoksa yiyip bitirirsin kendini. Bence profesyonel yardım al. Bir aile danışmanına gitmeyi deneyin.

Evet konusmak iyi geliyor insana ama seni anlayan biri olursa. Hep guclu ol hayata karsi kendinide uzup gencligini heba etme inan yillar gecince cok pisman olursun neden bilemedim ama seni sevdim
Bende öyle sanki kendimi gördüm sende ilerde halimi.İnşallah herşey güzel olur eşim anlar neyin ne olduğunu,kafama takmamayı öğrenmem lazım..

Back
X